הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נושא לקרניבורים שביניכם

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
אני לא יודע למה אתה חושב שאני נקבה אבל נזרום...
אתה בא אוכל סטייק והולך הביתה? אני מסתכל על מחיר של ארוחה כמו בן אדם (מנה ראשונה, גריל בשרים מעורב, קינוח ואיזה יין) כמו שצריך במסעדה כזו. לא רק סטייק והביתה כאילו באת לאכול צהריים באיזו שיפודייה. יוצא קצת יקר, מה לעשות. עדיין מסעדה מעולה
יש לך ניק דומה לבחורה פה, הייתי בטוח משום מה שזה היא
ומה שאמרת נכון לכל מסעדה ככה שאני לא מבין מה הנתון הזה עוזר.. ההבדלים המשמעותיים בין מסעדות זה במנות העיקריות ולא בקינוחים/שתייה/מנות פתיחה... שגם אלה אגב בכלל לא יקרים בדוניה רוסה
אני די בטוח שעם מנת פתיחה, קינוח ויין + מנת בשר עיקרית אתה באיזור ה200-250 שקל שזה בכלל לא נחשב ליקר (וכמובן שאם אתה עם עוד אנשים וחולקים קינוחים/יין/מנות פתיחה זה יורד לאיזור ה150-200 לראש

יש לך ניק דומה לבחורה פה, הייתי בטוח משום מה שזה היא
ומה שאמרת נכון לכל מסעדה ככה שאני לא מבין מה הנתון הזה עוזר.. ההבדלים המשמעותיים בין מסעדות זה במנות העיקריות ולא בקינוחים/שתייה/מנות פתיחה... שגם אלה אגב בכלל לא יקרים בדוניה רוסה
אני די בטוח שעם מנת פתיחה, קינוח ויין + מנת בשר עיקרית אתה באיזור ה200-250 שקל שזה בכלל לא נחשב ליקר (וכמובן שאם אתה עם עוד אנשים וחולקים קינוחים/יין/מנות פתיחה זה יורד לאיזור ה150-200 לראש
רק הגריל פחמים שם עולה 350 אז איך 200 לראש? (הוא ל2 בלחץ) יש לי קבלות בעבודה של הפעמים שהייתי אם תרצה אני אעלה אבל לזוג אם אתה מתפנק (ואני שונא להתקמצן במסעדות) אתה יוצא לא פחות מ600 שח

רק הגריל פחמים שם עולה 350 אז איך 200 לראש? (הוא ל2 בלחץ) יש לי קבלות בעבודה של הפעמים שהייתי אם תרצה אני אעלה אבל לזוג אם אתה מתפנק (ואני שונא להתקמצן במסעדות) אתה יוצא לא פחות מ600 שח
לא נשמע לך קצת מוגזם להוציא 600 שקל באכילה חד פעמית במסעדה?

תראה כל אחד יעשה את השיקולים שלו כמה הוא מוכן להוציא ומה הוא מצפה לקבל בתמורה, שלא תטעה אני ממש לא הולך לשם כל יומיים או אפילו כל חודש אבל השירות מצוין האווירה במקום מאוד כיפית ומדי פעם ללכת עם החברה/משפחה להשאיר את הפלאפונים באוטו ולבלות ערב שלם של בשר טוב מוזיקה טובה ויין טוב נשמע לי טוב גם למחיר הזה. גם אין מצב שלא יצאתי עם מתנה משם (בשר הביתה, קינוח חינם, ריבת חלב שהם מכינים) יש מקומות שתשלם יותר ותקבל פחות, סה"כ ממליץ.

לא נשמע לך קצת מוגזם להוציא 600 שקל באכילה חד פעמית במסעדה?

כלל לא מוגזם. תלוי בך ומה ההנאות שלך בחיים. כסף זה רק נייר בסופו של יום שתהיה זקן תשאר עם החוויות שלך וכל הכסף שבעולם לא ימנע את המוות שלך

לדעתי לך למסעדת אכול כפי יכולתך, גם תאכל בשר בכמות מסחרית (כמו שצריך) וגם לא תצא עם חור בכיס.
אתה יכול למצוא גם קופונים בגרופון או משהו.

• פותח/ת השרשור
לדעתי לך למסעדת אכול כפי יכולתך, גם תאכל בשר בכמות מסחרית (כמו שצריך) וגם לא תצא עם חור בכיס.
אתה יכול למצוא גם קופונים בגרופון או משהו.

חיפשתי כבר, אין משו שווה כרגע שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית