זה בסדר אבל לא אידיאלי כי עדיף לתת 2 תרגילים שיעבדו על השריר בצורות שונות ולא את אותו התרגיל פעמייםאני רק רוצה לדעת האם זה בסדר שיש באותה תוכנית גם פולי עליון וגם מתח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה בסדר אבל לא אידיאלי כי עדיף לתת 2 תרגילים שיעבדו על השריר בצורות שונות ולא את אותו התרגיל פעמייםאני רק רוצה לדעת האם זה בסדר שיש באותה תוכנית גם פולי עליון וגם מתח
אם זה לא אידיאלי אז זה לא בסדר...זה בסדר אבל לא אידיאלי כי עדיף לתת 2 תרגילים שיעבדו על השריר בצורות שונות ולא את אותו התרגיל פעמיים
אני כבר עושה חתירה...זה בסדר גמור. אישית הייתי ממליץ להחליף את הפולי העליון בחתירה כדי לעבור חזק יותר על הטרפזים ולקבל כיווץ מלא ברחב-גבי.
אז אתה עושה גם חתירה גם פולי עליון וגם מתח? יש עוד תרגילים?אם זה לא אידיאלי אז זה לא בסדר...
האימון גב שלי זה מתח רחב, פולי עליון וחתירה, במה כדאי להחליף את הפולי עליון?
אני כבר עושה חתירה...
אז פשוט תוותר על הפולי עליוןאם זה לא אידיאלי אז זה לא בסדר...
האימון גב שלי זה מתח רחב, פולי עליון וחתירה, במה כדאי להחליף את הפולי עליון?
אני כבר עושה חתירה...
אבל זה מה שכולנו עושים כאן בפורום כל הזמן, כל שהעצה שלך היא לא לקבל את העצה שלך.אני אתן לך עצה בחינם.
חיכיתי להתחכמות הזאתאבל זה מה שכולנו עושים כאן בפורום כל הזמן, כל שהעצה שלך היא לא לקבל את העצה שלך.
כמה חבל שלא חיכית למשיח.חיכיתי להתחכמות הזאת
חיכיתי להתחכמות הזאת
קיבלת פעם משהו בחינם שהיה שווה משהו?
קח ניסוח אחר.
אני אתן לך עצה בחינם. אתה לא מכיר אותי, האם תסכן את הגוף שלך על העצה שלי?
לצערי אף מדריך חדכ לא יתן לך תוכנית נורמלית, גם אם תשלם לו כנראה שזה לא יהיה שווה הרבה (כי רוב המדריכים לא טובים פשוט)
הסיכוי שנתקלת במדריך חדכ, שילמת לו, הוא יודע באמת מה לעשות, והוא החליט לתת לך תוכנית נורמלית הוא מאוד מאוד קטן.
לכן לא משנה מה התוכנית, ברזל אני אומר לך שהיא לא שווה כלום
לא, אבל בתור מדריך אתה תשקיע ותתן תוכנית מושקעת?ואללה, אז כשאני עוזר למישהו בחדר כושר אצלנו, זה לא שווה כלום כי אני לא לוקח כסף?
לא, אבל בתור מדריך אתה תשקיע ותתן תוכנית מושקעת?
כן, יש לי נטייה לא לחרטט אנשים.
זה בדיוק מה שאני עושה, אפילו כשאני מתבקש לכתוב abc לליצן רנדומלי.לא, אבל בתור מדריך אתה תשקיע ותתן תוכנית מושקעת?
ממתי? ולמה היא לא באה לידי ביטוי איתי? 😛
מי שמבקש ממני ABC או כל תכנית מהסוג הזה, אני עונה שאני לא בונה תכניות כאלו והוא מוזמן לפנות למדריך אחרזה בדיוק מה שאני עושה, אפילו כשאני מתבקש לכתוב abc לליצן רנדומלי.
אני לא קיצוני, אפשר להתקדם גם עם תכניות כאלה(מניסיון). אני גם לא ממש יכול לסרב לבניה כי זה מתואם מראש מול הלקוח ובלו"ז של המשמרתמי שמבקש ממני ABC או כל תכנית מהסוג הזה, אני עונה שאני לא בונה תכניות כאלו והוא מוזמן לפנות למדריך אחר
אני לא חושב שזה קיצוני, אני חושב שזה נכון, ולגבי ההתקדמות, זה תלוי במי מדובר.אני לא קיצוני, אפשר להתקדם גם עם תכניות כאלה(מניסיון). אני גם לא ממש יכול לסרב לבניה כי זה מתואם מראש מול הלקוח ובלו"ז של המשמרת
צריך יותר מדריכים כמוך 😃אני לא חושב שזה קיצוני, אני חושב שזה נכון, ולגבי ההתקדמות, זה תלוי במי מדובר.
אם מגיע אלי מתאמן מתחיל שרוצה תכניות בנפח גבוה, אני לא יכין לו לא משנה מה, ויש הרבה כאלו
אם אי אפשר לשכנע מתאמן שהוא טועה בחלוקה שהוא רוצה, אני חושב שעדיף לנסות למצוא תכנית אופטימלית בשבילו. אחרת הוא יאבד את הדרך לגמרי.אני לא חושב שזה קיצוני, אני חושב שזה נכון, ולגבי ההתקדמות, זה תלוי במי מדובר.
אם מגיע אלי מתאמן מתחיל שרוצה תכניות בנפח גבוה, אני לא יכין לו לא משנה מה, ויש הרבה כאלו