עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חייבים כלוב כדי לבצע סקוואט אם באמת רוצים אפשר לסדר משהו( לשים מוט על המקבילים, להוציא את המוט מהבנץ פרס ועוד כל מיני שיטות)אני במהלך ss ובאימון הקרוב לא יהיה לי כלוב זמין(לאימון אחד) ורציתי לדעת איזה תחליף אני יכול לעשות במקום?
לא חייבים כלוב כדי לבצע סקוואט אם באמת רוצים אפשר לסדר משהו( לשים מוט על המקבילים, להוציא את המוט מהבנץ פרס ועוד כל מיני שיטות)
אתה יכול לעשות לג פרס אבל קח בחשבון שזה מוריד לך את העבודה על המייצבים ותרגיל שונה לגמרי..
העיקר שאל תסקוויט בסמית'...
לאנצ'יםאני במהלך ss ובאימון הקרוב לא יהיה לי כלוב זמין(לאימון אחד) ורציתי לדעת איזה תחליף אני יכול לעשות במקום?
לאנג'ים, ידועים גם בשמם העיברי "מכרעים", ויש מי שחושב שהם תרגיל מצויין .לאנצ'ים
😡🤬לאנג'ים, ידועים גם בשמם העיברי "מכרעים", ויש מי שחושב שהם תרגיל מצויין .
לאנגים תופס לגמרי.קודם כול תודה על התשובה, אני מודע לאפשרויות ובחדר כושר הזה (צבאי) זה בלתי אפשרי.. בכ״מ אני יודע שזה לא עובד על המייצבים ובגלל זה חשבתי דווקא על מכרעים זה לא עדיף במקרה הזה?
אז לא עדיף לעשות לג פרס מכלום?אם אין לך אפשרות, אז אימון אחד תעשה בלי סקוואט. עדיף להתאושש מאשר לעשות לאנג'ים שגם ככה לא יתנו לך כלום חוץ מסיכוי קטן להפצע.
אבל לאנג'ים זה ה-תרגיל לא? 😆עדיף להתאושש מאשר לעשות לאנג'ים שגם ככה לא יתנו לך כלום חוץ מסיכוי קטן להפצע.