הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה סקוואט ודד ליפט כל כך חשובים

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
רב האנשים בפורום למשל ובכללי מתאמנים בשביל הכיף ובשביל להיראות טוב יותר ולא בגלל שהם רוצים להיות power lifters
מה שאומר שפלג גוף עליון זאת עדיפות עליונה, אז למה סקוואט ודד ליפט הם בגדר תרגילי חובה מה כל כך חשוב בהם ?

כן אני לא צריך להסתיר תמטרות שלי אני לא הולך להתחרות המטרה שלי זה להנות , לשמור על אורך חיים בריא ולהיראות טוב , ובקיץ יש לי טיול שאני רוצה לבוא אליו חטוב .
לך על זה אחשלו. תאמין בעצמך! תראה טוב תהיה חטוב ותטייל בקיץ.

• פותח/ת השרשור
תכלס,זה בשביל שיהיה מה להעלות לפורום PL/WL...כי אי אפשר להעלות כפיפות מרפקים ולצפות למוניטין כלשהו

חבל שאנשים באמת מזניחים תרגילים אחרים כי אני למשל מסתבר לא עשיתי טוב מקבילים או פולי תחתון עם חבל ועכשיו המרפק שלי נדפקה

חבל שאנשים באמת מזניחים תרגילים אחרים כי אני למשל מסתבר לא עשיתי טוב מקבילים או פולי תחתון עם חבל ועכשיו המרפק שלי נדפקה

אנשים לא מזניחים תרגילים אחרים, אלא מתמקדים במה שחשוב.
עד כה, כל תרגילים שהזכרת, הינם תרגילי עזר.

בניגוד למה שנאמר פה - אלא אם אתה פצןע או עם נכות פיזית כלשהי - אין שום תחליף לסקוואט ודדליפט. הסכום גדול מסך חלקיו.
אתה באמת חושב שסקוואט זה תרגיל רגליים? למה, הגב שלך לא עובד בסקוואט? הבטן? הכתפיים? כנ"ל לגבי דדליפט.
אגב, אם תנסה לפרק כל אחד מהתרגילים האלו ל"מבודדים", תגיע לכמות תרגילים שיכולה לכסות אימון שלם.

בשום תרגיל עזר אתה לא יכול להעמיס משקל גדול כמו בתרגיל מורכב.
משקל גדול = עומס גדול = גירוי גדול יותר.

בא לך להוסיף עזר? בא לך לבזבז ת'זמן (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מתאמן מתחיל וזאת לפי השאלות שלך וצורת המחשבה שלך)? תוסיף לך את כל תרגילי העזר שבא לך - אחרי ביצוע הסקוואט/דדליפט.

אני הולך להמציא תרגיל יותר טוב מסקוואט ופשוט יותר שמע לי.
למה אתה מצטט אותי?
הגבתי לדורון, לא לך.

ושיהיה בהצלחה.
קיבלת את כל האינפורמציה שאתה צריך.
הטרלות נוספות בשרשור יגררו לנעילתו.

אה?
אם מישהו אומר לך שהוא שוקל 70 קילו זה לא אומר לך כלום על האם הוא שמן/רזה בלי שאתה יודע את הגובה
אחי, אתה לא מרוכז. הוא דיבר על גובה ומשקל נוכחיים.
גובה נוכחי.
גובה.
נו - כ - חי !
גובה!

אחי, אתה לא מרוכז. הוא דיבר על גובה ומשקל נוכחיים.
גובה נוכחי.
גובה.
נו - כ - חי !
גובה!
אני שמעתי שאפשר להתכווץ ב1-3 ס"מ מהבוקר עד הלילה, יכול להיות שמורן התכוון לגובה נכון לשעה הנוכחית:)

😱 מה זה?!
באמת שאין לי מילים. בחיים לא שמעתי כזו.. איך להגיד.. בורות? זו המילה?
עצוב.

ולשאלה של האשכול המוזר הזה (מצטערת שקראתי לו כך, אני עדיין לא מבינה איך ניתן לשייך במשפט אחד את צמד המילים " דדליפט סקואט " ל - " למה " ) אבל לפני ככמה ימים פרסמו כאן את המאמר המצוין הזה: חמישה תרגילים שכל מתאמן צריך ללמוד וכל מאמן צריך לדעת ללמד - חלק א' - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

(אגב, פשוט מאוהבת באלין.. 🤭)

בדיוק המאמר בשבילך לעניות דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית