עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@RussianHotGirl הסביר לך מאוד בפשטות שגם אם תבדוק את כל הרמ1 שלך זה לא בהכרח ייתן לך משהו רלוונטי (במידה ואתה יחסית טוב/רע בסינגלים).לא מבין מה הבעיה לקחת שבוע ולמדוד את הrm1 בכל התרגילים הרלוונטים
בסוף אתה מתאמן בשביל rm1, וההתקדמות ביחס אליו.@RussianHotGirl הסביר לך מאוד בפשטות שגם אם תבדוק את כל הרמ1 שלך זה לא בהכרח ייתן לך משהו רלוונטי (במידה ואתה יחסית טוב/רע בסינגלים).
אני עדין לא מבין למה לא לבדוק rm1 לפני ולשנות את האחוז בתוכנית אם הוא לא מתאים, כיבסופ של דבר תבדוק את השיפור לסינגל ולא תדע כמה היה לך בהתחלהלי הייתה תוכנית שהייתה מבוססת על ה rm1 והייתי צריך לבדוק אותם לפני התוכנית.
מסכים שאיך שלא תבדוק, לא תמיד זה יהיה מדוייק בגלל עייפות\טכניקה בסינגלים וכו'..
לדעתי עדיף לקחת מספר שהוא הגיוני, כמו ש @RussianHotGirl הציע זה עדיף.
אם למשל אתה יודע את ה rm5 אז הייתי הולך על זה כ 85% מה rm1 האמיתי.
אם אתה יודע את ה rm3 שלך, אז לחשב את זה כ 95% מה rm1.
אלה רק השערות כמובן, אבל מהניסיון שלי בכל אופן, האחוזים היו קרובים ל rm1.
אפשר לבדוק, בצורה חכמה וזה יכול "לשרוף" לך שבוע.אני עדין לא מבין למה לא לבדוק rm1 לפני ולשנות את האחוז בתוכנית אם הוא לא מתאים, כיבסופ של דבר תבדוק את השיפור לסינגל ולא תדע כמה היה לך בהתחלה
קודם כל זה כולה שבוע אז לא נורא לבדוק בו את הרמ1 שלך. מן הסתם עם עשית הרגע תחרות קח את התוצאה משם.אפשר לבדוק, בצורה חכמה וזה יכול "לשרוף" לך שבוע.
הכל תלוי בצורך.
אם מתאמן מסויים יודע את הסינגל שלו מתחרות שהייתה לאחרונה, אז פחות קריטי לדעתי.
אם עושים תוכנית שנועדה לשפר rm1 בלבד, אז אני מניח שהמתאמן יהיה מספיק מנוסה לבדוק סינגלים ואין כאן שאלה בכלל (..?)
אני באופן אישי כן בדקתי.קודם כל זה כולה שבוע אז לא נורא לבדוק בו את הרמ1 שלך. מן הסתם עם עשית הרגע תחרות קח את התוצאה משם.
דבר שני, זה לא לשפר רמ1 בלבד כי כמו שאתה יודע, עם הרמ כל השאר ישתפר גם כן במידה כזו או אחרת.
בתכלס, זה לא כזה עקרוני לי, אני סתם לטא מבין למה לא לבדוק רמ לפני התוכנית
קודם כל זה כולה שבוע אז לא נורא לבדוק בו את הרמ1 שלך. מן הסתם עם עשית הרגע תחרות קח את התוצאה משם.
דבר שני, זה לא לשפר רמ1 בלבד כי כמו שאתה יודע, עם הרמ כל השאר ישתפר גם כן במידה כזו או אחרת.
בתכלס, זה לא כזה עקרוני לי, אני סתם לטא מבין למה לא לבדוק רמ לפני התוכנית
לגבי 1, מסכים לגמרי אבל לדעתי זו לא סיבה (אלה אם יש כבר פציעה)זה סיכון לפציעה 1 (גם פציעה מאוד מאוד מאוד קלה יכולה להשפיע כי במהלך התכנית היא תיגרר לפציעה קשה יותר עקב עומס).
ו-2 ה-1RM לא תמיד קבוע , יש דבר שנקרא להיות בפיק שזה יכול להוסיף 10-20 קילו להרמה....
ו-3 זה לא בהכרח שבוע , כדי להתחיל תכנית שהיא מאוד קשה אתה עלול להצטרך לשבוע מנוחה בנוסף לשבוע בדיקת השיאים, כלומר זה עניין של שבועיים ומעלה כמובן שזה תלוי מאוד בתכנית העתידה לבוא.
זה הסיבות נגד,
יש גם סיבות כמובן כמו שאמרת לדוג' שככה תוכל לדעת את ההתקדמות מהתכנית באופן מדויק יותר ועוד, כל אחד והשיקולים שלו בהתאם לרמה שלו ולהכרה שלו עם עצמו.
ואני לא מסכים עם הקטע ששיפרת את ה1RM ישתפר ה5RM והלאה, יש כל כך הרבה גורמים בעניין שיכולים להשפיע ולגרום אפילו למקרים די "אבסורדים" שבהם ה1RM משתפר ב-20 קילו וה-5RM לא עלה כלל ואף ירד.