הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי ss הערות לשיפור הדד-ליפט

Tzahi.h

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
0
38
0
אז החלטתי להתחיל מסה ותוכנית ss, אשמח לקבל הערות וביקורת לדד ליפט.
פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל .

התחלתי ממשקל די נמוך . עשיתי חימום די מאולתר גם לדד ליפט..

המשקל דד ליפט היה 65 קילו
סקווט מ40 קילו
בנץ 70 קילו

נערך לאחרונה:
נראה נהדר.
יש גם סרטון, או שאני נותן הערות רק לפי המספרים שנתת?

• פותח/ת השרשור
עכשיו הצלחתי לעלות את הסרטון !

במשקלים כאלה זה יעבור, במשקלים גבוהים לא. תשקיע יותר בסטאפ. תמשוך טיפה את המוט אליך, תוציא חזק את החזה ותסובב אגן קדימה, כך שהגב יתיישר יותר. תיגע עם השוקיים במוט, ותדאג למשוך אותו קרוב אליך לכל אורך הדרך - כרגע הוא קילומטר ממך. תחשוב יותר על לחיצת הקרקע בתחילת התנועה.

ותפסיק להסתכל לצדדים. מבט כמטר וחצי קדימה ממך.. הצוואר צריך להיות בקו ישר עם הגב

• פותח/ת השרשור
במשקלים כאלה זה יעבור, במשקלים גבוהים לא. תשקיע יותר בסטאפ. תמשוך טיפה את המוט אליך, תוציא חזק את החזה ותסובב אגן קדימה, כך שהגב יתיישר יותר. תיגע עם השוקיים במוט, ותדאג למשוך אותו קרוב אליך לכל אורך הדרך - כרגע הוא קילומטר ממך. תחשוב יותר על לחיצת הקרקע בתחילת התנועה.
תודה רבה אני חושב שהבנתי את רוב ההערות.
מה שלא הבנתי : ״תשקיע יותר בסטאפ״, מה זה סטאפ?

הנגיעה עם השוקיים במוט הכוונה למצב ההתחלתי וממנו כל העליה לשמור את המוט כמה שיותר צמוד לרגליים לאורך כל העלייה?

דבר נוסף שלא הבנתי מה זה לחיצת קרקע ?

לגבי המבטים לצדדים אני מודע לזה שזה הרגל רע . זה מתוך רצון לראות שאני משאיר גב ישר ולא מעקם אותו, אנסה להמנע מזה בפעמים הבאות

מה שלא הבנתי : ״תשקיע יותר בסטאפ״, מה זה סטאפ?
סטאפ זה המצב ההתחלתי שלך בכל תרגיל.
הנגיעה עם השוקיים במוט הכוונה למצב ההתחלתי וממנו כל העליה לשמור את המוט כמה שיותר צמוד לרגליים לאורך כל העלייה?
כן.
דבר נוסף שלא הבנתי מה זה לחיצת קרקע ?
הדדליפט זה משיכת מוט לאוויר. תוך כדי, ובמיוחד בניתוק מהרצפה, תדמיין שאתה לוחץ עם הרגליים את הרצפה.

לא טוב בכלל.
1. אל תסתכל הצידה
2. כנס לסט-אפ כמו שצריך. מוט מעל אמצע כף הרגל, סיבוב ישבן, הוצאת חזה, לקחת אוויר ולהחזיק לאורך כל החזרה. מוט משפשף את השוקיים.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על ההערות.
מישהו יכול לתת לי דוגמא לחימום טוב לדד ליפט של 75 קילו?

וביום b אני עושה מתח.
לעשות 3 x מקסימום ? ואיך בדיוק אפשר להתחמם לקראת מתח ?

לא קראת את הספר אני מבין... או אפילו תקציר שלו

+לא אמרו לך על הנעליים, אסור נעלי ספורט בתרגילי הבסיס.

• פותח/ת השרשור
לא לא קראתי , אם הייתי קורא לא הייתי מבקש עזרה מאנשים מתנשאים כמוך לא ככה?

מה שכן עשיתי זה לקרוא את המאמר על הss בפורטל כמה וכמה פעמים. וגם עשרות נושאים דומים מההיסטוריה של הפורום.

ועדיין לא מצאתי תשובה לאיך אני מתחמם לאימון מתח... והמחשבונים לא עובדים לי באייפון.

לא לא קראתי , אם הייתי קורא לא הייתי מבקש עזרה מאנשים מתנשאים כמוך לא ככה?
קודם כל אני לא מתנשא, רק אומר שלא קראת את הספר שמפרט לך בדיוק את מה שאתה צריך לתכנית שבחרת, ותמיד עדיף להסתמך על הידע שלך, אם תקרא את הספר תדע בעצמך איך לעשות הכל ולא תהיה תלוי באחרים, צריך ללמוד לקבל גם ביקורת.

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני לא מתנשא, רק אומר שלא קראת את הספר שמפרט לך בדיוק את מה שאתה צריך לתכנית שבחרת, ותמיד עדיף להסתמך על הידע שלך, אם תקרא את הספר תדע בעצמך איך לעשות הכל ולא תהיה תלוי באחרים, צריך ללמוד לקבל גם ביקורת.
ובשביל מה יש לנו פורום כזה אם לא לייעץ ולשפר אחד את השני. אתה קראת את הספר אז אני אשמח שתתרום לי מהידע שלך ולא תעיר הערות עוקצניות שלא תורמות באמת כלום...

אני מאוד פתוח לביקורת ופתחתי את הנושא כדי לקבל כזאת ולהשתפר. אבל במה הביקורת שלך תורמת לי?

מה שתגיד, על הנעליים הבנת? בסדר, הבנת שרק יעשה לך טוב לקרוא את הספר באיזשהו מצב? בסדר.
FAQ:The Program יש פה הרבה דברים טובים, תסתכל.
לחימום זה אתר טוב מאוד פשוט תבחר בתכנית - WarmupReps.com בSETTINGS תשנה לקילוגרמים

לא אמרתי שיש בעיה, לא ראיתי את הסרטון, שמתי את מה שידוע לי שמלמד טוב.
אני חושב שרוב האנשים פה לא יבינו את הסירטון ששלחת בגלל השפה.
אני יחסית יודע אנגלית ברמה בסיסית וחייב להגיד לך שחצי מהמילים שם לא הבנתי.
גל אודטו מלמד בסרטון בצורה הטובה ביותר ובלי הרבה זיוני שכל.

• פותח/ת השרשור

חברה עשיתי היום עוד אימון , אשמח לקבל פידבקים נוספים

Back
למעלה תחתית