הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה זה פוגע בהתאוששות/התקדמות?

• פותח/ת השרשור Bariah
  • פורסם בתאריך

Bariah

משתמש משקיע
3,440
1,062
נק' מוניטין:
6,732
3,440
1,062
מתאמן ג'ודו 3 פעמים בשבוע (קבוצה תחרותית אימונים עצימים) ושק אגרוף פעם בשבוע איזה 15-30 דקות רק כדי לשמור על טכניקה של הסטרייקינג.
מתאמן AB יום כן יום לא.
עד עכשיו היה הסוג של OFF SEASON אז העלתי משקל מאימון לאימון כל תרגיל (חוץ מפרס ימח שמו).
אז כמה זה יפגע?

מתאמן ג'ודו 3 פעמים בשבוע (קבוצה תחרותית אימונים עצימים) ושק אגרוף פעם בשבוע איזה 15-30 דקות רק כדי לשמור על טכניקה של הסטרייקינג.
מתאמן AB יום כן יום לא.
עד עכשיו היה הסוג של OFF SEASON אז העלתי משקל מאימון לאימון כל תרגיל (חוץ מפרס ימח שמו).
אז כמה זה יפגע?
אחרי שצחקנו, אני אייעץ לך בתיכנון האימונים, אתה יכול לקחת מה שנראה לך.
אתה עושה MMA? כי אמרת גם האבקות (ג'ודו) וגם מכות (סטרייקינג).
אם זה הדבר, אתה לא יכול לוותר על הסקוואטים שלך. אתה חייב לבצע לפחות פעם בשבוע אימון סקוואט עצים. תשתדל להגיע לפעמיים בשבוע לעשות סקוואט, תמצא את החורים בין האימונים שלך ומתי אתה מסוגל להעלות משקל. זה יקרה רק אם תתן מספיק ווליום, אתה לא יכול לעשות סט אחד ולהתקדם.

עדיף שתגיע לאימונים של הקבוצה אחרי שכבר עבדת קשה במכון, ולא הפוך, שתגיע בטעות למכון יום אחרי שגמרת את עצמך על המשטח.

באיזה ימים הקבוצה מתאמנת ומה כולל האימון?

no-milk.jpg

• פותח/ת השרשור
אחרי שצחקנו, אני אייעץ לך בתיכנון האימונים, אתה יכול לקחת מה שנראה לך.
אתה עושה MMA? כי אמרת גם האבקות (ג'ודו) וגם מכות (סטרייקינג).
אם זה הדבר, אתה לא יכול לוותר על הסקוואטים שלך. אתה חייב לבצע לפחות פעם בשבוע אימון סקוואט עצים. תשתדל להגיע לפעמיים בשבוע לעשות סקוואט, תמצא את החורים בין האימונים שלך ומתי אתה מסוגל להעלות משקל. זה יקרה רק אם תתן מספיק ווליום, אתה לא יכול לעשות סט אחד ולהתקדם.

עדיף שתגיע לאימונים של הקבוצה אחרי שכבר עבדת קשה במכון, ולא הפוך, שתגיע בטעות למכון יום אחרי שגמרת את עצמך על המשטח.

באיזה ימים הקבוצה מתאמנת ומה כולל האימון?
התגעגעתי לליצנים של "לבס" D:

בכל מקרה, זה לא MMA, ג'ודו 3 פעמים בשבוע ושק אגרוף אני מתאמן בבית רק כדי לשמור על טכניקה בסטרייקינג (כבר לא מתאמן בזה).
אין לי בעיה לעשות סקוואטים, האימונים הם ביום שני שלישי וחמישי (ולפעמים שישי) ואת האגרוף אני בוחר.
וכנראה שלא הבנתם את השאלה שלי, לא שאלתי כמה אותיות יש בתכנית אימונים של קאטלר, התכוונתי עם אפשר לשלב את זה עם תכניות עצימות כמו SS שאני מתכוון להתחיל וכן להעלות משקל כל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית