עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הרבה סיבות.תנסה ותגיד לנו איך היה. אין סיבה שזה לא יצליח.
כמו שריפטו אומר, Your recovering ability is limited, use it wisely. לבצע את 2 התוכניות הללו יבטל את אפקט ההתקדמות בנפח נמוך שהלינארית מנסה להביא לך. הלינארית היא שלב ביניים שנועד למתאמן שכבר לא מסוגל להתקדם ב3X5 כי זה קשה מדי, אבל כן יוכל להתקדם שבועית עם הורדת נפח. הוספת נפח מיותר למתח תהרוס את המטרה של התוכנית וגם את ההתקדמות בתרגילי הבסיס.תאורתית אין סיבה שלא תצליח לשלב את שני התוכניות
אני עשיתי את הלינארית יחד, כאשר במקום הBENT OVER עשיתי מתח עם משקל, ובאמצע השבוע מתח לחזרות. התאוששתי, ניסיון אישי- עבד. מה איתך?אני לא ממליץ לך לשלב את שתי התוכניות ביחד.
יש הרבה סיבות.
כמו שריפטו אומר, Your recovering ability is limited, use it wisely. לבצע את 2 התוכניות הללו יבטל את אפקט ההתקדמות בנפח נמוך שהלינארית מנסה להביא לך. הלינארית היא שלב ביניים שנועד למתאמן שכבר לא מסוגל להתקדם ב3X5 כי זה קשה מדי, אבל כן יוכל להתקדם שבועית עם הורדת נפח. הוספת נפח מיותר למתח תהרוס את המטרה של התוכנית וגם את ההתקדמות בתרגילי הבסיס.
יש הבדל בין לבצע מתח במקום בנט אובר (שזה לא תוספת נפח) + קצת מתח באמצע השבוע לבין שילוב של הלינארית עם התוכנית 20PULLUPS.אני עשיתי את הלינארית יחד, כאשר במקום הBENT OVER עשיתי מתח עם משקל, ובאמצע השבוע מתח לחזרות. התאוששתי,
לא תמיד נסיון אישי זה מדד. במיוחד לא כששופטים תוכנית כמו לינארית שבה יש לך כמה שלבים, כשהשלב הראשון הוא חזה למשקלי RM (כ4 שבועות) והשלב השני הוא שבירת השיאים (8 השבועות שאחרי). אם בשלב הראשון עוד איכשהו אפשר לשלב את התוכניות כי העצימות נמוכה אז בשלב השני זה ממש לא יהיה חכם.ניסיון אישי- עבד. מה איתך?
חבל שאנשים פוסלים דעה של אנשים אחרים בלי ביסוס..
זה הביסוס שלי. לאומת זאת אתה שופט רק על פי נסיון אישי. איפה הביסוס שלך?כמו שריפטו אומר, Your recovering ability is limited, use it wisely. לבצע את 2 התוכניות הללו יבטל את אפקט ההתקדמות בנפח נמוך שהלינארית מנסה להביא לך. הלינארית היא שלב ביניים שנועד למתאמן שכבר לא מסוגל להתקדם ב3X5 כי זה קשה מדי, אבל כן יוכל להתקדם שבועית עם הורדת נפח. הוספת נפח מיותר למתח תהרוס את המטרה של התוכנית וגם את ההתקדמות בתרגילי הבסיס.