הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופר סטים

נאור ברק

משתמש מתחיל
266
5
נק' מוניטין:
5
266
5
אהלן,אני עובד לפי תוכנית שמחולקת כך
A:חזה ,כתף קדמית,יד אחורית
B:רגליים
C:גב,כתף אחורית,יד קדמית
D:כתפיים
מאוד התפתחתי ממנה אבל ישנה בעיה שהיא לוקחת לי המון זמן שאין לי,וחשבתי על מנת לקצר את האימון להכניס סופר סטים לדוגמא היום עשיתי את ה2 תרגילי יד קדמית כסופר סט עם 2 תרגילי גב(מתוך 5)
השאלה היא האם כשזה מגיע לסופר סטים חייב לעשות אותם רק בקבוצות שרירים נגדיות או על אותו שריר (נגיד קדמית ואחורית או סט פרפר+סט לחיצת חזה)?

לשאלתך - קבוצות שרירים שונות.
אם תעשה סט אחד של בנצ' ואחריו תעשה סט של מקבילים.. סביר להניח שבסט השני של הבנצ' תגיע לקושי רב עד כשל.

זה בעניין הסופר סטים.
וסתם משהו קטן שחשבתי שיהיה נחמד לציין - זה מיותר.
וגם התוכנית שאתה עושה..
אבל כל עוד אתה מתקדם, לבריאות.

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="White Walker, post: 1037986, member: 8686"
אבל כל עוד אתה מתקדם, לבריאות.[/QUOTE]
אממ שכחתי לציין שמי שבנה לי אותה זה מאמן עם שם ארצי עם מעקב חלקי ולא על דעת עצמי,התחלתי איתה לפני חודשיים בערך ואני רואה התקדמות משמעותית מאוד,אך הבעיה הייתה הזמנים.
לדעתך כדי במקרה הזה לשנות את התוכנית כך :
A:חזה ,כתף קדמית,יד קדמית
B:גב,כתף אחורית,יד אחורית
?

אממ שכחתי לציין שמי שבנה לי אותה זה מאמן עם שם ארצי עם מעקב חלקי ולא על דעת עצמי,התחלתי איתה לפני חודשיים בערך ואני רואה התקדמות משמעותית מאוד,אך הבעיה הייתה הזמנים.
זה מסביר הכל.

כמו שאמרתי, התוכנית מיותרת כמעט לרוב המתאמנים המתחילים וגם לאלה שפחות מתחילים, ותוכניות אחרות יהיו טובות יותר למימוש הפוטנציאל.
ולאו דווקא תוכניות כוח, יש לא מעט תוכניות מבוססות AB שלא רעות.

אבל, שיהיה בהצלחה 😃
לגביי הסופר סטים עניתי..

אני רוצה להוסיף,
סופרסטים זה טוב לשני דברים:
לחסוך זמן , לשרוף יותר קלוריות

החיסרון בזה שאתה תעשה כל סט פחות טוב מאשר שתעשה אותו רגיל וגם ההתקדמות תהיה בהתאם

מדדת דופק בזמן סט? תמדוד ותגלה כמה הדופק לא גבוה.
מה שמטעה זה שיש פאמפ, אבל קצב הפעימות לא גבוה.
אני מודה שלא מדדתי דופק, אבל ממה שיצא לי להתנסות וממה שראיתי על אנשים מסביבי שעושים סטפרסטים הדופק היה יחסית גבוהה.

תשמע, אני מניח שאפשר לעשות גם את הסטים לאט ובתוך הסופר סט לקחת את הזמן וכך להוריד את הדופק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית