הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 100 סיבות לזכור את השם

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

הכותרת בציניות כמובן,
התחלתי מ-80 בנץ׳ בלי חימום לפני,
עד 80 עשיתי ohp 2.0
20 ל-5
50 ל-3
60 ל-1
סוף סוף 100, נקווה שנמשיך את מגמת העלייה קצת.

הכתוביות נחתכו קצת אבל זה מובן סך הכל, למקרה שלא:
זוגות בלבד של 80-91-98-100

• פותח/ת השרשור
אז יש לך פער משמעותי בחזה? או שזו הטכניקה בבנץ?
מה הסקווט שלך?
כמו שאמרתי שאני לא יודע,

אני רק יודע שאני מרגיש שהדברים שהכי עזרו לי בזמן האחרון זה פרפר בדאמבלים ומקבילים.

סקוואט 200 עם רצועות על 99 משקל גוף
ללא יש 175 על 97 משקל גוף אבל לא חושב שזה מייצג, עשיתי 8x8x125 ללא חגורה ואני חושב שזה בכיף מתורגם אצלי לטיפל׳ה יותר...

כמו שאמרתי שאני לא יודע,

אני רק יודע שאני מרגיש שהדברים שהכי עזרו לי בזמן האחרון זה פרפר בדאמבלים ומקבילים.

סקוואט 200 עם רצועות על 99 משקל גוף
ללא יש 175 על 97 משקל גוף אבל לא חושב שזה מייצג, עשיתי 8x8x125 ללא חגורה ואני חושב שזה בכיף מתורגם אצלי לטיפל׳ה יותר...
תתחיל לפמפם חזה 😆
בהצלחה בתחרות

באמת מוזר שאתה כל כך חלש בחזה (לעומת ההרמות האחרות) . מעניין מה הסיבה באמת , אתה לא הראשון שזה ככה אצלו

באמת מוזר שאתה כל כך חלש בחזה (לעומת ההרמות האחרות) . מעניין מה הסיבה באמת , אתה לא הראשון שזה ככה אצלו
רובם מתחילים ss וללחיצות בשלב מסוים זה לא מספיק ורובם גם לא משנים מתכונת לטקסס אד או משהו בסגנון ..
זה לדעתי הסיבה .

רובם מתחילים ss וללחיצות בשלב מסוים זה לא מספיק ורובם גם לא משנים מתכונת לטקסס אד או משהו בסגנון ..
זה לדעתי הסיבה .

אבל יש חבר'ה שעושים תוכניות מיוחדות וכו' ועדיין לא מתקדמים יותר מידיי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית