הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארבע שבועות לתכנית ה-SS

• פותח/ת השרשור LiorB
  • פורסם בתאריך

LiorB

מושעה
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אהלן,
להלן נתוניי: בן 15.11, גובה: 1.65 מ'; שוקל: 55 ק"ג.
השבוע בדיוק סיימתי 4 שבועות ב-SS.
להלן ההתקדמות שלי:

1. סקוואט - עליתי מ-30 ק"ג ל-60 ק"ג. עשיתי ריסט ל-57 לפני כמה ימים.
2. דדליפט - עליתי מ-30 ק"ג ל-67.5 ק"ג.
3. בנץ' פרס - עליתי מ-30 ק"ג (משקל יחסית קליל בשבילי, אך התחלתי ממנו) ל-63.5.
4. מיליטרי פרס - עליתי מ-10/12.5 ק"ג ל-30 ק"ג.
5. chin-ups - עליתי ל-11 ק"ג.

כעיקרון עד היום הייתי מעלה ב-7.5 ק"ג בסקוואט ובדדליפט. איך עליי עכשיו לעלות? אין משקולות שיכולות להתאים בשני הצדדים ל-3.75...
בבנץ' פרס, אני קצת תקוע במשקל שאני נמצא כבר כמה אימונים. אני מגיע לכשל בחזרה רביעית - חמישית. כדאי לעשות ריסט?

תודה.

לפי המשקל שלך ומשקלי העבודה, אתה צריך להמשיך בתוכנית כרגיל ולאכול הרבה
אם בבנץ' נתקעת, זה יכול להיות בגלל אוכל\טכניקה\שינה - אם לא אחד מהם, אז ריסט.
בשאר התרגילים המשקלים נורא נמוכים ויש לך עוד טווח התקדמות גדול.. בדדליפט לדעתי אתה יכול להמשיך להתקדם ב 7.5 ובסקוואט אם המשקל הופך לכבד יותר אז ב 2.5.

כעיקרון תאכל טוב ותמשיך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
לפי המשקל שלך ומשקלי העבודה, אתה צריך להמשיך בתוכנית כרגיל ולאכול הרבה
אם בבנץ' נתקעת, זה יכול להיות בגלל אוכל\טכניקה\שינה - אם לא אחד מהם, אז ריסט.
בשאר התרגילים המשקלים נורא נמוכים ויש לך עוד טווח התקדמות גדול.. בדדליפט לדעתי אתה יכול להמשיך להתקדם ב 7.5 ובסקוואט אם המשקל הופך לכבד יותר אז ב 2.5.

כעיקרון תאכל טוב ותמשיך להתקדם.
בסקוואט 2.5? כל כך מעט?
לגבי דד-ליפט, האמת היא שבפעם האחרונה שעשיתי עם ה-67.5, זה התחיל להיות לי קצת כבד אבל אני חושב שאני יכול להמשיך להעלות. להמשיך להעלות ב-8.5 כמו שאמרת?

תודה רבה על התגובה. 😃

בסקוואט 2.5? כל כך מעט?
לגבי דד-ליפט, האמת היא שבפעם האחרונה שעשיתי עם ה-67.5, זה התחיל להיות לי קצת כבד אבל אני חושב שאני יכול להמשיך להעלות. להמשיך להעלות ב-8.5 כמו שאמרת?

תודה רבה על התגובה. 😃[/QUOT
תעלה איך שאתה מרגיש. אתה לא חייב כל פעם 7.5 קילו עם המשקל הרגיש לך כבד מאוד. עדיף לעלות פחות ולהצליח אין לך לאן למהר

אם תקפיד על אימונים, תזונה ושינה בלי לפגוע באחד מהשלושה אתה תצליח להתקדם רחוק עם המשקלי עבודה. אם במצב שמתחיל להיות כבד הטכניקה נפגעת תוריד קצת משקל תתקן את הטכניקה ותרגיל את עצמך לטכניקה טובה תוך כדי עלייה בחזרה לאותו משקל שהטכניקה בו נפגעה ואז תמשיך הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית