הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לחטב

mor_lowcarb

משתמש מתחיל
70
4
נק' מוניטין:
-22
70
4
שלום לכולם אני נמצא בחיטוב כבר קרוב לחודשיים התחלתי במשקל 67 היום אני 65
אני עושה אירובי יש לי תפריט דל פחמימה תוכנית אימונים מצויינת ולא מצליח להתקדם בחיטוב
אני באמת עושה הכול לפי הספר ופשוט תקוע ואבדתי מוטיבציה מישהו עזרה? מה לעשות?

גובה 164
משקל 65
גיל 17

איזה מוזר זה איך יכול להיות שהגוף לא יורד במשקל אם אתה בגירעון כל כך גדול : S ?
כי ברגע שהגירעון מוגזם הגוף שלך נכנס לסטרט ומאט את המטבוליזם בצורה מוגזמת שלא תרד במשקל בצורה דרסטית שכזו.
סוג של "מצב חרום".
הטרול ענה לך. מדובר על מכניזם הישרדותי. הגוף חושב שהוא הולך למות אם הוא לא יתחיל לשמר את עצמו אז הוא מאיט את המטבוליזם
והמצב חירום הזה חייב להיות לו סוף כמה זמן הוא יכול לקחת?
עד שלא תתקן אותו

הטרול ענה לך. מדובר על מכניזם הישרדותי. הגוף חושב שהוא הולך למות אם הוא לא יתחיל לשמר את עצמו אז הוא מאיט את המטבוליזם

עד שלא תתקן אותו
אז איך כל הבולמים הופכים להיות אנורקסים רצח הם לא באמת מתקנים הם פשוט לא אוכלים כמעט כלום ומרזים.. זה בדוק מסתיים אחרי כמה זמן..

אז איך כל הבולמים הופכים להיות אנורקסים רצח הם לא באמת מתקנים הם פשוט לא אוכלים כמעט כלום ומרזים.. זה בדוק מסתיים אחרי כמה זמן..
אני מסביר לך שוב איך המכאניזם עובד.
כשהגוף נכנס לגרעון קלורי גדול הוא מתחיל להפעיל מכניזם הישרדותי שבמהלכו הוא מוריד את המטבוליזם.
גם במצב הזה אפשר להיות בגרעון קלורי שלילי ולרדת במשקל פשוט זה יותר קשה.

מתקנים בעזרת יציאה לנייטרלי ו"סידור המערכת" של הגוף. ברגע שאתה יוצא לנייטרלי הגוף שלא מבין שיצאת מהמצב חירום ומחזיר את המטבוליזם לקדמותו. כך אתה יכול לאחר זמן מה לחזור לחיטוב שפוי ללא בעיה.

מתקנים בעזרת יציאה לנייטרלי ו"סידור המערכת" של הגוף. ברגע שאתה יוצא לנייטרלי הגוף שלא מבין שיצאת מהמצב חירום ומחזיר את המטבוליזם לקדמותו. כך אתה יכול לאחר זמן מה לחזור לחיטוב שפוי ללא בעיה.
אנחנו פשוט שק חומרים חסרי תועלת ומשמעות

תגיד כמה אחוזי שומן יכול להוריד בן אדם ממוצע שיאכל לפי הספר ויתאמן לפי הספר במשך 4 חודשים?
(חיטוב)
אדם במשקל 80 קילו עם 20% שומן, יוכל להגיע ב 4 חודשים ל 70 קילו עם 12-13% שומן
אבל זה מחייב שהכל יעבוד פיקס.
הנתונים ישתנו כמובן כתלות במשקל ואחוזי השומן ההתחלתי.
בגדול תחשב חצי קילו ירידה בשבוע, ונגיד ש 25% מהירידה זה על חשבון מסה רזה

אנחנו פשוט שק חומרים חסרי תועלת ומשמעות
שמע, הגישה הזאת לא תביא אותך לאיזון.
חבל שכך אתה מתאר את גוף האדם.
(אילו רק ידעת ולמדת כמה מערכות בגוף פועלות בסנכרון ללא הפסקה ולא משנה מה אתה עושה, תוך שמירה על הומיאוסטאזיס תקין, העברת חומרים, תיקון פגמים שלך למראית עין לא קיימים = היית מבין כי, טוב, דווקא אנחנו שק חומרים בעלי תועלת. כמובן שוב, אתה זה שקובע איך להגן על עצמך)

@mor_lowcarb
אני חושבת שהערכה עצמית (ולהשאר שפוי וצנוע) - יכולה מאוד לעזור.
תבין כי הגוף שלך בר שינוי, מחק מהלקסיקון שלך את הבולמים \ אנורקסים שהוזכרו כאן כי זאת לא הדוגמה שיש ללמוד ממנה, קח גורם מקצועי, בנה תכנית+תפריט אישי לך = במילים אחרות : חשב מסלול מחדש.

(ותעלה לכאן שאלות ובקשות, הפורום תומך.)

תתמיד ותראה תוצאות,לא צריך לשאוף לכלום.
מה זה מתי אני רואה אתה קצת
שמע, הגישה הזאת לא תביא אותך לאיזון.
חבל שכך אתה מתאר את גוף האדם.
(אילו רק ידעת ולמדת כמה מערכות בגוף פועלות בסנכרון ללא הפסקה ולא משנה מה אתה עושה, תוך שמירה על הומיאוסטאזיס תקין, העברת חומרים, תיקון פגמים שלך למראית עין לא קיימים = היית מבין כי, טוב, דווקא אנחנו שק חומרים בעלי תועלת. כמובן שוב, אתה זה שקובע איך להגן על עצמך)

@mor_lowcarb
אני חושבת שהערכה עצמית (ולהשאר שפוי וצנוע) - יכולה מאוד לעזור.
תבין כי הגוף שלך בר שינוי, מחק מהלקסיקון שלך את הבולמים \ אנורקסים שהוזכרו כאן כי זאת לא הדוגמה שיש ללמוד ממנה, קח גורם מקצועי, בנה תכנית+תפריט אישי לך = במילים אחרות : חשב מסלול מחדש.

(ותעלה לכאן שאלות ובקשות, הפורום תומך.)
חחח צחקתי מה לקחת בירצינות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית