עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה דבש.???
כן.טבעונים גם נגד התעללות בדבורים?
כי הן יצור מאוד חיוני בטבע, אני בטוח שיותר ממך.אני בכלל לא מבין למה לא הורגים את הדבורים?
מה חיוני בהם תסביר? חוץ מהעבודה שהם מאיימים לעקוץ אותך בלי שום סיבה?כן.
כי הן יצור מאוד חיוני בטבע, אני בטוח שיותר ממך.
What would happen if bees went extinct?אני בכלל לא מבין למה לא הורגים את הדבורים?
למה הם טובים?
הדבורים נחוצים לשרשרת המזון וכקרוב לשליש מהמזון בעולם..מה חיוני בהם תסביר? חוץ מהעבודה שהם מאיימים לעקוץ אותך בלי שום סיבה?
וזה כבר פעם שנייה שאתה יוצא עליי אז תתחיל להרגיע
עזוב בוא נעיף אותםםםםםםםהדבורים נחוצים לשרשרת המזון וכקרוב לשליש מהמזון בעולם..
טוב ללמוד משהו חדש
אפשר הסבר מתומצת מה זה שרשרת מזון ולאיזה דוגמאות של מזון הם אחראים?הדבורים נחוצים לשרשרת המזון וכקרוב לשליש מהמזון בעולם..
הדרך הכי טובה ללמוד מה היא שרשרת המזון היא ללכת לספארי בקניה לאיזור האריות ולנסות ללטף אריה.אפשר הסבר מתומצת מה זה שרשרת מזון ולאיזה דוגמאות של מזון הם אחראים?
אני לא עומד ללמד אותך חומר של כיתה ג' במדעים באמצע הפורום, תפתח גוגל יש שם מספיק מידע.טוב ללמוד משהו חדש
אפשר הסבר מתומצת מה זה שרשרת מזון ולאיזה דוגמאות של מזון הם אחראים?
דוגמא לא טובה,טכנית אנחנו מעל האריה בשרשרת המזון. הוא טורף ואנחנו טורף על. (אם אני זוכר נכון מכיתה ד' בערך.)הדרך הכי טובה ללמוד מה היא שרשרת המזון היא ללכת לספארי בקניה לאיזור האריות ולנסות ללטף אריה.
אז תבין באיזה מקום אתה נמצא.
נכון, general speaking.דוגמא לא טובה,טכנית אנחנו מעל האריה בשרשרת המזון. הוא טורף ואנחנו טורף על. (אם אני זוכר נכון מכיתה ד' בערך.)
לא דוגמא טובה אבל היה יכול להיות משעשע לעשות את הניסוי... 🙄דוגמא לא טובה,טכנית אנחנו מעל האריה בשרשרת המזון. הוא טורף ואנחנו טורף על. (אם אני זוכר נכון מכיתה ד' בערך.)
לא דוגמא טובה אבל היה יכול להיות משעשע לעשות את הניסוי... 🙄
תקחו את @nlr666 ואז תראו מי ינצח באמת.. 🕴נכון, general speaking.
אבל לך כחיה, ללא שום נשק טבעי כפי שהטבע נתן לחיות אחרות וללא היכולת לשרוד בטבע כפי שהתרגלנו באלפי השנים האחרונות,
ואתה כבר לא תיהיה טורף על מול האריה.
party poopers 😆לא דוגמא טובה אבל היה יכול להיות משעשע לעשות את הניסוי... 🙄
אל תהיהכי אני צמחוני
הם מורידים גם פילים, אל תהיה כל כך בטוח..תקחו את @nlr666 ואז תראו מי ינצח באמת.. 🕴
הם מורידים גם פילים, אל תהיה כל כך בטוח..
party poopers 😆
אקח את זה כמחמאה..בדרך כלל קוראים לי דוב/איש מערותהם מורידים גם פילים, אל תהיה כל כך בטוח..
פיל וקרנף לבן.. צוות מנצח ✌️אקח את זה כמחמאה..בדרך כלל קוראים לי דוב/איש מערות