ייעוץ שורף שומן

ProRules

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
אהלן חברה!
אני מתאמן כבר כמה שנים בצורה טבעית ויש לי מסת שריר מכובדת.
הבעיה שאני כבר כמה שנים על אחוז שומן גבוהה, הבנתי שזה יהיה בלתי אפשרי לרדת ל סביבות ה 8-10 אחוז שומן בלי לפרק אחוזים מאוד גבוהים של המסת שריר.
אני כרגע על 20% אחוז שומן.
אני מחפש שורף שומן די חזק, שיעזור לי לשרוף את השומן, רצוי משהו שאפשר להזמין מחו"ל בלי שיעשו בעיות במכס.
שמעתי שיש את ליפו 6 וזה סתם חרטא.
אני לא רוצה לגעת בCLEN, עדיין לא.
אבל אני מוכן להשקיעה כסף טוב בסביבות 600 ש"ח, מה מומלץ, מאיפה להזמין, תופעות לוואי, איך לקחת את זה נכון וכו, תודה לעוזרים!
(בן 20)

נערך לאחרונה:
באחוז שומן גבוהה כמו שאתה אומר 20 אין צורך בשורף שומן למינהם..מיותר ולא יעיל
מעבר לזה כל שורף שומן חוקי לא באמת יעזור וסתם ץבזבז כסף..תאכל נקי תרד לאחוז שומן יותר נורמלי סביב ה13 14 ואם תרצה לחטב עוד אז ץעבור לקלן וכו..השאר החוקיים לא עוזרים לאף אחד חוץ מאלה שמוכרים אותם
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאני לא רוצה לאבד הרבה מסת שריר בחיטוב.
בנוסף אני שנים על אחוז שומן גבוהה וזה בעיה להוריד עכשיו נקי בלי לפגועה במסת שריר.
שולל קלן בגלל התופעות לוואי, וכי זה בעיה למצוא ספק שמייצר את זה איכותי בשוק השחור.

אין דבר כזה שורף שומן, יש אולי מאיץ מטבוליזם אבל כמו שאתה מבין רובם לא חוקיים. גם קלן וגם אפדרין אולי יתרמו בין 5%-10% לאומת התפריט שסביר להניח יתרום הרבה יותר. תדאג להיות בגרעון שלילי ולבצע העמסות מדי פעם, יש לך מספיק מידע בפורטל.
קנה לך כדורי קפאין וישאר לך עודף של 500 ש״ח לפחות לחזה עוף וטונה.
כל מי שיגיד לך שיש לו איזה כדור מהפכני הוא מעונין בכסף שלך, לא חסר חרטטנים, השוק מוצף בהם.
יש אנשים שזה עוזר להם באפקט הפלצבו בלבד, אם תרצה כמה כדורי פלצבו נדאג לך ;-)

הבעיה שאני לא רוצה לאבד הרבה מסת שריר בחיטוב.
בנוסף אני שנים על אחוז שומן גבוהה וזה בעיה להוריד עכשיו נקי בלי לפגועה במסת שריר.
שולל קלן בגלל התופעות לוואי, וכי זה בעיה למצוא ספק שמייצר את זה איכותי בשוק השחור.
כבר ענו לך יפה, רק אוסיף שאין בעיה לרדת ב%השומן עם מינימום ירידה במסת השריר. לא כ'כ מהר אתה מפרק שריר, ובעיקר-כל עוד התפריט שלך יהיה בנוי נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית