הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף לסקואט

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אני במהלך ss ובאימון הקרוב לא יהיה לי כלוב זמין(לאימון אחד) ורציתי לדעת איזה תחליף אני יכול לעשות במקום?

אני במהלך ss ובאימון הקרוב לא יהיה לי כלוב זמין(לאימון אחד) ורציתי לדעת איזה תחליף אני יכול לעשות במקום?
לא חייבים כלוב כדי לבצע סקוואט אם באמת רוצים אפשר לסדר משהו( לשים מוט על המקבילים, להוציא את המוט מהבנץ פרס ועוד כל מיני שיטות)
אתה יכול לעשות לג פרס אבל קח בחשבון שזה מוריד לך את העבודה על המייצבים ותרגיל שונה לגמרי..
העיקר שאל תסקוויט בסמית'...

• פותח/ת השרשור
לא חייבים כלוב כדי לבצע סקוואט אם באמת רוצים אפשר לסדר משהו( לשים מוט על המקבילים, להוציא את המוט מהבנץ פרס ועוד כל מיני שיטות)
אתה יכול לעשות לג פרס אבל קח בחשבון שזה מוריד לך את העבודה על המייצבים ותרגיל שונה לגמרי..
העיקר שאל תסקוויט בסמית'...

קודם כול תודה על התשובה, אני מודע לאפשרויות ובחדר כושר הזה (צבאי) זה בלתי אפשרי.. בכ״מ אני יודע שזה לא עובד על המייצבים ובגלל זה חשבתי דווקא על מכרעים זה לא עדיף במקרה הזה?

קודם כול תודה על התשובה, אני מודע לאפשרויות ובחדר כושר הזה (צבאי) זה בלתי אפשרי.. בכ״מ אני יודע שזה לא עובד על המייצבים ובגלל זה חשבתי דווקא על מכרעים זה לא עדיף במקרה הזה?
לאנגים תופס לגמרי.
יצא מאמר לא מזמן שדיבר על החשיבות והיתרונות של התרגיל מה שיהושוע פרסם בקישור.
אין לך מה להתעסק בזה יותר מידי כל עוד זה חד פעמי לא צריך לעשות מזה סיפור

אם אין לך אפשרות, אז אימון אחד תעשה בלי סקוואט. עדיף להתאושש מאשר לעשות לאנג'ים שגם ככה לא יתנו לך כלום חוץ מסיכוי קטן להפצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית