הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההיגיון שיש באותה תוכנית גם מתח וגם פולי עליון?

מצב
השרשור נעול
הבנתי שזה בסדר שיש גם פולי עליון וגם מתח באותו אימון
זה לא שהבנת שזה בסדר. ענו לך הרבה תשובות שקיבלת תוכנית א טובה. ותשובה אחת שזה תוכנית טובה. אתה מאוד רוצה לעשות את התוכנית ומחפש אישור לזה כאן.

אז הינה, זה תוכנית מעולה לך על זה.

זה לא שהבנת שזה בסדר. ענו לך הרבה תשובות שקיבלת תוכנית א טובה. ותשובה אחת שזה תוכנית טובה. אתה מאוד רוצה לעשות את התוכנית ומחפש אישור לזה כאן.

לא עניתי לו שזו תוכנית טובה.
מה שאני אמרתי זה כנראה לא מה שהוא קיבל מהמאמנת.

הצגתי מה הדרך היחידה שבה תוכנית כזאת תיהיה הגיונית.

איך בדיוק?
השאלה שלי היא האם זה בסדר שיש באימון גב גם מתח רחב וגם פולי עליון והוא אמר לי תחליף תוכנית
מי שבאמת ענה לי על השאלה זה mike772

ד"א אני לא מטומטם ואני קראתי הרבה על התחום, אני לא סומך על המאמנת, אבל התוכנית שהיא נתנה די טובה

זאת בדיוק הסיבה שבגללה פתחתי את האשכול הזה, אני בוחן קצת יותר לעומק את התוכנית
אני לא מבין על פי מה החלטתם שאני טמבל שלא מבין כלום בתחום ומקשיב לכל מה שהמאמנים אומרים לי, רק שאלתי שאלה...

למה שתשנה את התוכנית? הבנתי שזה בסדר שיש גם פולי עליון וגם מתח באותו אימון
זה שיש פולי ומתח באותו אימון זה לא מה שהופך את התוכנית ללא טובה. תתייחס לעצות שניתנו לך כביקורת על כלל התוכנית, ולא נקודה ספציפית בה

• פותח/ת השרשור

זה שיש פולי ומתח באותו אימון זה לא מה שהופך את התוכנית ללא טובה. תתייחס לעצות שניתנו לך כביקורת על כלל התוכנית, ולא נקודה ספציפית בה

אבל אתם לא יודעים בכלל מה התוכנית שלי אז איך בדיוק אתם אומרים שהיא לא טובה?

אבל אתם לא יודעים בכלל מה התוכנית שלי אז איך בדיוק אתם אומרים שהיא לא טובה?
קיבלת פעם משהו בחינם שהיה שווה משהו?

קח ניסוח אחר.

אני אתן לך עצה בחינם. אתה לא מכיר אותי, האם תסכן את הגוף שלך על העצה שלי?

לצערי אף מדריך חדכ לא יתן לך תוכנית נורמלית, גם אם תשלם לו כנראה שזה לא יהיה שווה הרבה (כי רוב המדריכים לא טובים פשוט)
הסיכוי שנתקלת במדריך חדכ, שילמת לו, הוא יודע באמת מה לעשות, והוא החליט לתת לך תוכנית נורמלית הוא מאוד מאוד קטן.

לכן לא משנה מה התוכנית, ברזל אני אומר לך שהיא לא שווה כלום

קיבלת פעם משהו בחינם שהיה שווה משהו?

קח ניסוח אחר.

אני אתן לך עצה בחינם. אתה לא מכיר אותי, האם תסכן את הגוף שלך על העצה שלי?

לצערי אף מדריך חדכ לא יתן לך תוכנית נורמלית, גם אם תשלם לו כנראה שזה לא יהיה שווה הרבה (כי רוב המדריכים לא טובים פשוט)
הסיכוי שנתקלת במדריך חדכ, שילמת לו, הוא יודע באמת מה לעשות, והוא החליט לתת לך תוכנית נורמלית הוא מאוד מאוד קטן.

לכן לא משנה מה התוכנית, ברזל אני אומר לך שהיא לא שווה כלום
לא כל המדריכים גרועים, תלוי איפה אתה מתאמן.
התוכנית הראשונה שנוצרה לי הייתה על ידי יורי פרידמן, מתחרה בקטגוריית Men's Physique, מתחרה בחו"ל ובארץ. (תמונה למטה)
לבן אדם היה המון המון ידע, בנוסף שהוא בא מתחום פיתוח הגוף ולא כמו מאמנים ומאמנות רבים שמסתובבים במכונים ואולי היו מד"סים בצה"ל בלחץ.

אני לא אומר שהתוכנית הייתה מושלמת, מן הסתם זאת הייתה תוכנית מתחילים, אבל היום בראייה לאחור אני יודע שהוא ידע מה שהוא עושה.

בלי קשר,גם נתן גרסין מתאמן אצלי במכון, שאפשר להגניב ממנו עצה.

קבצים מצורפים

• 10719264_10204939279627922_1271397209_n-214x300.jpg
    10719264_10204939279627922_1271397209_n-214x300.jpg
    KB 12.2 · צפיות: 142
נערך לאחרונה:
התוכנית הראשונה שנוצרה לי הייתה על ידי יורי פרידמן, מתחרה בקטגוריית Men Physique, מתחרה בחו"ל ובארץ. (תמונה למטה)
לבן אדם היה המון המון ידע, בנוסף שהוא בא מתחום פיתוח הגוף ולא כמו מאמנים ומאמנות רבים שמסתובבים במכונים ואולי היו מד"סים בצה"ל בלחץ.

אני לא אומר שהתוכנית הייתה מושלמת, מן הסתם זאת הייתה תוכנית מתחילים, אבל היום בראייה לאחור אני יודע שהוא ידע מה שהוא עושה.

הוא מטומטם. הוא אמר לי לא להרים את הראש בבנץ כי זה יעשה לי פריצת דיסק תוך חודש מקסימום

וgם סייג קטן למה שכתבתי מקודם,
עדיף להתייעץ בנוגע לכל תוכנית שאתה מקבל עם אנשי מקצוע אחרים...
הוא מטומטם. הוא אמר לי לא להרים את הראש בבנץ כי זה יעשה לי פריצת דיסק תוך חודש מקסימום
למה אתה מרים את הראש בבנץ? בשביל לראות את עצמך במראה?
נראה לי אתה העיפרון הפחות מחודד פה.

נערך לאחרונה:
וgם סייג קטן למה שכתבתי מקודם,
עדיף להתייעץ בנוגע לכל תוכנית שאתה מקבל עם אנשי מקצוע אחרים...

למה אתה מרים את הראש בבנץ? בשביל לראות את עצמך במראה?
נראה לי אתה העיפרון הפחות מחודד פה.

מה הקשר? ככה יותר נוח לי לעשות בנץ ויש עוד לא מעט שעושים ככה

מה הקשר? ככה יותר נוח לי לעשות בנץ ויש עוד לא מעט שעושים ככה
אתה סתם מפעיל לחץ על הצוואר שלך.
ובמקום למשוך את הכתפיים אחורה ולמטה, זה יגרום לך קצת להתעגל קדימה, וככה בעצם הבסיס ללחיצה, שהוא אתה, לא יציב.

אתה סתם מפעיל לחץ על הצוואר שלך.
ובמקום למשוך את הכתפיים אחורה ולמטה, זה יגרום לך קצת להתעגל קדימה, וככה בעצם הבסיס ללחיצה, שהוא אתה, לא יציב.

תגיד למארק בל שהוא לא יציב

התוכנית הראשונה שנוצרה לי הייתה על ידי יורי פרידמן, מתחרה בקטגוריית Men's Physique, מתחרה בחו"ל ובארץ. (תמונה למטה)

מראה חיצוני היא הסיבה האחרונה שבגינה אסכים לקבל כל עצה ממישהו

מראה חיצוני היא הסיבה האחרונה שבגינה אסכים לקבל כל עצה ממישהו
כמו שאמרתי, לבן אדם היה המון ידע.
וחוץ מזה בשביל להיות מפתח גוף מתחרה לא מספיקים רק חומרים וגנטיקה, צריך גם לדעת איך להתאמן ואיך לאכול.
ראיתי סתומים מוחלטים עולים על במה. (בעיקר בארץ)
אבל לא ראיתי בשום מקום שסתום מוחלט עם גנטיקה טובה לקח מקום ראשון בתחרות כלשהי.

וחוץ מזה בשביל להיות מפתח גוף מתחרה לא מספיקים רק חומרים וגנטיקה, צריך גם לדעת איך להתאמן ואיך לאכול.
אבל לא ראיתי בשום מקום שסתום מוחלט עם גנטיקה טובה לקח מקום ראשון בתחרות כלשהי.
עדיין, לא אינדיקציה לשומדבר.
אני מכיר הרבה אנשים שזכו במר ישראל, שלא הייתי נותן להם לייעץ איך להכין חביתה.
אולי זה נחמד לומר שיש גם מתחרים שמבין עניין אחד או שניים, אבל להעלות תמונה ולהגיד שיש לו ידע (מרמז שבזכות המראה) זה די אווילי

אין לו.
ודווקא בגלל שהמשקל גבוה הרבה יותר צריך להיות כביכול יותר לחץ[/QUOT
עדיין, לא אינדיקציה לשומדבר.
אני מכיר הרבה אנשים שזכו במר ישראל, שלא הייתי נותן להם לייעץ איך להכין חביתה.
אולי זה נחמד לומר שיש גם מתחרים שמבין עניין אחד או שניים, אבל להעלות תמונה ולהגיד שיש לו ידע (מרמז שבזכות המראה) זה די אווילי
אז אני אוויל 🏳️🏳️

רוב מדריכי חדכ לא יתנו לך תוכנית נורמלית,
תיקנתי, אחרת תכליל את כל המאמנים בפורום הזה, ועוד הרבה מאמנים תותחים אחרים שלא נמצאים פה.
בחזרות כבדות ומעטות תגרה בעיקר סיבים לבנים וגם וורודים, ומעט אם בכלל אדומים.
בטווח חזרות גדול יותר תגרה בעיקר סיבים וורודים ופחות לבנים (גם אחרי שהם התעייפו מהחזרות הכבדות)
אין דבר כזה, הסיבים האדומים תמיד עובדים, כשיש דרישה אנרגטית גבוהה יותר הורודים נכנסים לעסק, וכשיש דרישה אנרגטית גבוהה יותר הלבנים נכנסים, ככה שאין מצב שהסיבים הלבנים יתכווצו ללא האדומים.

תיקנתי, אחרת תכליל את כל המאמנים בפורום הזה, ועוד הרבה מאמנים תותחים אחרים שלא נמצאים פה.
צודק, אבל. גם מאמנים שנמצאים פה - אולי למעט אלה שבבעלותם חדכ ומשקיעים מאוד במתאמנים. כאשר הם מאמנים כללים בחדכ ומתבקשים להכין תוכנית הם יכינו תוכנית זבל כללית שתרצה את המתאמן.

אנשים פה רכשו ידע, זה המקצוע שלהם. כנראה כבר הרבה זמן בפורום לומדים וקוראים.

יתנו את הידע בחינם תמורת שעת משמרת? לא נראה לי.

כשמאמנים אישיים בונים תוכנית זה יהיה טוב אם הם מהפורום או מבינים משהו מהחיים בלי להיות מהפורום

אין דבר כזה, הסיבים האדומים תמיד עובדים, כשיש דרישה אנרגטית גבוהה יותר הורודים נכנסים לעסק, וכשיש דרישה אנרגטית גבוהה יותר הלבנים נכנסים, ככה שאין מצב שהסיבים הלבנים יתכווצו ללא האדומים.
אז אתה אומר שאין לטווח חזרות בכלל משמעות?

אם כך למה לא לעשות הכל כבד ל-5 חזרות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית