הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס

YarinWorkout

מושעה
135
6
נק' מוניטין:
5
135
6
שאלה שמעניינת אותי אני קורא על טקסס ולא מבין, האם התוכנית הזאת אפקטיבית גם לעלייה במסת שריר?
בSS לדוגמא אני יודע שזה נטו כוח אבל כוח תופעת הלוואי היא עלייה במסת שריר זה אני יודע.
הכוונה היא האם חלק מה תוכנית מכוון, במקרה ואעשה תבנית עם הרבה נפח אבל למזער את הפגיעה כמה שפחות בתרגילי הבסיס.
או שאחרי SS עדיף כבר פיצולים? למי שמעוניין בבילדינג

היא מתאימה גם להיפר וגם לאופיה.
אתה בטוח? חשבתי לאופיה פחות, רק להיפר.
לדעתי אחרי SS אם המטרה היא בילדינג אז אפשר לבנות איזה AB טובה, עדיין בתרגילי הבסיס כנראה עדיף יהיה לעבוד בעצימות גבוהה יחסית, למשל בדומה לצורה של האימוני נפח בטקסס (5X5). פשוט את האימון עצימות אפשר להוריד, אם המטרה היא בילדינג ולא משקלים, ולעשות משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח? חשבתי לאופיה פחות, רק להיפר.
לדעתי אחרי SS אם המטרה היא בילדינג אז אפשר לבנות איזה AB טובה, עדיין בתרגילי הבסיס כנראה עדיף יהיה לעבוד בעצימות גבוהה יחסית, למשל בדומה לצורה של האימוני נפח בטקסס (5X5). פשוט את האימון עצימות אפשר להוריד, אם המטרה היא בילדינג ולא משקלים, ולעשות משהו אחר.
ואם אני רוצה גם כוח אבל משולב עם בילדינג. טקסס במתכונת עם הרבה נפח תתאים?

• פותח/ת השרשור
בטקסס במתכונת המקובלת אתה גם תגדל וגם תתחזק
ואם נשווה את זה לפיצולים?
לדעתך האישית, לאחר הss יש לעבור לעוד תוכנית כוח? או לעבור לפיצולים בטווחי חזרות גבוהים יותר?
כי בסופו של דבר אגיע לפיצולים השאלה מתי.

אוקיי.
ומה לגבי המשך השאלה?המלצתך האישית האם ללכת על עוד תוכנית ולקבל עוד בסיס כוח או שssתספיק ולאחר מכן אפשר לפצל?
לדעתי אחרי SS אם המטרה היא בילדינג אז אפשר לבנות איזה AB טובה, עדיין בתרגילי הבסיס כנראה עדיף יהיה לעבוד בעצימות גבוהה יחסית, למשל בדומה לצורה של האימוני נפח בטקסס (5X5).

טקסס תוכנית כוח נקודה
אני גדלתי בה גם במסת השריר כמובן
פיצולים לא בהכרך יותר טובים מתוכנית כוח אפילו בהקשר של פיתוח שרירים כללי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית