עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרייג' האולטימטיבי זה כל השטויות שיוצאות לאנשים שם מהפההייתי אומר שהמוח שלו טוטאלוס.
אנשים שם לא ידעו איך להגיב למחזה הזה הם פשוט התאפקו שלא להיקרע, תבוא בשלישי המגנזיום תופס מקום בתיק!זוכר שרשמתי לך על הפינה השבועית עם הלג פרס? אז בבקשה 🏳️🏳️
משקל גוף: 93.5
היה נורא לעשות שם מקבילים איזה הקלה שבהולמס פלייס יש מקבילים נורמאלייםאתה מזכיר לי נשכחות מהקאנטרי.....איפה שהמקבילים במכשיר הגרביטון הייתי מניח על הריצפה דאמבל של 40 + עוד 20....מצליב אותם יחד עם הרגליים ומבצע את התרגיל חחחח
היה נורא לעשות שם מקבילים איזה הקלה שבהולמס פלייס יש מקבילים נורמאליים
אתמול לא נשקלתי אחרי שקמתי אז היום תיקנתי את זה, משקל עדכני: 93 לא 93.5
שבוע 8 אימון 2- התאוששות:
Squat ללא 104.5x3x3
Press 45x3x3
Chin Ups 10x3x3
Dumbbell Bench Press 32.5x4x10
אימון משעמם, וויתרתי על לעשות פרונט סקוואט ונשארתי מקובע לסקוואט התאוששות, אין טעם לשחק עם התרגילים.
קיבלתי זימון למילואים ב28.3 אבל זה כולה ליומיים
פינת הליצנות היומית:
לא משהו מיוחד, גנגסטר שעשה בייספס בכלוב בטכניקה מוזרה, אנשים שנתלים על המתח כאילו הם בפארק הקופים ורבעי סקוואט בסמית' מעבר לזה לא ראיתי משהו מטורף היום
התכנון היה לעשות פרונט פעם בשבועיים במקום הסקוואט התאוששות, הדאמבל בנץ' פרס הוא זמני כי אצל דודי היו לי איזה 2 אימונים רצופים שמשום מה לחצתי עקום בבנץ' אז הוספתי דאמבל בנץ' באמצע שבוע כדי לראות שהבעייה נפתרהאחד הטעויות הנפוצות שעושים בטקסס מט'וד.....דוחפים יותר מדי תרגילים לאימון התאוששות על מנת להרגיש שהאימון הזה "שווה" משהו או כדי לא להשתעמם
שבוע 8 אימון 3- עצימות:
Squat 127.5x5 הזעתי את החיים לפני והמוט ישב עלי חרא, למזלי עלו 5, שבוע הבא אני אשים מגנזיום ביום עצימות כדי למנוע סטים מגעילים כאלה, היו לי 2 חזרות שלא נראו טוב כל כך אבל עדיין שברתי מקביל ועליתי סבבה
Bench 90x5 PR מחסום פסיכולוגי ראשון ששברתי- חמישיה עם 90, בלי שספוטר יוציא לי או ייגע, יחסית קל חזרה חמישית בינונית, תיקנתי את הלג דרייב אחרי תקופה ארוכה והבנץ' נראה והרגיש משמעותית הרבה יותר טוב
Deadlift 177.5x5 PR (נתתי 4 רצופות ואחר כך עוד אחת) זוועה, לא הוצאתי מספיק חזה וזה סתם הקשה הרבה יותר וגרם לגב העליון להראות ממש רע, בחזרה החמישית הוצאתי קצת יותר אבל עדיין לא מספיק והיא הרגישה קלה יותר, יש לי ב180 של שבוע הבא לתת חמישיה בלי פאדיחות כמו לא להוציא חזה
Chin Ups 20x5 PR קל
Dips 22.5x4x8 פחות נורא מהשישיות עם ה20 בשבוע שעבר, כנראה שביום בנץ' המקבילים קל לי יותר מאשר ביום פרס
אימון טוב ולא טוב, אני מאוד שמח שהכול עלה אבל קצת מאוכזב מהשטות שהייתה לי בדדליפט ומהקבלת החלטות שלי שיכלה לסדר לי כשל בסקוואט אם המוט היה יושב עלי ככה וזה היה קורה נניח עוד חודש מהיום עם משקל כבד יותר.
הדברים שכן היו טובים באימון הזה:
סוף סוף המחסום של הבנץ' לחמישיות נשבר
הלג דרייב נראה הרבה יותר טוב עכשיו והרבה יותר נוח לעשות בנץ'
המר בחור פה @yeezy קיבל סוף סוף את המגנזיום, עכשיו אתה חייב להעיף את הכפפות!
המוט שלקחתי היום לדדליפט זה המוט שלדעתי הוא הכי נוח לבנץ' אני עשיתי איתו את הבנץ' לפני הדדליפט והאחיזה בו הרגישה מאוד נוחהסחטיין על הבנץ', אני מבואס רצח מהאימון היום בגלל הכשל בבנץ', אני אנסה אימון הבא אם לא עולה 3X5 של 82.5 ק"ג אני אעשה ריסט של 10 קילו.
בנוגע לדדליפט, אמרתי לך ברגע שתרד יותר למטה אוטומטית החזה יעלה ועובדה שהרגשת את המתיחה.
רק תזכיר לי פעם הבאה להתעקש על המוט שאני אוהב, אני באמת מרגיש שזה דופק לי את הבנץ' שאר המוטות כי זה גם לא נוח האחיזה וגם הסימון שם שונה ויוצא שאני מחזיק רחב מדי או צר מדי ביחס למה שאני מחזיק בדר"כ.
היה מוט אחד פנוי בכלוב השחור חבל שלא לקחתי אותו זה המוט שאני אוהב.המוט שלקחתי היום לדדליפט זה המוט שלדעתי הוא הכי נוח לבנץ' אני עשיתי איתו את הבנץ' לפני הדדליפט והאחיזה בו הרגישה מאוד נוחה
גם המוטות איפה שה"איזור אימונים פונקציונאליים" זה מוטות לא רעים התחממתי שם בהתחלה לסקוואט עד 80 בערך המוטות לא רעים אבל הראק של צר מידי כי אני מחזיק ממש רחב פעם אחת תעשה שם בנץ' פשוטהיה מוט אחד פנוי בכלוב השחור חבל שלא לקחתי אותו זה המוט שאני אוהב.
שבוע 9 אימון 1- נפח: שיאים של נפח סוף סוף
Squat 117x5x5 PR לא היה קשה אפילו קצת
Press 52.5x5x5 PR הרבה פחות נורא ממה שחשבתי, סט חמישי היה קצת קשה אבל סגרתי הכול
Chin Ups 15x5x5 PR פחות קל מהקודמים, אני חושב שאני אחתוך התקדמות ואעלה ב1.25 כל שבוע
עשיתי קצת דדליפט קל כדי לראות שהטכניקה בסדר אחרי מה שקרה לי בחמישי
Barbell Curls 32.5x4x12
אימון ממש טוב אני שמח שהכול עלה והרגיש הרבה פחות כבד ממה שאני חשבתי (במיוחד הפרס), הגיעו ציוני פסיכוטרי לא קיבלתי את הציון שחלמתי עליו, אני אגש שוב למועד אפריל בלי קורס יש לי מספיק זמן לתרגל בעבודה ובבית.
פינת הליצנות היומית:
כשעשיתי Chin Ups עם משקל איזה בחור אחד חשב שהDips Belt שלי זה ציוד ששייך למכון והוא שאל אותי כמה סטים נשאר לי עם החגורה והשרשרת\ לקח לו כמה דקות להבין שזה לא ציוד של המכון...