הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה ההיגיון שיש באותה תוכנית גם מתח וגם פולי עליון?

מצב
השרשור נעול
אני רק רוצה לדעת האם זה בסדר שיש באותה תוכנית גם פולי עליון וגם מתח
זה בסדר אבל לא אידיאלי כי עדיף לתת 2 תרגילים שיעבדו על השריר בצורות שונות ולא את אותו התרגיל פעמיים

זה בסדר גמור. אישית הייתי ממליץ להחליף את הפולי העליון בחתירה כדי לעבור חזק יותר על הטרפזים ולקבל כיווץ מלא ברחב-גבי.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר אבל לא אידיאלי כי עדיף לתת 2 תרגילים שיעבדו על השריר בצורות שונות ולא את אותו התרגיל פעמיים
אם זה לא אידיאלי אז זה לא בסדר...
האימון גב שלי זה מתח רחב, פולי עליון וחתירה, במה כדאי להחליף את הפולי עליון?
זה בסדר גמור. אישית הייתי ממליץ להחליף את הפולי העליון בחתירה כדי לעבור חזק יותר על הטרפזים ולקבל כיווץ מלא ברחב-גבי.
אני כבר עושה חתירה...

אני כבר עושה חתירה...
אז אתה עושה גם חתירה גם פולי עליון וגם מתח? יש עוד תרגילים?

אני כבר עושה חתירה...
אז פשוט תוותר על הפולי עליון
3 סטים מתח פלוס 2 לחתירה, זה ממש מספיק

חיכיתי להתחכמות הזאת

זו לא התחכמות.
אין סיבה בילט-אין להעדיף המלצה של מישהו רק בגלל שהוא כתב פה משהו ולא אמר (את אותו המשהו או משהו אחר) במכון..

קיבלת פעם משהו בחינם שהיה שווה משהו?

קח ניסוח אחר.

אני אתן לך עצה בחינם. אתה לא מכיר אותי, האם תסכן את הגוף שלך על העצה שלי?

לצערי אף מדריך חדכ לא יתן לך תוכנית נורמלית, גם אם תשלם לו כנראה שזה לא יהיה שווה הרבה (כי רוב המדריכים לא טובים פשוט)
הסיכוי שנתקלת במדריך חדכ, שילמת לו, הוא יודע באמת מה לעשות, והוא החליט לתת לך תוכנית נורמלית הוא מאוד מאוד קטן.

לכן לא משנה מה התוכנית, ברזל אני אומר לך שהיא לא שווה כלום

ואללה, אז כשאני עוזר למישהו בחדר כושר אצלנו, זה לא שווה כלום כי אני לא לוקח כסף?

• אהבתי
Reactions: Tom
ואללה, אז כשאני עוזר למישהו בחדר כושר אצלנו, זה לא שווה כלום כי אני לא לוקח כסף?
לא, אבל בתור מדריך אתה תשקיע ותתן תוכנית מושקעת?

זה בדיוק מה שאני עושה, אפילו כשאני מתבקש לכתוב abc לליצן רנדומלי.
מי שמבקש ממני ABC או כל תכנית מהסוג הזה, אני עונה שאני לא בונה תכניות כאלו והוא מוזמן לפנות למדריך אחר

מי שמבקש ממני ABC או כל תכנית מהסוג הזה, אני עונה שאני לא בונה תכניות כאלו והוא מוזמן לפנות למדריך אחר
אני לא קיצוני, אפשר להתקדם גם עם תכניות כאלה(מניסיון). אני גם לא ממש יכול לסרב לבניה כי זה מתואם מראש מול הלקוח ובלו"ז של המשמרת

אני לא קיצוני, אפשר להתקדם גם עם תכניות כאלה(מניסיון). אני גם לא ממש יכול לסרב לבניה כי זה מתואם מראש מול הלקוח ובלו"ז של המשמרת
אני לא חושב שזה קיצוני, אני חושב שזה נכון, ולגבי ההתקדמות, זה תלוי במי מדובר.

אם מגיע אלי מתאמן מתחיל שרוצה תכניות בנפח גבוה, אני לא יכין לו לא משנה מה, ויש הרבה כאלו

אם מגיע אלי מתאמן מתחיל שרוצה תכניות בנפח גבוה, אני לא יכין לו לא משנה מה, ויש הרבה כאלו
צריך יותר מדריכים כמוך 😃

אם אי אפשר לשכנע מתאמן שהוא טועה בחלוקה שהוא רוצה, אני חושב שעדיף לנסות למצוא תכנית אופטימלית בשבילו. אחרת הוא יאבד את הדרך לגמרי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית