הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אם אחרי HB SQUAT ניתפס לי הגב עליון?

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
חזרתי להתאמן (ואני עובד גם עם נעלי WL ) ,עבדתי בסך הכל סקוואט HB דדליפט קלאסי ומכונה של פשיטת ירך וכפיפת ירך .

מרגיש חזק את הגב עליון תפוס בינוני -חזק. גם הרחב גבי מרגיש קצת ככה .

זה לרוב יעיד על טכניקה לקוייה ? להעלות סירטון טכניקה ?

חוץ מהריקודי ואלס עם המוט שלא ברורים. (ברור לך שאתה צריך מוטות ביטחון במידה ותיכשל כן?)
האחרון היה הכי טוב מבחינת העומק. השניים הראשונים היו יותר מידי גבוהים.

• פותח/ת השרשור
היי תודה,
1) הריקוד בלתי נימנע . הריצפה שם פשוט עקומה וזה מחייב אותי לזוז . לגבי מוטות ביטחון אני מאמין שבשעת צורך פשוט אזרוק את המוט.
2) לגבי העומק בראשונים זה בגלל זוית הצילום לדעתי היא לא מראה עומק נכון ...

2 שאלות בבקשה אליכם .
1) אני עושה HB סקוואט כשאני מתחיל את התנועה מפלקשן של האגן ודורסיפלאקשן לקראת סוף הירידה העיניין הוא שבזמן היציאה מהבור אני מרגיש שיש HIP DRIVE כזה שעושים ב LB ,יכול להיות? האם זו טעניקה שתתאים ל HB?

2) שימו לב לכפות הידיים שלי האם ב HB כדי לשחרר את האגודל החוצה ? יש פתרון לבעיית הסיבוב ? זה נורא בכלל .<???

3) בסירטון השלישי בשניה 0:18 ניראה לי שיש קריסה קלה קדימה לזווית יותר חדה... האם זה משהו שיכול וצריך להימנע לטווח הרחוק ? אולי להתחיל מהזווית החדה ולא לנסות להיות אנכי ב HB ?

@DarY
@stitch
@MikeRozner

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחחחחחחח גמר אותי הסרטון האחרון. אשריך.

לגבי שאלת ההיפ דרייב בhb- ככה הייתי עובד ואני לא היחיד, ואם אתה מרגיש חזק ככה אין סיבה שלא.
מה שכן הייתי חותך עומק במקומך.

• פותח/ת השרשור
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* גמר אותי הסרטון האחרון. אשריך.

לגבי שאלת ההיפ דרייב בhb- ככה הייתי עובד ואני לא היחיד, ואם אתה מרגיש חזק ככה אין סיבה שלא.
מה שכן הייתי חותך עומק במקומך.

לא ממש הבנתי לגבי ה"ח" במקלדת ...

בכל מיקרה מה לגבי הכפות ידיים . ניראה שהם מתעקמות במהלך החזרות יש לזה פיתרון ?

נערך לאחרונה:
וואלה חוץ מהטיול שנתי שהעירו ונתת סיבה הגיונית , לא רואה שום דבר בעייתי. סקוואט מאוד מאוד יפה ויעיל. לא מבין למה אתה עוצר ורוקד לפני כל חזרה אבל ניחא.

גמישות טובה מאוד באגן. יאללה עכשיו תשים משקל על המוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית