הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״SS שמשלבת טקסס בלחיצות״:

עדכון לוג: 22/05/16

עדכון מהאימון של יום ראשון, הפורום לא עבד לי אתמול בלילה אז לא יכלתי לעדכן.
משקל גוף: 94

Squat 3x5 100kg הרגיש סבבה לגמרי, אין שום זכר למה שהיה עם המרפק.
Bench Press Volume 5x5 74kg קל, בגלל שחזרתי מהר מידי ללחיצות כבדות הבנץ' בריסט גם בנפח וגם בעצימות.
Deadlift 1x3 177.5kg PR לא היה קשה, לא יודע מה עבר לי בראש שלא המשכתי ל5 חזרות איזה בזבוז.
Deadlift 1x1 190kg PR אד קואן יהיה מאוכזב, הלכתי על ריסט שלא תוכנן אבל להפתעתי הוא לא היה קשה בכלל, התחושת פספוס של הסט הקודם מילאה אותי בכל כך הרבה אנרגיה, היה נחמד עכשיו המטרה להכפיל את זה ל3 או ל5 חזרות אחרי ה5 שבועות הבאים.

ספאם:
אני מאוד מרוצה מהאימון הזה, הסקוואט הרגיש כל כך טוב אחרי כל הבלאגן שהיה איתו וזה נתן לי הרגשה כל כך טובה לאורך כל האימון שאני שהסקוואט לא עשה לי צרות כמו בעבר. יש לי את כל הסטים הכבדים מצולמים חוץ מהסט הראשון של הסקוואט, אני אערוך סרטון ואעלה אותו מאוחר יותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחי, זה בסדר אם אני מאמץ את התוכנית שלך ? פשוט כרגע אני במדקאו, ממנה התחלתי כי אני עושה הרבה אירובי (כדורסלן), ובעצם מתקדם 5 קילו בשבוע בסקוואט ודד, הייתי מעדיף להתקדם כמוך, 2.5 קילו פעמיים בשבוע. נראה לי נחמד מאוד.
יש תרגילי עזר שתמליץ לי לעשות ? נראה לי אני יכול למשוך איתה כמה חודשים הרבה יותר טוב מעם המדקאו, בשיטה של הסקוואט והדד אצלך בתוכנית.

אחי, זה בסדר אם אני מאמץ את התוכנית שלך ? פשוט כרגע אני במדקאו, ממנה התחלתי כי אני עושה הרבה אירובי (כדורסלן), ובעצם מתקדם 5 קילו בשבוע בסקוואט ודד, הייתי מעדיף להתקדם כמוך, 2.5 קילו פעמיים בשבוע. נראה לי נחמד מאוד.
יש תרגילי עזר שתמליץ לי לעשות ? נראה לי אני יכול למשוך איתה כמה חודשים הרבה יותר טוב מעם המדקאו, בשיטה של הסקוואט והדד אצלך בתוכנית.
אני התחלתי את התוכנית כי הרגשתי שאין מספיק ניצול במדקאו, כרגע אני ללא תרגילי עזר אולי קצת בייספס בסוף השבוע ולא יותר מזה.
קח בחשבון שלא תוכל לשרוד לנצח על דדליפט כבד פעמיים בשבוע אני הצלחתי לשרוד עד 170 ככה.

אני התחלתי את התוכנית כי הרגשתי שאין מספיק ניצול במדקאו, כרגע אני ללא תרגילי עזר אולי קצת בייספס בסוף השבוע ולא יותר מזה.
קח בחשבון שלא תוכל לשרוד לנצח על דדליפט כבד פעמיים בשבוע אני הצלחתי לשרוד עד 170 ככה.
מזל שלא צריך להשאר עם אותה תוכנית לנצח, לפעמים כיף לגוון.
אתחיל אותה בחמישי הקרוב.

עדכון לוג: 26/05/16

שכחתי לעדכן את יום שלישי:
Squat 2x5 80kg התאוששות
Press 3x3 54kg
Chin Ups 27kg 2x3 1x2f
היה מאוד קשה

היום לא עשיתי אימון, נקלעתי למצב שעבדתי לילה, הלכתי לישון ב7 בבוקר ומצאתי את עצמי נאלץ לחזור לעבודה ב11 בבוקר לישיבת צוות ולאיזה הדרכה מעצבנת אז הלכו השעות שינה, הגעתי הביתה בערך ב2, אכלתי צהריים ונרדמתי מ3 וחצי עד 8 בערב בערך.

ספאם קצת שונה:
לגבי אוגוסט: לדעתי התחרות תרד מהפרק, משיקולים שהם גם בהקשר לאימונים ומחוצה להם- תכננתי לצאת לחיטוב לאחר התחרות אבל אני מתכנן לגשת לפסיכומטרי בדצמבר, הפסיכומטרי כידוע מצריך תקופה של כמה חודשים של "no life" פחות או יותר סביב ספרי התרגול, הפעמיים בשבוע בקורס כזה או אחר והרבה זמן של עצבים, המון קפה ואוכל- הרבה אוכל.
אז חיטוב לכל אורך הפסיכומטרי לדעתי זה לא הרעיון הכי טוב במיוחד שאני מכוון ל700 וצפונה, אז עלתה לי בראש האופציה של להתחיל חיטוב מתחילת יולי עד אמצע-סוף ספטמבר שמצב הלמידה לפסיכומטרי עוד בחיתולים ובהשוואה לאוקטובר עד דצמבר עוד אין כמעט עומס מבחינת שעות יומיות שמוקדשות ללמידה מאסיבית.
אנ מעדיף להקדים את החיטוב, אחרי הפסיכומטרי ללכת על טקסס למינימום חצי שנה וללכת לקרב 3 עם בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אחרי התחרות של דצמבר.
בהנחה שלא יהיו כשלים בדדליפט יש לי מספיק זמן להגיע ל190 לחזרות, אולי הסקוואט יתורגם מsets across לסט עצים אחד כדי לבנות בסיס ללינארית או וונדלר בחיטוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/05/16 נשברה החגורה

משקל גוף: 93.7

Squat 1x3 110kg
הרגיש קל
Bench Press 1x3 87.5kg היה סבבה
Deadlift 1x1 1x2 180kg PR

ספאם:
באתי לחגור ל180 ונשבר לי הLever זה הרס לי הכול, חגרתי עם החגורת Toro שיש במכון שהיא לא Lever וחגרתי לא מספיק חזק אז אחרי חזרה לא נוחה נחתי וחגרתי חזק יותר ונתתי עוד 2 שהיו קצת קשות בגלל החגורה השונה.
באסה דווקא אהבתי את הRDX

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/06/16

Squat 1x3 115kg PR belted מצאתי את הסגירה שמתאימה לי בTitan Toro עם הפרונג שיש במכון, לא היה קשה האמת ציפיתי שזה יהיה הרבה יותר קשה ממה שזה היה.
Press 1x3 55kg היה רגיל, בשבוע הבא אנסה קצת יותר כדי לראות כמה RM3 אני סוגר לקראת הוונדלר.

Weighted Chin Ups 1x3 30kg הרגיש סבבה אבל יש מצב שבאחת החזרות אולי בעטתי קצת אני לא סגור על זה, החגורה המעצבנת הזאת נפתחה לי 3 פעמים במהלך החימום וגם לפני הסט הכבד, איפה הSalSport הישנה והטובה איפה?

ספאם:
מרוצה מאוד מהאימון, הסקוואט משאיר אותי אופטימי שאני אולי בכל זאת אסגור 125 או 130 לקראת הוונדלר.
ביום שישי אנסה 120 והוא יעלה בובה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/06/16 בנץ' ארור

Squat 1x3 120kg PR belted
Bench Press 1x1 90kg
Deadlift מהירות 5x2 100kg

ספאם:

הסקוואט היה סבבה, חזרה שנייה קצת מאתגרת, הייתי מופתע שבשעות כאלה הצלחתי את הסקוואט אני שונא להתאמן מוקדם אבל בגלל שזה יום שישי לא היו לי הרבה אופציות.
משהו נדפק בבנץ', הייתי אמור לתת שלשה וזאת פעם שנייה שפתאום אני מסתבך עם הוצאה של המוט וזה מחרב לי התחלה של סט, אולי אני מתמקם לא טוב, אני אבחן את זה במהלך השבוע הקרוב.
הדדליפט היה קליל מן הסתם, מנוחות מאוד קצרות והביתה.
כמעט שבת שלום לכולם 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/06/16 סקוואט סביר בנץ' חרא

משקל גוף: לא יודע, שמן
Squat 1x3 125kg PR לא הייתי יציב כל ה3 חזרות עלו ושברתי מקביל בשלושתן אבל הן היו חרא, חבל שדווקא בגלל דבר כמו יציבות כמעט וחירבתי לעצמי סט.
Bench 1x2 90kg מסתבר שהפציעת מרפק החלישה אותי בלחיצות, אנסה שוב לתת שלשה ביום חמישי.

ספאם:
אני מקווה שהסקוואט של חמישי יהיה יציב, אם ה125 עלה בטכניקה די גרועה ובחוסר יציבות שכזה אני מאוד אופטימי לגבי ה130.

קרא את שאר עדכון הלוג...

סינגלים ארורים

Squat 1x1 130kg PR
Squat 1x1f 135kg
Bench Press 1x1 100kg PR

ספאם:

בחימום של הסקוואט כבר ב120 הרגיש לי כבד, ה130 גם לא הרגיש קל בכלל אבל בסרטון היה נראה הרבה פחות כבד מאיך שהרגיש.
התכנון היה להמשיך ל140 אבל על פי ה130 החלטתי להמשיך ל135, לא הצלחתי לעלות לבד אז עזרו לי (דודי נראלי מסוגל לעשות עם זה בייספס תוך כדי).
בנץ' חצי מהעלייה הייתה סבבה ולקראת הסוף היה קצת מאתגר אבל בסופו של דבר על לבד ואני מאוד מרוצה.

RM1 מהם אני גוזר RM1 חדשים לוונדלר לחיטוב:
Deadlift 200kg
Squat 130kg
Bench Press 100kg
Overhead Press 62kg

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״לוג חיטוף- 531״:

עדכון לוג: 13/06/16 חיטוב 531 סבב ראשון שבוע 1 אימון 1

מאזן קלורי ניטראלי למשך השבוע!

Squat 1x5 81kg
Squat 1x5 94kg
Squat 1x5+ (7) 106kg
אני מאמין שיכלתי לתת 8 אבל העדפתי לא להתפרע על האימון הראשון אז עצרתי אחרי השביעית.
BBB Deadlift 3x10 90kg היה מתיש האירובי הזה
Barbell Curls 3x10
Weighted Dips 3x8 10kg

אימון קליל

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״לוג חיטוף- 531״:

עדכון לוג: 14/06/16 531 חודש 1 שבוע 1 אימון 2

Bench Press TM 90
1X5 58.5kg
1X5 67.5kg
1X5+ (5) 76.5kg
הסט היה רגיל, לא העדפתי לא להתפרע הפעם, עדיין לומד להכיר את התוכנית.

BBB Overhead Press 3x10 27kg שיעמום, עוד שנייה נרדמתי באמצע הסטים, יש לי 50% ביזיוני בגלל שהפרס שלי היה חלש (TM54 שנגזר מסינגל עם 60, הפרס הוא החולשה שלי).
DB Incline Bench Press 3x10 עם 40lbs שזה 18 קילו בערך קל
פלאנק 3 סטים

ספאם:

פלאנק- סיוט של כל שמן :D

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה ב531
אתה תגלה שהיא תוכנית יחסית משעממת בהתחלה בגלל שחודש חודשיים ראשונים אתה עדיין לא גוזר אחוזים מהRM1 האמיתי שלך אבל עם הזמן אתה תגלה כמה כיפית היא וכמה טובה היא

בהצלחה ב531
אתה תגלה שהיא תוכנית יחסית משעממת בהתחלה בגלל שחודש חודשיים ראשונים אתה עדיין לא גוזר אחוזים מהRM1 האמיתי שלך אבל עם הזמן אתה תגלה כמה כיפית היא וכמה טובה היא
האמת שגם שהמשקלים קלים אני די נהנה, סוף סוף האימון נראה קצת אחרת מלחזור על סקוואט, בנץ', דדליפט כבדים באותו יום בתדירות די גבוהה.
שמתי לב ששכחתי לעשות FSL היום אחרי ה5+, בקטנה גם ככה זה היה במשקל לא גבוה כל כך.
אימון הבא יהיה לי כיף, 153 קילו דדליפט ל5+ אני מקווה לתת לפחות 8

האמת שגם שהמשקלים קלים אני די נהנה, סוף סוף האימון נראה קצת אחרת מלחזור על סקוואט, בנץ', דדליפט כבדים באותו יום בתדירות די גבוהה.
שמתי לב ששכחתי לעשות FSL היום אחרי ה5+, בקטנה גם ככה זה היה במשקל לא גבוה כל כך.
אימון הבא יהיה לי כיף, 153 קילו דדליפט ל5+ אני מקווה לתת לפחות 8

לא חייב FSL באימונים כאילו אני לא מוסיף את זה בעיקרון עדיין אז כאילו תשקול להוסיף בחיטוב, אולי לדעתי תוסיף באימונים שיש לך בימים של העמסה או יום אחרי העמסה תלוי בימים שלך כאילו להוסיף FSL לעוד נפח לדעתי יכול להיות טוב אבל לא סתם ככה להוסיף

לא חייב FSL באימונים כאילו אני לא מוסיף את זה בעיקרון עדיין אז כאילו תשקול להוסיף בחיטוב, אולי לדעתי תוסיף באימונים שיש לך בימים של העמסה או יום אחרי העמסה תלוי בימים שלך כאילו להוסיף FSL לעוד נפח לדעתי יכול להיות טוב אבל לא סתם ככה להוסיף
תכננתי להוסיף רק ללחיצות כעקרון ולעשות גם לסקוואט רק אחרי העמסה, אני מתכנן לעשות העמסה בשבת אחת לשבועיים ובימי ראשון יש לי סקוואט אז FSL בסקוואט אחת לשבועיים

תכננתי להוסיף רק ללחיצות כעקרון ולעשות גם לסקוואט רק אחרי העמסה, אני מתכנן לעשות העמסה בשבת אחת לשבועיים ובימי ראשון יש לי סקוואט אז FSL בסקוואט אחת לשבועיים

לחיצות הייתי פחות מוסיף FSL בחיטוב כי האקסטרא נפח ועוד למשהו כמו לחיצות שהם נוטות להיחלש בחיטוב יהיה בעייתי
כיוון שאתה תתיש את עצמך יותר ולגוף אין קלורויות לפצות על זה אז זה יקשה עליך יותר באימונים שיבואו אחרי
לדעתי אחרי העמסות לעשות לסקוואט ולאימון שבא אחרי FSL יהיה סבבה

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית