הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בנ'ץ פרס

Adam19594

משתמש מתחיל
210
5
נק' מוניטין:
20
210
5
POWER CLUB-אבן יהודה
היי חברים ערב טוב,

רציתי עצות שלכם בקשר לטכניקה שלי בבנ'ץ פרס.

היום עשיתי אחרי שלא עשיתי שבוע ב'נץ בגלל דקירות בכתף ימין והיום אחרי שבוע שלא עשיתי והרגשתי אחלה עם הכתף הבעיה חזרה מיד אחרי הב'נץ פרס ורציתי שבבקשה תגידו לי מה אני צריך לשפר בטכניקה שלי, בנוסף לא רואים את הרגליים אבל בו נגיד ש "חפרתי" עד כדי כך שהרגשתי מתיחה בהמסטרינג תוך כדי.

אני רוצה להיות כמה שיותר מודע עד כמה חמור הטכניקה של הבנ'ץ.

הסרטון:

1. איך אתה יכול להוציא את המוט שהוא כל כך גבוה לך ? תוריד אותו שלב.

2. לא בהכרח הכאב בא מהבנצ פרס, ייתכן והבנצ פרס רק מגרה את הכתף שפצועה כבר(ייתכן מתרגיל אחר).

3. תנסה להכניס מרפקים קצת יותר פנימה.

• פותח/ת השרשור
1. איך אתה יכול להוציא את המוט שהוא כל כך גבוה לך ? תוריד אותו שלב. אוריד אותו שלב תודה.

2. לא בהכרח הכאב בא מהבנצ פרס, ייתכן והבנצ פרס רק מגרה את הכתף שפצועה כבר(ייתכן מתרגיל אחר). העניין הוא שאני מרגיש את הכאב בכתף רק אחרי הבנ'ץ פרס לדוגמא אחרי פרס או כל תרגיל אחר אני לא מרגיש שום בעיה עם הכתף.

מעולה,תודה

מסכים אם אוהד בגדול.
לגבי מרפקים, אני לא רואה מכאן לאן אתה מוריד את המוט אבל יכול לעזור להוריד אותו קצת יותר נמוך, לחזה תחתון, אז ם אפשר להכניס יותר מרפקים.

• פותח/ת השרשור
1. איך אתה יכול להוציא את המוט שהוא כל כך גבוה לך ? תוריד אותו שלב.

2. לא בהכרח הכאב בא מהבנצ פרס, ייתכן והבנצ פרס רק מגרה את הכתף שפצועה כבר(ייתכן מתרגיל אחר).

מסכים אם אוהד בגדול.
לגבי מרפקים, אני לא רואה מכאן לאן אתה מוריד את המוט אבל יכול לעזור להוריד אותו קצת יותר נמוך, לחזה תחתון, אז ם אפשר להכניס יותר מרפקים.

טוב חבר'ה אחרי שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שיש לי התחלה של דלקת בכתף ימין ובגלל זה החלטתי לא לעשות בנ'ץ ופרס לפחות בשבועיים הקרובים.

יש לכם הצעות לתרגילים חלופיים לעשות?

בנתיים הסקוואט והדדליפט סבבה חוץ מעניין קטן שאני מרגיש כאבים קטנים במפשעה הימנית כשאני יורד בסקוואט אבל זה רק בחימום של לפני המשקל ולפעמים בבית.
.

נערך לאחרונה:
יש לכם הצעות לתרגילים חלופיים לעשות?
המלצה שמבוססת רק על נסיוני האישי: לא לעשות פרפר במקום לחיצת חזה. יש מאמר של נתי על וריאציות ואלטרנטיבות ללחיצת חזה, ולמרות שהוא כותב שם "תרגילים אלו אינם מהווים תחליף במקרה של פציעה" אולי הוא ייתן לך רעיונות.

• פותח/ת השרשור
המלצה שמבוססת רק על נסיוני האישי: לא לעשות פרפר במקום לחיצת חזה. יש מאמר של נתי על וריאציות ואלטרנטיבות ללחיצת חזה, ולמרות שהוא כותב שם "תרגילים אלו אינם מהווים תחליף במקרה של פציעה" אולי הוא ייתן לך רעיונות.

סבבה אחי תודה שאלה לגבי מקבילים, האם לעשות מקבילים צרים או רחבים?
יש אפשרות לעשות רק כשהפלטה בין הרגליים שלי האם כדאי לי להוסיף משקל או שפשוט להתחיל בהתחלה ממשקל גוף כי מאז ה FBW שעשיתי לפני 5 חודשים מאז לא עשיתי מקבילים.

אז האם לעשות מקבילים ומה אם לגבי שכיבות שמיכה יהלום האם זה אטלרנטיבה מספיק טובה לתחליף ללחיצת חזה?

יש סדרת סרטוני הדרכה של דן גרין על ביצוע בנץ' - ממליץ מאוד

• פותח/ת השרשור
יש סדרת סרטוני הדרכה של דן גרין על ביצוע בנץ' - ממליץ מאוד

תודה על התשובה אחי אבל כרגע אחי יש תחליף לבנ'ץ שיגרום לי כמה שפחות להשתמש בכתף?

תודה על התשובה אחי אבל כרגע אחי יש תחליף לבנ'ץ שיגרום לי כמה שפחות להשתמש בכתף?

אם תלמד איך לבצע את התרגיל לא תצטרך להחליף אותו. ואין לו תחליף.

Back
למעלה תחתית