הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההיגיון שיש באותה תוכנית גם מתח וגם פולי עליון?

מצב
השרשור נעול
איך בדיוק תכנית כזו יכולה להיות אופטימלית בשבילו?

כיף לשמוע 😃

היא לא אופטימלית בשבילו באופן כללי, אבל אפשר לנסות לכוון את התכנית ככה שתהיה עדיפה על חלוקה רנדומלית וחסרת היגיון. צא מנקודת הנחה שלא כל מתאמן מחפש מקסימום תוצאות, הרבה מהם בסה"כ רוצים לשמור על שגרה קלילה וכיפית של אימוני כושר ולפתח מעט ורידים בבייספס.

צא מנקודת הנחה שלא כל מתאמן מחפש מקסימום תוצאות, הרבה מהם בסה"כ רוצים לשמור על שגרה קלילה וכיפית של אימוני כושר ולפתח מעט ורידים בבייספס.
מסכים איתך, לכן כל מתאמן צריך לקבל תכנית לפי המטרות שלו, אם המטרה היא שמירה על כושר כללי וקצת אסתטיקה על הדרך אז אנחנו נבנה לו תכנית כזו שתתאים לו, עדיין עבודה בנפח גבוה לא תעזור לו כמו עבודה תדירותית, לפחות לדעתי האישית.

אבל רובם רוצים לעלות במסת שריר וחושבים שזו הדרך לא?

צא מנקודת הנחה שלא כל מתאמן מחפש מקסימום תוצאות, הרבה מהם בסה"כ רוצים לשמור על שגרה קלילה וכיפית של אימוני כושר ולפתח מעט ורידים בבייספס.
אמנם אין לי ניסיון עם מתאמנים, אבל אני בטוח שהרוב כן רוצים תוצאות, רובם פשוט לא מוכנים להתאמץ מספיק

זה רק מראה שהחשיבה שלך מוגבלת לגדלים סקלריים 👎
אתה רוצה שנתחיל לדבר על ההוכחות למוגבלות החשיבה שלך? ולא רק החשיבה?

אתה רוצה שנתחיל לדבר על ההוכחות למוגבלות החשיבה שלך? ולא רק החשיבה?
לא נעים לי להשפיל אותך מול כולם אז אני מעדיף שנוותר אלה אם לא אכפת לך מהמעמד והכבוד שלך בפורום 😵‍💫🥊

לא נעים לי להשפיל אותך מול כולם אז אני מעדיף שנוותר אלה אם לא אכפת לך מהמעמד והכבוד שלך בפורום 😵‍💫🥊
פשששש תשפיל אותי? זה מתחיל להיות מעניין. כן, מותק, מזמן לא ניגבתי בך את הרצפה, תן בראש.

בראש שלך 1 יכול לייצג שני דברים שונים?
1 יכול לייצג הרבה דברים שונים, החל ממספר התפוחים שאכלתי היום ועד לאייקיו של סטיץ'
פשששש תשפיל אותי? זה מתחיל להיות מעניין. כן, מותק, מזמן לא ניגבתי בך את הרצפה, תן בראש.
איזה ג'נטלמן, גם קורא לי מתוק וגם נותן לי להתחיל. לא רצית להגיד לי משהו על מוגבלות החשיבה שלי?

1 יכול לייצג הרבה דברים שונים, החל ממספר התפוחים שאכלתי היום ועד לאייקיו של סטיץ'
האייקיו של סטיץ' גבוה משלך גם אחרי הכפלה באפס.
איזה ג'נטלמן, גם קורא לי מתוק וגם נותן לי להתחיל. לא רצית להגיד לי משהו על מוגבלות החשיבה שלי?
נדמה לי שאמרתי כבר כמה דברים, פספסת?

האייקיו של סטיץ' גבוה משלך גם אחרי הכפלה באפס.
זה בתנאי שסטיץ' יודע להכפיל באפס
נדמה לי שאמרתי כבר כמה דברים, פספסת?
נדמה לך? היתכן שבנוסף לחוסר היכולת שלך לחבר וקטורים ולכפול באפס אתה גם מתחיל לאבד זכרון? מה יהיה איתך? אתה מזדקן אחי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית