הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת power clean

• Liran •

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
13
86
1
אולי זה בקטנה עקום
אבל עוד אפשר לאבחן את זה
לדעתי החזרה האחרונה הייתה טובה
כול השאר הקבלה הייתה אחורה קצת
מה אומרים?

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מבין בתרגיל,אבל בכל הסרטונים שראיתי על איך לעשות אותו אמרו שהמוט צריך לפגוע בחלק העליון של הירך ואצלך זה נראה כאילו המוט פוגע באזור הברך.
לא ניראה לי זה כלכך קריטי
כי הקבלה החזרה האחרונה נראת בסדר

הטעות הכי קריטית שלך היא שהמוט רחוק ממך, נראה שאתה עדיין לא מספיק משופשף בטכניקה של הדדליפט.

מה קשור דדליפט?
אתה לא מתחיל את המשיכה שהמוט נמצא באמצע כף הרגל, והוא לא נוגע בך במהלך ההרמה, שאלו דגשים בסיסיים כבר שמתחילים לעשות דדליפט, קל וחומר שזה תקף לגבי הפאוורקלין

אתה לא מתחיל את המשיכה שהמוט נמצא באמצע כף הרגל, והוא לא נוגע בך במהלך ההרמה, שאלו דגשים בסיסיים כבר שמתחילים לעשות דדליפט, קל וחומר שזה תקף לגבי הפאוורקלין
המוט לא אמור להתחיל במרכז כף רגל וזה דגש שלא תקף לפאוורקלין

למה אתה חושב ככה? למה שהמוט לא ילך בקו אנכי למעלה? זה לא יעיל
כי ככה לא עושים קלין או פאוורקלין גם אם ריפטו אמר, אין לי רצון או אנרגיה לנהל את הדיון הזה שוב.
מוט שצריך להגיע לכתפיים לא עובר מסלול ישר ולא אמור לעבור כזה מסלול.

כי ככה לא עושים קלין או פאוורקלין גם אם ריפטו אמר, אין לי רצון או אנרגיה לנהל את הדיון הזה שוב.
מוט שצריך להגיע לכתפיים לא עובר מסלול ישר ולא אמור לעבור כזה מסלול.
אני מניח שדנת על זה עם ביסט בעבר, אבל אני לא ביסט, אני מקבל את הדעה שלך אם תתן לי סיבה מספיק טובה למה, לפי ההגיון שלי, אם המוט הולך בצורה ישרה, הוא עובר את הדרך הכי קצרה, והכי הגיוני למשוך ככה משקלים כבדים.
אני כמובן אשמח לשמוע את דעתך

אני מניח שדנת על זה עם ביסט בעבר, אבל אני לא ביסט, אני מקבל את הדעה שלך אם תתן לי סיבה מספיק טובה למה, לפי ההגיון שלי, אם המוט הולך בצורה ישרה, הוא עובר את הדרך הכי קצרה, והכי הגיוני למשוך ככה משקלים כבדים.
אני כמובן אשמח לשמוע את דעתך
מעצם העובדה שיש צורך בפיצוץ, פאזה שניה, משיכה שניה, חיכוך או פגיעה בירך (תלוי את מי שואלים) לא ייתכן שמוט שצריך להגיע לכתפיים יעשה מסלול ישר.
ריפטו הוא לא אוטוריטה לויטליפטינג, כמו שזה נראה כרגע? הוא בדרך ללמד גם טניס, קריקט וכדורסל.

מעצם העובדה שיש צורך בפיצוץ, פאזה שניה, משיכה שניה, חיכוך או פגיעה בירך (תלוי את מי שואלים) לא ייתכן שמוט שצריך להגיע לכתפיים יעשה מסלול ישר.
ריפטו הוא לא אוטוריטה לויטליפטינג, כמו שזה נראה כרגע? הוא בדרך ללמד גם טניס, קריקט וכדורסל.
בזמן ההתפוצצות המוט לא תמיד ילך ישר פלס, אבל כמובן שזו השאיפה, למסלול קצר ויעיל.

מצאתי סרטון שהמוט הולך יחסית ישר ומתחיל באמצע כף הרגל, האם אתה חושב שזה קלין שגוי?

בזמן ההתפוצצות המוט לא תמיד ילך ישר פלס, אבל כמובן שזו השאיפה, למסלול קצר ויעיל.

מצאתי סרטון שהמוט הולך יחסית ישר ומתחיל באמצע כף הרגל, האם אתה חושב שזה קלין שגוי?

יש יותר מדרך אחת ויותר ממסלול אחד מקובל לקלין (ולכן גם לפאוורקלין), שגוי זה בהחלט לא.
אני לא למדתי ככה וגם לא מלמד ככה, אני מרגיש חלש מאוד בסטארט זהה לסטראט של דדליפט כשמדובר בקלין, לא נוח בעליל.
אם כבר אצלי קרה דבר הפוך, הדדליפט שלי כבר מזמן לא מתחיל במרכז הכף רגל, יותר קל לי לנתק כשהמוט מעט יותר קדימה.

יש יותר מדרך אחת ויותר ממסלול אחד מקובל לקלין (ולכן גם לפאוורקלין), שגוי זה בהחלט לא.
אני לא למדתי ככה וגם לא מלמד ככה, אני מרגיש חלש מאוד בסטארט זהה לסטראט של דדליפט כשמדובר בקלין, לא נוח בעליל.
אם כבר אצלי קרה דבר הפוך, הדדליפט שלי כבר מזמן לא מתחיל במרכז הכף רגל, יותר קל לי לנתק כשהמוט מעט יותר קדימה.
אני מקבל את הטענה שלך למרות שאני אישית לא מלמד פאוורקלין ככה.

בכל אופן תסכים איתי שעדיין הדגש הוא שמוט יגע ברגל, מה שלא קורה אצל פותח הפוסט בכלל

אני מקבל את הטענה שלך למרות שאני אישית לא מלמד פאוורקלין ככה.

בכל אופן תסכים איתי שעדיין הדגש הוא שמוט יגע ברגל, מה שלא קורה אצל פותח הפוסט בכלל
המוט צריך לגעת ברגל בסטארט, כן
מלמד פאוורקלין? אתה מאמן?

המוט צריך לגעת ברגל בסטארט, כן
מלמד פאוורקלין? אתה מאמן?
כן 😃
לא הרבה אנשים רוצים ללמוד את התרגיל הזה, אבל עדיין יצא לי ללמד אותו לא מעט פעמים.
נו קיצור איך התכניקה שלי באמא שלכם חח ?
המוט צריך לגעת לך ברגל עד רגע ההתפוצצות, תתקן את זה.

כן 😃
לא הרבה אנשים רוצים ללמוד את התרגיל הזה, אבל עדיין יצא לי ללמד אותו לא מעט פעמים.

המוט צריך לגעת לך ברגל עד רגע ההתפוצצות, תתקן את זה.
אשמח לראות מתאמן שלך שמבצע והטכניקה שלו טובה בעינייך
והמוט לא נוגע ברגל עד הפיצוץ, הוא קרוב מאוד זה כן

נו קיצור איך התכניקה שלי באמא שלכם חח ?
סבירה, פוגע נמוך מידי, מושך עם ידיים, מתחיל ללא מגע עם הרגל ונוקשה מאוד בתנועה.
יש על מה לעבוד אבל זה בהחלט לא גרוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית