הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

ומה דעתך על הסרטון של החזרה אחת? אם אני משווה בין שנייהם יש הבדל גדול, גם בחזרה אחת הצוואר בסדר יחסית לסרטון הראשון.
אפילו עם מנוחה כל כך קצר הסינגל הייתה ממש קלה.
כי זה לא ה rm1 שלך 😃

• פותח/ת השרשור
כי זה לא ה rm1 שלך 😃
אני יודע, הרעיון לא היה איזה חיפוש RM1 אחרי שעשיתי את ה5 חזרות שאלו אותי למה בשלב מסוים המוט לא נשאר צמוד לרגליים. אורי אמר לי שיהיה לי יותר קל אם אני יקפיד על זה, נחתי איזה דקה וחצי ועשיתי חזרה כדי לראות את ההבדל והיא הייתה קלה יותר בהרבה. גם הסינגל הייתה בלי מגנזיום ולא הרגשתי צורך במגנזיום אפילו.

אני יודע, הרעיון לא היה איזה חיפוש RM1 אחרי שעשיתי את ה5 חזרות שאלו אותי למה בשלב מסוים המוט לא נשאר צמוד לרגליים. אורי אמר לי שיהיה לי יותר קל אם אני יקפיד על זה, נחתי איזה דקה וחצי ועשיתי חזרה כדי לראות את ההבדל והיא הייתה קלה יותר בהרבה. גם הסינגל הייתה בלי מגנזיום ולא הרגשתי צורך במגנזיום אפילו.
פחות קריטי בסינגל.. לדעתי (מגנזיום)

זה קשור לגריפ (אמות) ולא לגב.
ומה דעתך על הסרטון של החזרה אחת? אם אני משווה בין שנייהם יש הבדל גדול, גם בחזרה אחת הצוואר בסדר יחסית לסרטון הראשון.
אפילו עם מנוחה כל כך קצרה הסינגל הייתה ממש קלה.
הטכניקה שלך סבבה לגמריי.

• פותח/ת השרשור
פחות קריטי בסינגל.. לדעתי (מגנזיום)
אם יום שישי אני לא יהיה מעופף בסט עבודה ואני יקפיד על הצוואר ב130 ועל זה שלכל אורך התנועה המוט מגרד לי את הרגליים אז ה130 יהיה קל.
לא אכפת לי מהסימנים שזה משאיר אחר כך העיקר שהדדליפט יהיה כמו שצריך.

אם יום שישי אני לא יהיה מעופף בסט עבודה ואני יקפיד על הצוואר ב130 ועל זה שלכל אורך התנועה המוט מגרד לי את הרגליים אז ה130 יהיה קל.
שים גרביים ארוכות, לא יהיו לך סימנים 😃
יאללה תן בראש, התקדמות יפה מאוד!

מתי אתה מתחיל את הלינארית?
בדדליפט אגב, לא בטוח שהייתי עושה במקומך ריסט בתוכנית החדשה.

• פותח/ת השרשור
שים גרביים ארוכות, לא יהיו לך סימנים 😃
יאללה תן בראש, התקדמות יפה מאוד!

מתי אתה מתחיל את הלינארית?
בדדליפט אגב, לא בטוח שהייתי עושה במקומך ריסט בתוכנית החדשה.
בתחילת ינואר אני מתחיל את ה4 שבועות ריסט, אני כבר מתחיל להיסגר על משקלים מחר יש לי 80 קילו בנץ', אם הוא יעמוד בסטנדרטים אני ימשוך עם ההעלאת משקלים עד 85 אם אני יצליח חמישייה אבל יראה שאין פוטנציאל ל85 אני ייסגר על 80.
הסקוואט 85 היה קליל, אני מקווה להגיע ל100 אבל גם אם לא זה לא מטריד אותי כל כך כל עוד הדדליפט ממשיך לטפס. בדיעבד אני קצת מתחרט שלא השקעתי איזה שבועיים ללמוד קלין הייתי מעדיף קלין על bent over row אבל עכשיו זה מאוחר מידי בשביל זה, בטח שהbent over row מתקדם כל כך יפה במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
ממש לא מאוחר.
תעבוד עליו באימון התאוששות
אולי בימים שיש לי בנץ' אני ידחוף כמה סטים של קלין עם החמישיות, גם ככה יש לי יום מנוחה אחרי זה לפני היום של הסקוואט והפרס.
השאלה איך אני משלב אותו במקום bent over row? עד תחילת ינואר אני לא בטוח שאני אספיק גם ללמוד טכניקה מושלמת ולהיסגר על משקלי עבודה שאני גוזר מהם את הריסט.

אולי בימים שיש לי בנץ' אני ידחוף כמה סטים של קלין עם החמישיות, גם ככה יש לי יום מנוחה אחרי זה לפני היום של הסקוואט והפרס.
השאלה איך אני משלב אותו במקום bent over row? עד תחילת ינואר אני לא בטוח שאני אספיק גם ללמוד טכניקה מושלמת ולהיסגר על משקלי עבודה שאני גוזר מהם את הריסט.
שוב, PC באימון התאוששות ולאחר שתלמד את זה תוכל לעבור לזה כתרגיל ראשי.

• פותח/ת השרשור
שוב, PC באימון התאוששות ולאחר שתלמד את זה תוכל לעבור לזה כתרגיל ראשי.
ודדליפט פעמיים בשבוע עד שהPC יחליף אותו? למרות שבדדליפט אני מתקדם מהר אני לא חושב שזה אמור להפריע לי.
אבל דדליפט ביום של סקוואט ובנץ' זה כבר נראה כמו SS ולא כמו madcow

ודדליפט פעמיים בשבוע עד שהPC יחליף אותו?
למה פעמיים בשבוע?
דדליפט עושים פעם בשבוע באימון ההתאוששות.
ולמה PC במקום דדליפט? 😲
אם כבר אז במקום חתירה כתרגיל ראשי, וחתירה כתרגיל עזר.

אנחנו מדברים על הלינארית של ביל סטאר, כן?

• פותח/ת השרשור
למה פעמיים בשבוע?
דדליפט עושים פעם בשבוע באימון ההתאוששות.
ולמה PC במקום דדליפט? 😲
אם כבר אז במקום חתירה כתרגיל ראשי, וחתירה כתרגיל עזר.

אנחנו מדברים על הלינארית של ביל סטאר, כן?
קיצר נהייה פה קצת בלאגן.
הדדליפט נמצא באימון התאוששות נכון, הוא נראה ככה:
Squat 4x5 התאוששות
פרס 4x5
דדליפט 4x5

האימונים 1 ו3 הם סקוואט, בנץ', bent over row.
הקלין אמור להיות תחליף של הbent over rows ורשמת לי לעבוד על הקלין באימון התאוששות.
במקרה הכי גרוע אני ידחה את ההתחלה של הmadcow בעוד שבוע כדי לעבוד על הקלין ולשבץ אותו ישר במקום הbent over row.
כבר מחר אני יתחיל לעבוד על טכניקה.

קיצר נהייה פה קצת בלאגן.
הדדליפט נמצא באימון התאוששות נכון, הוא נראה ככה:
Squat 4x5 התאוששות
פרס 4x5
דדליפט 4x5

האימונים 1 ו3 הם סקוואט, בנץ', bent over row.
הקלין אמור להיות תחליף של הbent over rows ורשמת לי לעבוד על הקלין באימון התאוששות.
במקרה הכי גרוע אני ידחה את ההתחלה של הmadcow בעוד שבוע כדי לעבוד על הקלין ולשבץ אותו ישר במקום הbent over row.
כבר מחר אני יתחיל לעבוד על טכניקה.
חח אתה מסביר לי איך נראית התוכנית? 😆

ורשמת לי לעבוד על הקלין באימון התאוששות.
נכון, כי אמרת שאתה רוצה ללמוד את הטכניקה.
אז תעבוד במשקלים קלים עד שתשלוט בטכניקה ותוכל לעבור אל זה כתרגיל ראשי במקום החתירה, כמו שכתבתי.

• פותח/ת השרשור
חח אתה מסביר לי איך נראית התוכנית? 😆

נכון, כי אמרת שאתה רוצה ללמוד את הטכניקה.
אז תעבוד במשקלים קלים עד שתשלוט בטכניקה ותוכל לעבור אל זה כתרגיל ראשי במקום החתירה, כמו שכתבתי.
גם אם אני זוכר נכון בלינארית יש סט של 1x8 עם פחות משקל אחרי הסט עבודה, יש טעם בשטות הזאת או שזה חשוב?

גם אם אני זוכר נכון בלינארית יש סט של 1x8 עם פחות משקל אחרי הסט עבודה, יש טעם בשטות הזאת או שזה חשוב?
בק אוף סט.
אחרי העצימות, אם אני לא טועה 80% מהעצימות.
אם זה בתוכנית, סימן שיש טעם 😃

בתוכנית בלינארית כביכול "חסר נפח".
משמעות הבאק אוף סט הוא להשלים את החסר.
אז כן,יש לכך חשיבות.

• פותח/ת השרשור
בק אוף סט.
אחרי העצימות, אם אני לא טועה 80% מהעצימות.
אם זה בתוכנית, סימן שיש טעם 😃
גם תרגילי עזר זה בתוכנית ויש עלייהם חילוקי דעות, הדבר היחיד שהייתי לוקח כתרגילי עזר זה איזה 2 סטים של מקבילים עם משקל בהתאוששות ו2 סטים קלים של מתח עם משקל באימון של הPR'ים (ימי חמישי).

• פותח/ת השרשור
Scream עדכן/ה את הלוג ״בא לשכונה בחור חדש״:

עדכון לוג: 14/12/15 שבוע 5 אימון 2

משקל גוף: 85.2

Bench Press: 1x3F 80kg

הייתי אמור לתת חמישייה, אחרי השלישית לא היה לי כוח.
אם אני עושה אלימינציה מה הרס- מנוחה בין סטים הייתה, טכניקה טובה הייתה, שעות שינה- ישנתי 8 שעות שינה אז זה משאיר אותי עם תזונה כנראה לא אכלתי מספיק היום.

Incline 5x8 40kg

פטישים 5x10 35lbs

Barbell Curls 5x10 30kg

אימון רע, לא יכול להיות שככה סתם יש כשל בבנץ' בטח עם משקל שהוא פחות מהמשקל גוף, יכול להיות שבאמת לא אכלתי מספיק היום וזה מה שהרס, ביום ראשון אני אנסה שוב בשאיפה שזה יצליח. אם גם ביום ראשון יהיה כשל אני יעשה ריסט בחזרה ל75 כדי לעשות שוב את ה77.5 ולנסות 80 פעם נוספת לפני המעבר למדקאו.

ביום שישי אני מתחיל ללמוד קלין כדי להעיף את הbent over row מהמדקאו (יש אימון של הקבוצת weightlifting אז אני אלמד שם קלין כמו שצריך ואז אני יתחיל לעבוד על טכניקה בסוף כל אימון.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית