סרטון סקווט 60 קילו לביקורת

מורן

משתמש פעיל
331
94
נק' מוניטין:
754
331
94
בפועל זה היה 8 חזרות, הסרטון חתוך ל4 חזרות
חוץ מברך בחזרה רביעית , מה לשפר?

סט אחרון על בטן ריקה שזה היה שואה ומוות ואיכסה
חוץ מזה שרדתי

נ.ב
זה לא המשקל המקסימלי שלי ועד עכשיו עבדתי בטווח חזרות של 5
העלתי ל8 חזרות לכן הורדתי משקל ל60 (המקסימלי זה 70)

נערך לאחרונה:
לא הבנת את הכוונה שלי, אתה כתבת ש

אם היא החליטה שהבעיות שלה הם לא בעיות על סמך הכותבים, אז זה אומר גם שהיא חושבת שהטכניקה שלה טובה

הבנתי אותך. הגבתי לנימוק שלך למה אתה בוחר באופציה הראשונה.

הבנתי אותך. הגבתי לנימוק שלך למה אתה בוחר באופציה הראשונה.
אני אישית לא בחרתי באופציה הראשונה, אני הנחתי שהיא בחרה באופציה הראשונה, אתה רואה בסוף שלא הבנת אותי 🫤

לא אמרתי לה מילה לגבי מיקום המוט. אבל כן, אם אני הייתי מלמד אותה זה היה לואו באר.
ז"א שלא מעניין אותך בשיט שלא נוח לה לואו באר, לא טבעי לה לואו באר... היית מתעקש בכל זאת.
נו טוב, עניין של השקפות עולם.
@מורן על ה75 דווקא יש לי מה להגיד אבל זה כבר לא לעכשיו.

ז"א שלא מעניין אותך בשיט שלא נוח לה לואו באר, לא טבעי לה לואו באר... היית מתעקש בכל זאת.
מי שלא נוח לו לואו באר או לא לימדו אותו לאחוז כמו שצריך, או חריג (בן 80 אחרי 3 ניתוחי כתפיים למשל).
ולאף אחד זה לא "טבעי". קח 20 בני 20 זרוק אותם לתוך כלוב ותגיד להם לשפוף - בלי ללמד אותם כלום - הם ישימו את המוט בהיי באר.

ובלי קשר, נוחות וטבעיות זה לא מה שאנחנו מחפשים מאימונים, אלא תוצאות. על הכורסא יותר נוח מהיי באר. מבטיח. ואין שום משמעות למונח "טבעי" בהקשר הזה.

לאף אחד זה לא "טבעי". קח 20 בני 20 זרוק אותם לתוך כלוב ותגיד להם לשפוף - בלי ללמד אותם כלום - הם ישימו את המוט בהיי באר.
יצא לי להכיר מישהו שהרגיש נח למקם את המוט ב-LB בפעם הראשונה שהסקוויט ללא הדרכה, שווה ערך תינוק שנולד נימול.

ובגלל זה הפסדת בתחרות הPC של האונ' ;)

אבל ניצחתי בתחרות "מי יותר אתלט" מול אותו מתאמן!

כמעט לכולם זה לא נוח בהתחלה. נוחות זה לא מדד.

יצא לי להכיר מישהו שהרגיש נח למקם את המוט ב-LB בפעם הראשונה שהסקוויט ללא הדרכה, שווה ערך תינוק שנולד נימול.
חריג.
בדרך כלל זה לא נוח ומציק אבל תוך שבוע שבועיים מתגמשים טיפה והכל בסדר. זה הרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית