הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט 60 קילו לביקורת

מורן

משתמש פעיל
331
94
נק' מוניטין:
754
331
94
בפועל זה היה 8 חזרות, הסרטון חתוך ל4 חזרות
חוץ מברך בחזרה רביעית , מה לשפר?

סט אחרון על בטן ריקה שזה היה שואה ומוות ואיכסה
חוץ מזה שרדתי

נ.ב
זה לא המשקל המקסימלי שלי ועד עכשיו עבדתי בטווח חזרות של 5
העלתי ל8 חזרות לכן הורדתי משקל ל60 (המקסימלי זה 70)

נערך לאחרונה:
סילחו לי,
אבל הדבר היחיד שמצאתי לנכון להקשיב לכם לגביו זה רק לגבי עיניין הכלוב ההפוך, יש פה חילוקי דעות לגבי הסקווט ואם הייתי מקשיבה לכל אחד הייתי פורשת מלעשות סקווט ויוצאת משוגעת.

אז מה הטעם בלבקש ביקורת?

• פותח/ת השרשור
אז מה הטעם בלבקש ביקורת?
אין טעם.
טעות שלי, לא אחזור על זה בשנית.

נו באמת
מה זאת התגובה הזאת?
בחרתי מה לקחת איתי ומה לא.

אתה אמרת משהו אחד,
זה השני משהו אחר והשלישי משהו אחר.
למדתי מכל אחד.

• פותח/ת השרשור
אני שואל ברצינות.

אז אני אענה לך ברצינות:
בחרתי להקשיב למייק

דבר שני,
טענתם שזה מסוכן להוציא כך את המוט - שיניתי גישה ומי החמוד שאמר לי להתמודד? אז הנה,התמודדתי.

עכשיו תפסיקו להיות ביצ'יות, אתם יותר גרועים מחבורת בנות במחזור.

באופן מפתיע בחרת באופציה שמאפשרת לך לא לשנות כלום. אז או שחשבת לעומק על כל הבעיות שלך והחלטת שהן לא בעיות, או שפשוט לא עשית כלום. יש לי ניחוש...

באופן מפתיע בחרת באופציה שמאפשרת לך לא לשנות כלום. אז או שחשבת לעומק על כל הבעיות שלך והחלטת שהן לא בעיות, או שפשוט לא עשית כלום. יש לי ניחוש...
לא נראה לי שהיא מחפשת לעשות לעצמה חיים קלים, אחרת היא לא הייתה מעלה את הסרטון הזה, לכן אני בוחר באופציה הראשונה.

לא נראה לי שהיא מחפשת לעשות לעצמה חיים קלים, אחרת היא לא הייתה מעלה את הסרטון הזה, לכן אני בוחר באופציה הראשונה.

להמשיך להתקדם עם הטכניקה שיש לך זה חיים קלים לעומת לשנות ולהתחיל לעבוד מחדש.

להמשיך להתקדם עם הטכניקה שיש לך זה חיים קלים לעומת לשנות ולהתחיל לעבוד מחדש.
לא הבנת את הכוונה שלי, אתה כתבת ש

אם היא החליטה שהבעיות שלה הם לא בעיות על סמך הכותבים, אז זה אומר גם שהיא חושבת שהטכניקה שלה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית