עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אני חושב שהבנתי את רוב ההערות.במשקלים כאלה זה יעבור, במשקלים גבוהים לא. תשקיע יותר בסטאפ. תמשוך טיפה את המוט אליך, תוציא חזק את החזה ותסובב אגן קדימה, כך שהגב יתיישר יותר. תיגע עם השוקיים במוט, ותדאג למשוך אותו קרוב אליך לכל אורך הדרך - כרגע הוא קילומטר ממך. תחשוב יותר על לחיצת הקרקע בתחילת התנועה.
סטאפ זה המצב ההתחלתי שלך בכל תרגיל.מה שלא הבנתי : ״תשקיע יותר בסטאפ״, מה זה סטאפ?
כן.הנגיעה עם השוקיים במוט הכוונה למצב ההתחלתי וממנו כל העליה לשמור את המוט כמה שיותר צמוד לרגליים לאורך כל העלייה?
הדדליפט זה משיכת מוט לאוויר. תוך כדי, ובמיוחד בניתוק מהרצפה, תדמיין שאתה לוחץ עם הרגליים את הרצפה.דבר נוסף שלא הבנתי מה זה לחיצת קרקע ?
קודם כל אני לא מתנשא, רק אומר שלא קראת את הספר שמפרט לך בדיוק את מה שאתה צריך לתכנית שבחרת, ותמיד עדיף להסתמך על הידע שלך, אם תקרא את הספר תדע בעצמך איך לעשות הכל ולא תהיה תלוי באחרים, צריך ללמוד לקבל גם ביקורת.לא לא קראתי , אם הייתי קורא לא הייתי מבקש עזרה מאנשים מתנשאים כמוך לא ככה?
ובשביל מה יש לנו פורום כזה אם לא לייעץ ולשפר אחד את השני. אתה קראת את הספר אז אני אשמח שתתרום לי מהידע שלך ולא תעיר הערות עוקצניות שלא תורמות באמת כלום...קודם כל אני לא מתנשא, רק אומר שלא קראת את הספר שמפרט לך בדיוק את מה שאתה צריך לתכנית שבחרת, ותמיד עדיף להסתמך על הידע שלך, אם תקרא את הספר תדע בעצמך איך לעשות הכל ולא תהיה תלוי באחרים, צריך ללמוד לקבל גם ביקורת.
לא אמרתי שיש בעיה, לא ראיתי את הסרטון, שמתי את מה שידוע לי שמלמד טוב.מה הבעיה בלינק של ד"ר גל אודטו?
אני חושב שרוב האנשים פה לא יבינו את הסירטון ששלחת בגלל השפה.לא אמרתי שיש בעיה, לא ראיתי את הסרטון, שמתי את מה שידוע לי שמלמד טוב.