הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כי אנסו לי את הקודם - הימורים וכל שאר הירקות

• פותח/ת השרשור
תאמת שאני כרגע מתענג על השטויות שכותבים כאן:

ייעוץ - למה סקוואט ודד ליפט כל כך חשובים

אבל הבטחתי לעצמי שלא ארד על אף אחד, למרות שיש כאן הרמות להנחתות שהייתי עושה מהם מטעמים 😆

ויש גם את השרשור עם הכפפות.

"יבלות הכרחיות"

🤣🤣🤣

אתה פותח חזית?
אני הפסקתי עם חזיתות וחזיות - שני הדברים ביזבוז זמן בארץ

אתה משחק בפארטיה או משחק חברי? 5-5? וכמה גנייה

אני משחק אך ורק עם מכרים, ואני אף פעם לא קורא לאחד החברים לשולחן כי אז אתה לא 100 אחוז במשחק.

אנחנו כל פעם משחקים בבית של מישהו אחר ומוציאים מכל קופה כמה זוטונים עד שמגיעים ל300 שח ונותנים לבעל הבית.

וכן אנחנו משחקים שמאל 5 ביג 5

פעם הייתי משחק קבוע בבית שמוציא 5 אחוז גנייה, 6-8 שחקנים, בערך 4-5 שעות, בעל הבית קבוע מרוויח כ 3000 שח.

כמה זה משאיר לאחרים? זה מוריד לך את הסיכוים להרוויח בעשרות אחוזים.

אני אתן לך עוד קטנה ממרום שנותיי.. פעם הייתי משחק 3-4 פעמים בשבוע, ממש כל יום אחרי העבודה 5-6 שעות

ביום הראשון אתה מרויח, יום שני מרויח, יום שלישי אתה כבר מגיע מותש ותוכנית המשחק שלך משתנה ואז הייתי מפסיד.

היום אני הולך פעם בשבוע, אחרי שישנתי שנ"צ ואחרי שאני מרוכז ובא עם תוכנית משחק.

ובלי עין הרע אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הפסדתי.

זה לא כמו בקזינו שאתה יושב בשולחן ושחקנים מתחלפים

שאלה, בחיים כשאתה בוחר מקצוע, אתה יודע ב100% שהוא יניב לך כסף?
אח"כ כשאתה בוחר עבודה, 100% טובה?
כשאתה "בוחר" אישה, 100% טובה?

שום דבר לא 100%, בפוקר אפשר להעריך סיכויים ולחשב סיכון, אם אתה אוהב סיכונים אתה תלוי במזל קצת יותר ועלול להפסיד זה נכון, אבל ככה גם בחיים ככה שהטענה לא רלוונטית
הימור – ויקיפדיה
ראה ערך "הימור" בויקיפדיה...

ממש dan bilzerian
מינוס המטוס, הבנות, הכסף, המכוניות 🤩
tumblr_noc8v8Yllm1uoa2muo1_1280.jpg

• פותח/ת השרשור
אני משחק אך ורק עם מכרים, ואני אף פעם לא קורא לאחד החברים לשולחן כי אז אתה לא 100 אחוז במשחק.

אנחנו כל פעם משחקים בבית של מישהו אחר ומוציאים מכל קופה כמה זוטונים עד שמגיעים ל300 שח ונותנים לבעל הבית.

וכן אנחנו משחקים שמאל 5 ביג 5

פעם הייתי משחק קבוע בבית שמוציא 5 אחוז גנייה, 6-8 שחקנים, בערך 4-5 שעות, בעל הבית קבוע מרוויח כ 3000 שח.

כמה זה משאיר לאחרים? זה מוריד לך את הסיכוים להרוויח בעשרות אחוזים.

אני אתן לך עוד קטנה ממרום שנותיי.. פעם הייתי משחק 3-4 פעמים בשבוע, ממש כל יום אחרי העבודה 5-6 שעות

ביום הראשון אתה מרויח, יום שני מרויח, יום שלישי אתה כבר מגיע מותש ותוכנית המשחק שלך משתנה ואז הייתי מפסיד.

היום אני הולך פעם בשבוע, אחרי שישנתי שנ"צ ואחרי שאני מרוכז ובא עם תוכנית משחק.

ובלי עין הרע אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה הפסדתי.

זה לא כמו בקזינו שאתה יושב בשולחן ושחקנים מתחלפים
מותר לשאול מה הגיל שלך?

• פותח/ת השרשור
אוטוטו 30

משחק מגיל 18
נשמעת לי כמו איזה בן 40 עם ילדים שיוצא לקמר פה ושם בגלל זה שאלתי
אין בעיה עם פארטיות כמו שאין בעיה לשחק בקזינו, פשוט צריך טייבל סלקשן טוב ולחפש איפה כלכלי לשחק למרות הרייק לבית
כן אחי, צריך לעבוד על הדמיון שלי...😆
יש לך תמונה מאוד אפלולית של איך משחקי פוקר בארץ רצים. ברור שיש מקומות מגעילים ויש מקומו תשל עבריינים, אבל זה יש גם בתחומים אחרים..

נשמעת לי כמו איזה בן 40 עם ילדים שיוצא לקמר פה ושם בגלל זה שאלתי
אין בעיה עם פארטיות כמו שאין בעיה לשחק בקזינו, פשוט צריך טייבל סלקשן טוב ולחפש איפה כלכלי לשחק למרות הרייק לבית

יש לך תמונה מאוד אפלולית של איך משחקי פוקר בארץ רצים. ברור שיש מקומות מגעילים ויש מקומו תשל עבריינים, אבל זה יש גם בתחומים אחרים..

מסכים...
אם היית רואה כמה הצעות אני מקבל להצטרף למשחקים עם שחקנים חצי עבריינים ואני פשוט מסרב.
אצלנו יש חבורה קבועה של 15 שחקנים ואנחנו מעבירים כמה שעות בכיף ובלי עצבים ומקרים לא נעימים
@שלד הלילה

ראית את הגמר פוקר שהיה? יש ישראלי שסיים במקום ה5 וגרף 1.9 מיליון דולר!#!@!!@

חלום שלי לשחק בטורניר כזה, רק כניסה לטורניר עולה 10,000 דולר ויש 6000 משתתפים אם אני לא טועה

מסכים...
אם היית רואה כמה הצעות אני מקבל להצטרף למשחקים עם שחקנים חצי עבריינים ואני פשוט מסרב.
אצלנו יש חבורה קבועה של 15 שחקנים ואנחנו מעבירים כמה שעות בכיף ובלי עצבים ומקרים לא נעימים
@שלד הלילה

ראית את הגמר פוקר שהיה? יש ישראלי שסיים במקום ה5 וגרף 1.9 מיליון דולר!#!@!!@

חלום שלי לשחק בטורניר כזה, רק כניסה לטורניר עולה 10,000 דולר ויש 6000 משתתפים אם אני לא טועה

זה היה הMAIN EVENT של הWSOP וכן היה מטורף.

אמיר להבות לקח לדעתי 3.9 מליון ב2013 גם הוא ישראלי, באותו טורניר.

הרבה חבר'ה משם לא באמת משלמים את הדמי כניסה (ספונסרים\משקיעים וכו'...) אבל יש הרבה דגים עשירים שכן , באים לכיף ומנגבים עם 10,000 את התחת.

זה היה הMAIN EVENT של הWSOP וכן היה מטורף.

אמיר להבות לקח לדעתי 3.9 מליון ב2013 גם הוא ישראלי, באותו טורניר.

הרבה חבר'ה משם לא באמת משלמים את הדמי כניסה (ספונסרים\משקיעים וכו'...) אבל יש הרבה דגים עשירים שכן , באים לכיף ומנגבים עם 10,000 את התחת.
מעניין לקרוא
חדשות, ידיעות מהארץ והעולם - עיתון הארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית