הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי בטן

• פותח/ת השרשור isaac
  • פורסם בתאריך

isaac

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
2 שאלות:
- חבר שלי שמתאמן אמר לי פעם שתרגילי בטן באימון זה מיותר כי הבטן גם ככה "פועלת" כל הזמן בזמן האימון. האם זה נכון?
- ובהנחה שהתשובה לעיל שגויה, כמה סטים לכפיפות בטן מספיקות למתאמן מתחיל?

בערך... בת'כלס הבטן עובדת ברוב האימונים, זה נכון. שהרי אם היא לא הייתה עובדת, אז אם היית מתחיל להרים משקולות מעל הראש היית נופל מיד, כי עמוד השדרה ושרירי הליבה (שמחזיקים לך את הכרס והאגן) לא היו מחזיקים אותך...

אבל אין שום בעיה בלעשות תרגילים ממוקדים על הבטן. הכל צריך להיות במידה, ובטכניקה טובה. באופן כללי אני לא אוהב את הכפיפות בטן "הקלאסיות", כי זה לא באמת עושה שום דבר חוץ מלהכאיב לגב שלך. עדיף כבר לעשות כפיפות בטן באלכסון.

2 שאלות:
- חבר שלי שמתאמן אמר לי פעם שתרגילי בטן באימון זה מיותר כי הבטן גם ככה "פועלת" כל הזמן בזמן האימון. האם זה נכון?
- ובהנחה שהתשובה לעיל שגויה, כמה סטים לכפיפות בטן מספיקות למתאמן מתחיל?
תלוי בתרגילים שאתה מבצע באימון.
בכל מקרה 3 סטים בסוף אימון לא יהרגו אף אחד...

• פותח/ת השרשור
3 סטים / 15 חזרות של כפיפות בטן זה מספיק?
והאמת שהגב התחתון ממש ממש כואב לי כשאני עושה את זה.. אין לי מושג למה

3 סטים / 15 חזרות של כפיפות בטן זה מספיק?
והאמת שהגב התחתון ממש ממש כואב לי כשאני עושה את זה.. אין לי מושג למה
כפיפות בטן לא מתאימות לכל אחד, חלק יפתחו מזה כאבי גב וחלק לא, כשמבצעים אותם בטווח חלקי העומס על החוליות קטן משמעותית אבל עדיין לא תמיד יתאימו לכולם, אם יש לך כאבי גב מהם - אל תעשה אותם, יש תרגילים שמעמיסים על הבטן במנח גב נייטרלי כמו פלאנק, אני ממליץ לך לנסות, אפשר גם להגדיל התנגדות ע"י משקל

כפיפות בטן לא מתאימות לכל אחד, חלק יפתחו מזה כאבי גב וחלק לא, כשמבצעים אותם בטווח חלקי העומס על החוליות קטן משמעותית אבל עדיין לא תמיד יתאימו לכולם, אם יש לך כאבי גב מהם - אל תעשה אותם, יש תרגילים שמעמיסים על הבטן במנח גב נייטרלי כמו פלאנק, אני ממליץ לך לנסות, אפשר גם להגדיל התנגדות ע"י משקל

איך מוסיפים משקל לפלאנק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית