- פותח/ת השרשור
ככה זה הבני דודים בהולמס חיים בסרט ממשביקש ממך להוריד פלטות תוך כדי אימון? נשמע חוצפן להפליא. פעם הבאה תגיד לו "I bench your squat, bitch".
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה זה הבני דודים בהולמס חיים בסרט ממשביקש ממך להוריד פלטות תוך כדי אימון? נשמע חוצפן להפליא. פעם הבאה תגיד לו "I bench your squat, bitch".
אין לי בעיה עם בילדרים כל עוד הם לא באים לי באמצע דדליפט בדרישה שאני אתן להם פלטות לליצנות שהם זוממים. כמו שאני אבוא לך באמצע בנץ' בדרישה של אל תתאמן כי אני צריך פלטות
VTS עם חגורה:
Pause Bench 82.5x7x5 קל ודי משעמם, מנוחות קצרות
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 40x3x10
Curls 3x10
אמות 3x20
שום דבר מיוחד מעבר לזה שחתירה עם רצועות זה כיף רצח ולא צריך יותר למות מעצבים מהגריפ של הדאמבלים המסריחים האלה בעובי אלוהים ישמור שיש בהולמס.
פינת ליצנות עונה 2 פרק 2:
סדום ועמורה גם בבוקר, אבל בעיקר תקריות ליצנות רגילות - באיזור של הפלטות באמפרים איזה מישהו עשה סקוואט ודדליפט עם פוסי פד, לא ברור מה הסיפור עם הפוסי פד בדדליפט זה כבר שיאים חדשים.
איזה אחד ביקש שאני אהיה ספוטר שלו בלחיצת כתפיים עם דאמבלים של 20, לא רק שהוא ביקש שאני אשים לו את הדאמבלים בידיים כאילו זה מינימום הדאמבלים הענקיים של ה48 אחרי איזה 4 חזרות הוא גם רצה שאני אתן עזרה לעוד איזה 2-3 חזרות רעות מאוד.
מכירים את זה שבכל מכון יש אחד שחייב לעשות את הדברים הכי לא צפויים?
יש מלא פלטות פנויות אז במקום להרכיב 17.5 מ15 ומ2.5 הוא ייקח את כל הפלטות של ה1.25, 2.5 וכ"ו.
יהיו 6 ספות פנויות לדאמבלים אחת לייד השניה והן קרובות אליו רצח אז הוא יילך דווקא לספה הכי רחוקה ממנו ויזיז לכם את הטלפון והמים למרות שכל הספות אותו חרא בדיוק. אז בהולמס יש אחד כזה... בסוף הוא יעשה בטעות פרס עם משקל רק בצד אחד או משהו זה עוד יקרה, חכו.
ביום חמישי יום קצר כי זה חג, יש לי סקוואט נפח, דד נפח ובנץ' ל8X4 בטח יהיו הרבה תקריות כי כל המשוגעים של הערב יבואו בבוקר שחס וחלילה השריר לא יהפוך לשומן.
VTS עם חגורה:
Squat 135x5x3 הלך סבבה
Deadlift 155x5x3 קל עם מנוחות קצרות
Pause Bench 87.5x8x4 קל עם מנחות קצרות
בטן 3x20
אחלה אימון הדד מרגיש ממש טוב אני כבר ממש ברבאק לחזור לנפח כבד.
מחר יעלה פרק כפול של פינת ליצנות
אני מכירה כאלה שעושים דדליפט עם פוסי פד כי זה שורט להם את הרגליים 🤦♂️
לגבי העזרה בדמבלים. יש כמה אנשים אצלנו שעושים את זה בבנץ. אלו שאני מכיר אני ישר אומר שאני עוזר בדיוק חזרה אחת. כלומר נכשלתה סבבה אני עוזר להרים ולהחזיר למקום. אם זה מישהו שאני לא מכיר איך הוא עובד ברגע שאני רואה שהוא ממשיך לעשות הרבה חזרות בקושי אז ברגע שאני רואה שקשה לו אני לא עוזר לא משנה מה הוא אומר. מקסימום יגיד לו לבד אחי 😃. אחרי שהוא נאבק כמה שניות הוא כבר לא ינסה עוד חזרה.
זה יום סקוואט, האימון בנוי מתרגיל ראשי (היום סקוואט למשל), תרגיל עזר מרכזי שכרגע הוא דדליפט קל יחסית (היה דפיציט עד לא מזמן) ורק אחר כך הבנץ' ע"פ הסמולוב ג'וניור. בימים ללא סקוואט/דדליפט הבנץ' הוא התרגיל המרכזי של אותו אימון והוא ראשון (ימי שלישי 7X5 ימי שישי 10X3)יש סיבה למה הדדליפט ישר אחרי הסקווט ולא הבנץ׳?
שיקנו גרבי דדליפט, 20 שקל השקעה לכל החייםאני מכירה כאלה שעושים דדליפט עם פוסי פד כי זה שורט להם את הרגליים 🤦♂️
בבנץ' זה הרבה יותר שכיח, אבל לחיצת כתפיים שגם ככה לא כבדה זה לא איזה מפלצת שעושה 45 בכל יד זה נראה לי די מיותר כל הפרויקט הזה של להביא אנשים לשים את הדאמבלים בידיים בשביל כמה חזרות בודדות, שיעשה 2.5 אחורה ויצליח בלי כל ההכנות מראשלגבי העזרה בדמבלים. יש כמה אנשים אצלנו שעושים את זה בבנץ. אלו שאני מכיר אני ישר אומר שאני עוזר בדיוק חזרה אחת. כלומר נכשלתה סבבה אני עוזר להרים ולהחזיר למקום. אם זה מישהו שאני לא מכיר איך הוא עובד ברגע שאני רואה שהוא ממשיך לעשות הרבה חזרות בקושי אז ברגע שאני רואה שקשה לו אני לא עוזר לא משנה מה הוא אומר. מקסימום יגיד לו לבד אחי 😃. אחרי שהוא נאבק כמה שניות הוא כבר לא ינסה עוד חזרה.
לרוב הם גם יותר לא מבקשים עזרה.
ברור, לא הייתי בכלל עוזר במקרה כזה. אבל תאכלס צריך לחשוב אל איזה משפט טוב להגיד במקרה כזה 😃.בבנץ' זה הרבה יותר שכיח, אבל לחיצת כתפיים שגם ככה לא כבדה זה לא איזה מפלצת שעושה 45 בכל יד זה נראה לי די מיותר כל הפרויקט הזה של להביא אנשים לשים את הדאמבלים בידיים בשביל כמה חזרות בודדות, שיעשה 2.5 אחורה ויצליח בלי כל ההכנות מראש
אני פחות אוהב להתערב לאנשים במכון שלי במה הם עושים, מי שעושה לו טוב לעשות חצאי חזרות כבדות עם עזרה או אינקליין שהמוט אפילו לא עובר את המצח שיהיה להם לבריאותברור, לא הייתי בכלל עוזר במקרה כזה. אבל תאכלס צריך לחשוב אל איזה משפט טוב להגיד במקרה כזה 😃.
אולי משהו בסגנון שאם אתה לא יכול להרים אותם לבד כנראה זה כבד בשבילך ואז להסתובב וללכת.
VTS עם חגורה:
Pause Bench 92.5x10x3 קל עם מנוחות קצרות (כשעבדתי לבד, קצת יותר שעבדו איתי ביחד בגלל החלפות משקל וכ"ו). לא היה איזה משהו מיוחד כאן.
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Barbell Curls 37.5x3x10
אמות 22.5x3x20 (אולימפי +2.5)
אימון קל לסגור את השבוע לקראת שבוע די מאתגר שיש לי בו 2 אימונים שאני צריך למצוא להם פתרון:
חמישי הבא - יום הסקוואט נפח עם בנץ' 8x4: בשלישי בערב יש לי חיסונים להודו זה איזה 8 זריקות או משהו אז אני מקווה שעד חמישי אני כבר לא אהיה עם יד חצי משותקת מכל הזריקות האלה ושאני אוכל להתאמן כרגיל.
שישי הבא - אני עובד בחמישי בלילה והמכון פתוח עד 1 בצהריים אבל אני אולי אהפוך את השעות שינה של חמישי ואשן הרבה שעות לקראת העבודה ואז אני אתאמן ישר אחרי העבודה בשעות הבוקר המוקדמות שריק ואף אחד לא מפריע לי לעשות 10 שלשות בנץ', גם ככה כיפור אחר כך ויש לי את כל הזמן שבעולם לנוח ולאכול חופשי (כופר).
פינת הליצנות, הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרקים 3 ו4:
המכון היה פתוח במתכונת שבת (כי זה חג) אתמול והיום, היתרון היחיד שיש בהולמס למרות הציוד הזוועתי וכמות האנשים המוגזמת הוא שחוץ מיום כיפור המכון פתוח תמיד גם אם זה לקצת שעות בימי החג. פליטי מכונים שסגורים בחג הגיעו בהמוניהם חלילה לא לפספס אימון חשוב או אימון ליצנות (לא כולם רציניים בכל זאת).
זוועות מאתמול:
יש איזה בחור שתמיד עושה סקוואט בסמית' ולג פרס בסמית' ואוהב לתקן אנשים (לרוב בנות) וזה די מבדר לראות את ההפגנת ידע המטורפת הזאת על סמך ביצוע של איזה 120 קילו בסמית' שגם זה לא לטווח תנועה מלא.
הדברים הרגילים - בנצ'ים לחצאים, אינקליין שהמוט לא מגיע למצח, אנשים שמנסים 2 פלטות דדליפט עם גב עגול כמו הלופים באנקונדה בלונה פארק ומאמנים שצריכים להתרוצץ אחרי עשרות פלטות ודאמבלים שלא מפרקים וזה ממש מעצבן לראות את זה (אז אני בדרך כלל עוזר להם קצת כשאני עומד ללכת הביתה).
זוועות מהיום:
באחד הסטים שנכנסתי לבנץ' ראיתי משהו מענין - איך בילדר עושה PR בבנץ', הנה השלבים של הסוד הזה:
1)תבחר ספוטר
2)תגרום לספוטר להרים לך את כל החצאי חזרות
3)בסוף הסט תנסה לעשות טווח תנועה מלא
4)בהמשך לסעיף 3 שגם הספוטר יעזור להרים את אותה חזרה
5)מזל טוב, הרמת 110 ל8 חצאים שהספוטר עשה בהם דדליפט, אתם ממש סוס, כמובן שהצווחות והצעקות בכל חזרה סייעו לחיזוק הנשימה שלך ולכיווץ הכל כך חשוב, העיקר לבלבל את השריר right babe?
עוד זוועות בבנץ': בנאדם שחיכה שאני ועוד חבר נסיים בבנץ' והחליט להתערב לחבר בבנץ' ופשוט חטף לו את המוט בחזרה האחרונה למרות שזה לא היה קשה בטענה שהוא ככה מלהיכשל, כמובן שאחר כך שהוא עשה בנץ' זה היה עם איזה 60 לטווח תנועה לא מלא אז לא הפתיעה ההתערבות הלא הכרחית.
הבחור עם הסקוואט בסמית' מכה שנית! גם היום הוא עשה אותו דבר אבל היום הוא הדריך מישהי לעשות חצי הייבאר חצי LOW BAR עם אחיזה שהשורש כף יד עקום, היא לא קרובה אפילו לשבור מקביל, סטים של 10 חזרות עם משקל שהיא קצת קורסת והעיקר דקה מנוחה כדי שתהיה עבודה אינטנסיבית. ממש דוגמה ומופת
אני חושב על זה שאני גם חוזר למשמרת צהריים, הכסף ליומנגס לא גדל על העציםממש משעמם לך בעבודה אה
מה זה פה
VTS עם חגורה: יום דדליפט
Deadlift 160x8x3 קל ממש, 2 סטים ראשונים לא כל כך התפרצתי בניתוק הראשון אבל מהשלישי זה הסתדר, ללא מגנזיום.
Squat 115x5x3 קל
Pause Bench 82.5x6x6 קל עם מנוחות קצרות
בטן 3x20
פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 5:
אוי גוועלד, איזה מר בחור עשה סקוואט בסמית עם 120 קילו לכמה חזרות, אבל:
חגורה, רצועות ברכיים, רצועות שורש כף יד, טכניקה שחזרה ראשונה ירד לבור ומשם עלה 2 סנטימטר למעלה בכל חזרה בזמן שספוטר מחזיק לו את המשקל ועוד מישהו מצלם רק חסר שיעלה כאן לפורום ויקבל מוניטין.
מה עוד היה לנו היום?
כשעשיתי בנץ' איזה אחד ביקש פלטות של 10 בשביל סט סקוואט, התעצל להוריד את ה10 שלו כדי להרכיב 100 עם 2 פלטות של 20 אבל נחתי אז לא היה לי אכפת שייקח לבינתיים, מפה לשם 100 סקוואט עם חגורת בילדרים, רבע טווח תנועה כמובן, ברכיים קורסות והרבה צעקות ו4 חברים שמעודדים מסביב, ממש אלוף עולם!
מצאתי לך את האינסטגרם שלו אם אתה צוחק מכל דבר כמו שהוכחתי ביום שבת תשתדל לא לראות אותם בזמן שאתה אוכל, ביריון בן 16 נחנק בזמן צפייה ברבע סקוואטתעלה את הסרטונים חחחחח
שמע אם לא הייתי רואה את השטויות האלה לא הייתי מאמין, הרמת טמטום באמת לא אמינה כבר.
מגיע לך מוניטין על העזרה למדריכים צדיק
אני בערך 8 חודשים בהולמס, כבר ראיתי שם מספיק כדי לכתוב טרילוגיה פשוט הייתי שומר הרבה זוועות לעצמימגיע לך מוניטין על העזרה למדריכים צדיק
ובכלל על כל פרק בפינת הליצנות, נראלי אתה תוכל להוציא ספר בסוף
VTS עם חגורה, האימון משלשום:
Pause Bench 87.5x7x5
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Biceps 3x10
אמות 3x20
שום דבר מיוחד