הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סרטון סומו דדליפט

Ori135

משתמש פעיל
734
96
נק' מוניטין:
72
734
96
פעם שנייה שלי
צריך לשבת יותר למאטה ואחורה כמו סקוואט נכון?

@White Walker @stitch

ועוד שאלה
אם נגיד אתמול פספסתי 150 קלוריות אפשק להשלים אותם היום ? חיטוב

Choosing Conventional or Sumo Based on Your Bone Structure

סתם דוגמא שעולה לי מהראש - ידיים קצרות במיוחד שיגרמו לך לעגל את הגב כדי להגיע אל המוט.
אין קשר בין המאמר הזה למה שאמרת. אתה אמרת את הדבר הבא:
בריאות הגב היא לא סיבה מספיק טובה?

המאמר הזה אומר לאיזו אנטרופומטריה יהיה יעיל יותר למשוך בסומו. הוא לא אמר שום דבר על בריאות הגב והיכולת של הגוף להרים את המשקל עם גב ישר.

כדי שלא יהיה בינינו טלפון שבור אני אגיד לך עם מה ממה שאמרת אני לא מסכים.
יש אנטרופומטריות שבהן קשה עד בלתי אפשרי להכנס לסטאפ של קלאסי עם גב ישר ונעול
מבחינתי האנטרופומטריות הללו לא קיימות ועם כל אנטרופומטריה אתה יכול להכנס לסט אפ עם גב ישר ונעול. הבעיה נוצרת במיקום הברך וזווית ההרמה שעלולים להקשות על דד ליפט קלאסי לאנשים עם אנטרופומטריה שמתאימו יותר למשיכת סומו.

כדי שלא יהיה בינינו טלפון שבור אני אגיד לך עם מה ממה שאמרת אני לא מסכים.
מבחינתי האנטרופומטריות הללו לא קיימות ועם כל אנטרופומטריה אתה יכול להכנס לסט אפ עם גב ישר ונעול. הבעיה נוצרת במיקום הברך וזווית ההרמה שעלולים להקשות על דד ליפט קלאסי לאנשים עם אנטרופומטריה שמתאימו יותר למשיכת סומו.
מורן כבר ענה.
את המאמר לא קראתי בקפידה, אבל נתתי לך דוגמא שבה אי אפשר להכנס לסטאפ קלאסי עם גב ישר - לא נראה לך, פשוט תקצין עוד יותר את המצב ותדמיין ידיים קצרות יותר. אם אנחנו לא מסכימים שגב עגול הוא סכנה לדדליפט, לא נסכים פה כבר על כלום.

את המאמר לא קראתי בקפידה, אבל נתתי לך דוגמא שבה אי אפשר להכנס לסטאפ קלאסי עם גב ישר - לא נראה לך, פשוט תקצין עוד יותר את המצב ותדמיין ידיים קצרות יותר. אם אנחנו לא מסכימים שגב עגול הוא סכנה לדדליפט, לא נסכים פה כבר על כלום.
אפשר בכל מצב להכנס לסט אפ עם גב ישר אם תוציא מספיק את הברכיים החוצה. זה יהפוך את המשיכה להרבה פחות יעילה ובגלל זה אותם אנשים עם ידיים קצרות או פמור ארוך יעדיפו למשוך סומו, אבל זה לא נכון להגיד שלא אפשרי בשבילם להכנס לסט אפ של דד ליפט קלאסי עם גב ישר לגמרי.

אפשר בכל מצב להכנס לסט אפ עם גב ישר אם תוציא מספיק את הברכיים החוצה. זה יהפוך את המשיכה להרבה פחות יעילה ובגלל זה אותם אנשים עם ידיים קצרות או פמור ארוך יעדיפו למשוך סומו, אבל זה לא נכון להגיד שלא אפשרי בשבילם להכנס לסט אפ של דד ליפט קלאסי עם גב ישר לגמרי.
אין לי דרך להגיד כמה זה לא נכון בעיני.
יש לי הרגשה שאם אני אדבר על גמישות ההאמסטרינגס אנחנו נגיע לאותו ויכוח שבו אתם טוענים שגמישות ההאמסטרינגס לא מפריעה לרדת עמוק בסקוואט.

@coldfire יכול להמשיך ולטעון מה שהוא רוצה, שיאי עולם נקבעים לפי סומו.

1. השיאים הכי כבדים נעשו בדדליפט קלאסי.
2. שיאי עולם גם נקבעים עם חליפת סקוואט. אתה לא חושב שאני אקרא לזה סקוואט, נכון?

נכון. וזו ה-טענה נגד מי שאומר שסומו זה לא דדליפט כי זה קל יותר.
עוד מעט תגיד שקשת של בלרינה הופכת את זה ל"לא בנץ'"!! האנשים האלה מזיזים את המוט חמישה סנטימטרים שלמים, בבקשה לתת כבוד!!

נכון. וזו ה-טענה נגד מי שאומר שסומו זה לא דדליפט כי זה קל יותר.

עוד מעט תגיד שקשת של בלרינה הופכת את זה ל"לא בנץ'"!! האנשים האלה מזיזים את המוט חמישה סנטימטרים שלמים, בבקשה לתת כבוד!!

לא טוען שזה קל יותר. רק שזה חרא תרגיל 😛

עמוק בפנים אני יודע שאתה נהנה לקרלז דאמבלים ורודים עם כפפות אופנתיות.. אז למה כל השיימינג הזה?
עוד פעם הכפפות? :(
כל פעם מכה מתחת לחגורה, ולוקח לי כמה ימים של בכי להתגבר על זה. חסר לב :(

• פותח/ת השרשור
@Tank לא יודע עזה עוד בעיות ראית בסרטון אשמח לשמוע, אבל הגב שלי כן מתעגל, אני יכול להרגיש את זה.

לגבי מה שנאמר פה על מבנה גוף, לא ממש מבין בזה אבל מישהו פה בעבר אמר לי שכנראה יש לי פימור ארוך וזה מקשה לעשות דדליפט קלאסי כמו שצריך ואני אולי יותר מתאים לסומו.

אשמח לשמוע דעות על הסומו שלי ולא חפירות

אד קואן הפאווליפטר הטוב בכל הזמנים, אני כמעט בטוח שאת השיא משך בסומו.
עוד מעט גם תגיד לי שHB זה לא סקוואט ורק LB זה סקוואט.
שיהיה , לא נכנס איתך לוויכוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית