עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאתה מוסיף תרגילי עזר לתוכנית אתה מבצע מנוחות באותה מידה שאתה נח בסטים של העבודה על הכוח בתרגילי בסיס? ולמה נהוג לבצע 8 חזרות בתרגילי עזר ולא 5?1. התאוששות לא תלויה בטווח החזרות (אלה אם מדובר בהבדלים משמעותיים כמו 5 חזרות מול 25). היא תלויה בעצימות העבודה
2. תלוי מאוד בסוג האימון ובתרגילים המבוצעים ובגנטיקה של המתאמן. אי אפשר לענות על זה ככה סתם
מה זאת אומרת? חוץ מSS אין לך תוכנית שאין בה תרגילי עזר. בכל תוכנית אני עושה מנוחות על פי מה שמרגיש לי נכון, שזה בד"כ 2-3 דקות בתרגילי עזר ו5+ בתרגילי בסיס.שאתה מוסיף תרגילי עזר לתוכנית אתה מבצע מנוחות באותה מידה שאתה נח בסטים של העבודה על הכוח בתרגילי בסיס?
כי ל5 חזרות יש מטרה ספציפית, לא לאבד ריכוז, משהו שלא רלוונטי לתרגילים ללא טכניקת ביצוע מסובכתולמה נהוג לבצע 8 חזרות בתרגילי עזר ולא 5?
??מה זאת אומרת? חוץ מSS אין לך תוכנית שאין בה תרגילי עזר. בכל תוכנית אני עושה מנוחות על פי מה שמרגיש לי נכון, שזה בד"כ 2-3 דקות בתרגילי עזר ו5+ בתרגילי בסיס.
כי ל5 חזרות יש מטרה ספציפית, לא לאבד ריכוז, משהו שלא רלוונטי לתרגילים ללא טכניקת ביצוע מסובכת
כי יש דבר כזה השקעה לאומת תועלת. אתה יכול לנוח דקה, לבצע 6 אימונים בשבוע ולא להתקדם לשום מקום, או להתאמן 3 פעמים בשבוע, להתאושש כמו שצריך ולהתקדם מאימון לאימוןלמה באימוני עם זמני מנוחה של דקה בין הסטים וחזרות למעלה מ6 מאפשר לעשות 6 אימונים בשבוע לדוגמה רוב התוכניות שרצות בחדרי כושר לעומת 3 בתוכניות כוח.