הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבירת מקביל בסקוואט

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
לא מצליח לשבור מקביל בHB סקוואט, האם יש טיפים כללים וטעויות נפוצות?
אני משתדל בטכניקה ובעוד כשבוע הולך לעבוד על טכניקה עם מאמן.
אבל אני חושב שזה נובע מחוסר גמישות וגם בגלל שאני קרוב ל1.90 ואולי יהיה קשה עד בלתי אפשרי לשבור מקביל בגבהים האלה.
עצות׳?

• פותח/ת השרשור
הסקת מסקנות הכי גרועה שראיתי בחיי.
שאלת אם הוא שבר מקביל, התשובה היא לא
בטח שצריך לשבור מקביל
שמעו הוא מאמן אישי והוא באמת סוס .. לא יודע מה כולכם מורעלים פה על שבירת מקביל ולא מבין מה רע נגיד מי שלא מצליח לא לשבור
תודה לכולם

למה כולם מתגאים במאמן שלהם שהוא סוס? למה אף אחד לא אומר כלב, או תנין, או גמל שלמה?
הנה, למשל - מתי נהדר, הוא ענק, הוא אשכרה חמ1ר. לא טוב?

שמעו הוא מאמן אישי והוא באמת סוס .. לא יודע מה כולכם מורעלים פה על שבירת מקביל ולא מבין מה רע נגיד מי שלא מצליח לא לשבור
תודה לכולם
"ביצוע מתקדם של סקווט, זה המבוצע בזווית של 45 מעלות במפרק הברך למי שאינו מאומן.
אינו מומלץ כלל ועיקר בשל העומס הרב המופעל על מפרק הברך. ייתכן שגם לאחר תקופת אימון של חודשים או שנים לא נמליץ למתאמן מסוים לבצע את התרגיל בטווחים המתאימים לאוכלוסייה מאומנת, המבצעת את התרגיל בעומסים גבוהים. זאת בשל גמישות לקויה, בעיות במבנים השונים במפרק הברך (מניסקוס למשל) ועוד."

"ביצוע מתקדם של סקווט, זה המבוצע בזווית של 45 מעלות במפרק הברך למי שאינו מאומן.
אינו מומלץ כלל ועיקר בשל העומס הרב המופעל על מפרק הברך. ייתכן שגם לאחר תקופת אימון של חודשים או שנים לא נמליץ למתאמן מסוים לבצע את התרגיל בטווחים המתאימים לאוכלוסייה מאומנת, המבצעת את התרגיל בעומסים גבוהים. זאת בשל גמישות לקויה, בעיות במבנים השונים במפרק הברך (מניסקוס למשל) ועוד."
צודק. זוית של 45 מעלות בברך זה כבר תחת יושב פיזית על הרצפה. לא מומלץ.

תודה לכולם
אך תלך... תיכף אני זז לישון. שעשע אותי עוד כמה דקות... 👑

באמת?
איזה דביל אני..וכל הזמן הזה אני חושב שטווח תנועה צריך להיות מלא.....
ותגיד, בבנצ' פרס גם לא חייב לנעול?
כי זה יכול ממש לעזור......
אך תלך... תיכף אני זז לישון. שעשע אותי עוד כמה דקות... 👑
חבורה של טרולים כולכם! אני הולך לקרוא למנהל שיתחיל לחלק פה באנים, חלאס עם היד הרכה כלפיכם 😡

חבורה של טרולים כולכם! אני הולך לקרוא למנהל שיתחיל לחלק פה באנים, חלאס עם היד הרכה כלפיכם 😡
@incin
maxresdefault.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית