הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין עובד?

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
רכשתי מולטי ויטמין של אופטי מן,והתחלתי על הדרך לברר דרך מאמרים ויוטיוב האם באמת הגוף מזהה את הויטמינים הסינטטים וסופג אותם,וקיבלתי תשובות לכאן ולכאן כשהרוב המוחלט טוענים שזה פשוט לא עובד ולא במקרה מכניסים לתוך המולטי ויטמין כמויות מטורפות מכל סוג על מנת להגדיל את הסיכויי שמשהו מיזה ביכלל יספג,אז סוף פסוק עובד או לא?אני לא אוכל כמעט ירקות ופירות ולכן קניתי אבל בינתיים שמתי בצד ולא משתמש מפני שהיעילות לא הוכחה.
יש פה כמה חברה רציניים שצפו באשכול,אשמח לתגובה רצינית.

יש מולטיויטמינים שונים של חברות שונות. חלק יותר איכותיים חלק פחות. מה שבטוח, מולטיויטמין זה לא גלוטמין/BCAA, זה תוסף יעיל שתורם להשלמת ערכים ויטמיניים בגוף והמולטי הספציפי של אופטימן ידוע בתור מוצר איכותי.

אני לא אוכל כמעט ירקות ופירות
לא טוב,מולטי ויטמין לא מפצה לך ב100% אם אתה לא אוכל מספיק ירקות ופירות ביום יום.
ועד כמה שידוע לי מבחינת ספיגת הויטימינים, מוכנסים לקפסולות כמויות גדולות מכמה שצריך בגלל שרק חלק נספג,וככה אתה מקבל את הכמות הרצויה.

כל עוד אתה צורך מולטי מחברה מוכרת, כמו אופטימן למשל, אין סיבה שלא תקבל את רוב הויטמינים הדרושים לך. בקיצור, תתחיל לקחת.. 😃

רכשתי מולטי ויטמין של אופטי מן,והתחלתי על הדרך לברר דרך מאמרים ויוטיוב האם באמת הגוף מזהה את הויטמינים הסינטטים וסופג אותם,וקיבלתי תשובות לכאן ולכאן כשהרוב המוחלט טוענים שזה פשוט לא עובד ולא במקרה מכניסים לתוך המולטי ויטמין כמויות מטורפות מכל סוג על מנת להגדיל את הסיכויי שמשהו מיזה ביכלל יספג,אז סוף פסוק עובד או לא?אני לא אוכל כמעט ירקות ופירות ולכן קניתי אבל בינתיים שמתי בצד ולא משתמש מפני שהיעילות לא הוכחה.
יש פה כמה חברה רציניים שצפו באשכול,אשמח לתגובה רצינית.
נושא די מורכב. ממה שאני הבנתי ממקורות שונים זה, לא יחקה את הדבר המקורי. כמה מטבוליטים יש במטובולום של כל האורגניזמים שאנשים אוכלים? מלא..
אנחנו לא מבינים לא את ההשפעה של כל המטבוליטים האלו ולא מבינים את השפעות הסינרגיסטיות של כולם. הרעיון שאם ניקח את המטבוליטים או מולקולות שזוהו עד עכשיו כקשורים למחלה ונחבר את כולם בכדור אחד זה יספיק הוא די נאיבי.

בכל אופן,
זה מה שבהרווארד אומרים :

http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/multivitamin/

"For those who eat a healthy diet, a multivitamin may have little or no benefit. A diet that includes plenty of fruits, vegetables, whole grains, good protein packages, and healthy fats should provide most of the nutrients needed for good health. But not "everyone manages to eat a healthful diet

אז קודם כל עדיף להקפיד על תזונה.. רק אחר כך לשקול מולטי ויטמין כפתרון.

נושא די מורכב. ממה שאני הבנתי ממקורות שונים זה, לא יחקה את הדבר המקורי. כמה מטבוליטים יש במטובולום של כל האורגניזמים שאנשים אוכלים? מלא..
אנחנו לא מבינים לא את ההשפעה של כל המטבוליטים האלו ולא מבינים את השפעות הסינרגיסטיות של כולם. הרעיון שאם ניקח את המטבוליטים או מולקולות שזוהו עד עכשיו כקשורים למחלה ונחבר את כולם בכדור אחד זה יספיק הוא די נאיבי.

בכל אופן,
זה מה שבהרווארד אומרים :

Nutrition Insurance Policy: A Daily Multivitamin | The Nutrition Source | Harvard T.H. Chan School of Public Health

"For those who eat a healthy diet, a multivitamin may have little or no benefit. A diet that includes plenty of fruits, vegetables, whole grains, good protein packages, and healthy fats should provide most of the nutrients needed for good health. But not "everyone manages to eat a healthful diet

16152.jpg

בכל אופן,
זה מה שבהרווארד אומרים :

http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/multivitamin/

אגנוסטיקנית מולטיויטמין... 🙄

בכל אופן,
זה מה שבהרווארד אומרים :

Nutrition Insurance Policy: A Daily Multivitamin | The Nutrition Source | Harvard T.H. Chan School of Public Health

ההתייחסות היא לבנאדם ההמוצע ולא לבנאדם הפעיל ספורטיבית, השאלה המעניינת היא האם גם אם בנאדם מתאמן אוכל "לפי הספר" + 5-6 ירקות בצבעים שונים ביום , יספיקו או שיהיה כדאי לו לתסף בכל מקרה... @יהושע64 אולי יהיה לך משהו נחמד להוסיף 😃

ולאכול ירקות!!!!!
סתם שאלה, אם אני לא אוכל ירקות ופירות לא אוכל לחם מחיטה מלאה מתבסס על אבקות חלבון, מיצים(כן אני לא מסוגל בלי 2-3 כוסות מיץ ביום למרות שאני בחיטוב) אוכל דגים,עוף,פרגית ובשרים רזים. ומקור הפחמימה מגיע ממזונות מלאים כגון אורז, פתיתים ,קינואה וכד' . מה המחסור של הויטמינים והמינרלים יכולים לעשות לגוף שלי?

תתן לי תגובה מתומצטת של הנזקים של מחסור בויטמנים ומינרלים. הרי אם כולם היו עושים חיפוש בגוגל לא היו שואלים שאלות ואז לא היה פורום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית