עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יהיה פרק כפול של ליצנות על היום, בשלישי לא היה כלום חוץ ממישהו שעשה 100 אינקליין לטווח תנועה מלא (מפתיע מאוד) ואיזה אחד שעשה 160 קילו בנץ' לטווח תנועה של shrugsשום דבר? בטוח?
VTS עם חגורה:
Squat 140x5x3 שיפור משמעותי ביחס לעומק המזעזע של שבוע שעבר, סט שלישי חזרה ראשונה וסט חמישי חזרה אחרונה עומק לא משהו השאר סבבה לגמרי.
Deadlift 165x5x3 נראה ממש טוב
Pause Bench 92.5x8x4 מנוחות קצרות איזור ה3 דקות בין סטים, נראה טוב.
בטן 3x20
שבוע הבא הסקוואט והדדליפט סוף סוף עם שיאים חדשים!
פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרקים 6-7:
יום שלישי: שני מצבים אחד נדיר אחד פחות.
הנדיר: מישהו עשה 100 קילו אינקליין לטווח תנועה מלא זה קורה אחד למיליון.
הפחות נדיר: איזה אחד עשה 160 קילו בנץ' בטווח תנועה של shrugs בילבל את השריר בדוק!
יום חמישי:
אני ו @yeezy החלטנו לבדוק איך מרגיש לעשות דברים ליצניים כמו רבעי סקוואט בסמית ושאר הזוועות שיש בזמן האחרון במכון.
איזה אחד ניסה אינקליין כבד יותר מהבנץ שהוא עשה לפני זה ומצאתי את עצמי מזנק להציל אותו מכשל אחרי 3 חזרות.
היו 2 בנות שנראה לי רוצות להתגייס לצנחנים הן עשו חצאי סקוואט אבל כל חזרה צנחו למטה ממש מהר ולא נראה שה40 קילו שהן שמו התאים להן לפי הטכניקה.
שוב שאלו אותי אם אני בילדר בגלל שהיה לי בנץ' ל8x4 זה מצחיק אותי כל פעם מחדש השאלה הזאת
הרמתי במקומך את המשקל, שכחתי לשלוח לך את הסקוואט שרצית שאני אצלםהשיא היה 2 בנות שעשו רגליים במכשיר בזמן שהן בטלפון, שכבו שם איזה 10 דקות וסתם הזיזו תמכשיר בזמן שהן בפייסבוק.
תספר להם איך שמרת עלי בתרגיל חתירה בישיבה במכונה או איך שמרת עליי בתרגיל בייספס *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
VTS עם חגורה:
Pause Bench 97.5x10x3 פחות נורא ממה שחשבתי לאור העובדה שהבנץ' בוצע ב7 בבוקר, כן כן הרגשתי זקן היום. בסט הרביעי כבר שקלתי לחפש ספוטר להוצאה ושהבנתי שעם מבחר הספוטרים שהיה בשעה הזאת זה יותר יזיק מיועיל אז פשוט המשכתי הכול לבד עם יותר רייג' התאבדתי על כל חזרה וה7 סטים שבאו מאותו רגע היו יותר קלים אפילו.
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 46x3x10 קשה, אחזור ל42.5 לדעתי
Barbell Curls 3x10
אמות 3x20
פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 8:
אני מנצל את הפינה הזאת למשהו שבטח שמתם לב שמאוד מציק לי - אינקליין בנץ' פרס לטווח תנועה לא מלא, למה זה מציק לי? כי 4 פעמים בשבוע אני עושה בנץ' כשהאינקליין מולי ובין הסטים הסבירות שאראה מישהו שעושה טווח תנועה מלא זה כמו הסבירות שמכבי חיפה לא תביך את עצמה בעוד משחק ליגה (מאוד נדיר).
היום למשל בזמן ה10 שלשות מתוך 15-20 אנשים שעשו אינקליין רק אחד עשה טווח תנועה מלא, מכל השאר היה אחד שלא רק שעשה רבעים הילד הרבע עוף הזה גם העלה מ60 אחר כך ל80 ואז ל90. אני לא מאלה שמעירים לאנשים על טכניקה האמת, אה גם אחד מהם אמר שהבנץ' שלי לא טוב בגלל הפאוז עם החזה.
ואני שואל: מי האידיוט שמלמד לעשות ככה אינקליין? לא הגיוני ש90% מהמכון עושים רבע או חצי טווח תנועה ככה סתם על דעת עצמם, מי שפצוע ולא מסוגל עד הסוף אין בעיה, גם לא נראה הגיוני שכל המכון זה מחלקת פציעות שכולם פצועים בכתפיים, ובכל זאת מאיפה ההרגל המגונה הזה מגיע?
רק אציין שרוב אלה שעושים ככה עושים בנץ' בטווח תנועה מלא (גם אם זה כולל מיקום רגליים לא חכם במיוחד)
משקל גוף: 94
מצב טוב בסך הכול, ככל שאני אתקרב לתקופה של העצימות שאני יותר רחוק מ100 אני אוכל להגזים יותר עם הפלוס הקלורי בתקופה של הנפחים הכי כבדים ובתקופת עצימות לקראת התחרות.
אין איזו פינת ליצנות של יום כיפור?
ההולמס סגור (רק היום, פעם אחת בשנה) אבל האמת שאתמול בלילה היה פה מלא ניידות ואמבולנסים ברחוב שלי הייתי בטוח שבטח דקרו מישהו שלא צם אבל בסוף זה היה סתם איזה ילד שהתהפך עם האופניים ופתח את הראשאין איזו פינת ליצנות של יום כיפור?
מספיק טוב לפינת ליצנותההולמס סגור (רק היום, פעם אחת בשנה) אבל האמת שאתמול בלילה היה פה מלא ניידות ואמבולנסים ברחוב שלי הייתי בטוח שבטח דקרו מישהו שלא צם אבל בסוף זה היה סתם איזה ילד שהתהפך עם האופניים ופתח את הראש
מחר שאנחנו בוולקן לא יהיה פינת ליצנות, מענין מה יקרה בהולמס שאני לא שםמספיק טוב לפינת ליצנות
VTS עם חגורה, אימון בוולקן:
Deadlift 170x8x3 PR בפעם האחרונה שמשכתי 170 זה היה לסט אחד של 8 בלי חגורה שמתחתי את הglutes לפני בערך חודש וחצי- חודשיים. היום ביצעתי שוב 170 והוא הרגיש כל כך קל, בכל סט הרגיש לי קל יותר מהסט שלפניו כי הייתי מאוד מרוכז והדבר היחיד שעבר לי בראש זה להתפרץ כל חזרה. ברוב סטים נחתי באיזור ה3 דקות.
Squat 115x5x3 קל, היה כיף להסקוויט קצת במונוליפט אחרי תקופה ארוכה שלא יצא.
Pause Bench 87.5x6, 87.5x6f, 87.5x6f, 87.5x3x5 היה אמור להיות ל6x6 אבל בוולקן הרבה יותר קשה מבהולמס גם כי הספה נמוכה יותר וגם כי בדוק הפלטות בהולמס שוקלות פחות. סט ראשון סגרתי 6 אחר כך 2 כשלים בחזרה השישית ומשם המשכתי עם 3 חמישיות כדי לא לתת עוד כשלים.
בטן 3x20 השלמתי בבית חחח סיימתי ממש מאוחר בוולקן.
היום אין פינת ליצנות, לפעמים אני גם צריך חופש מכל התופעות טבע שנוצרו בהולמס
אני פשוט אניח את זה פה
לא רוצה לקפוץ למסקנות, אבל ממה שאני רואה, נבו נדבק בטמטום שבהולמס.
VTS עם חגורה:
Pause Bench 92.5x7x5 היה מאוד מאוד מתיש, הוצאתי לעצמי הכול לבד חוץ מסט חמישי שהרגשתי שאם אני לא מבקש הוצאה אני מת, הגעתי עייף משום מה אבל סגרתי את הנפח הזה וסטים נראים טוב.
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Biceps 3x10
אמות 3x20
פינת הליצנות, הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 9:
אחרי הרבה אימוני בוקר/שעות צהריים מוקדמות שאין אקשן כמעט באתי ב6 בערב, בשיא האקשן והיו כל כך הרבה אנשים שלא הפסיקו לעשות מעצמם צחוק.
אני דווקא אתחיל מגולת הכותרת, באחד הסטים איזה אחד ראה אותי נכנס לסטאפ ושאל אם לשמור עלי, אמרתי לו שלא צריך, כשסיימתי הוא התחיל לנסות ללמד אותי לעשות בנץ' אמר שהpause על החזה ישבור לי את הצלעות ושאני צריך לשים את הרגליים על הספה, הוא הדגים 2 חזרות שגם בהן הוא לא ירד עד הסוף וכמעט נכשל, אח הטמטום...
במסגרת "יצאת צדיק" באינקליין היה לנו רק צדיק אחד מתוך בערך 12 אנשים שהואיל בטובו לעשות טווח תנועה מלא, תעודה הוא לא קיבל אבל בהחלט מגיע לו respect!
איזה אחד החליט שהוא עושה BTN PRESS בישיבה וזה לא היה בכלוב/ראק פשוט באמצע המכון ובאחד הסטים המוט פשוט החליק לו וזה הסתיים בטריקה מאוד מביכה אחורה.
כנראה שאנשים ממש ברבאק לגיוס נובמבר ראיתי היום עוד צנחנים מסקוויטים, חצי תנועה עם משקל שהם לא שולטים בו העיקר לצנוח למטה כשאתם חוגרים ב80 קילו ודופקים צעקה שכל המכון ישמע, כל הכבוד על הPR!
VTS עם חגורה:
Squat 120x3x3 קצת לנוח
Deadlift 175x5x3 pr שיא חדש ל5 שלשות, היה קל יחסית למרות יום עייף שלי.
Pause Bench 97.5x8x4 pr הייתי ממש עייף אפילו החימום האחרון הרגיש כבד בהוצאה אבל סגרתי הכול, 6 סטים שהוציאו לי, תודה ל @yeezy על ההוצאה המקצועית ועל זה שדפקת נפקדות ב2 סטים האחרונים ומזל שלא נכשלתי.
בטן 3x20
הייתי אמור לעשות מחר את האימון הזה אבל הזיזו לי משמרת אז נדחקתי לפינה של להתאמן היום או להפסיד אימון.
פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 10:
בלילות ליצנים אורבים בסימטאות וביום מביכים את עצמם עם משקולות. לקראת החג היה הרבה הפתעות היום!
מלך הסמית' היה כשהסקווטתי אבל היום הוא לא לימד בנות לעשות רבעי סקוואט לשם שינוי.
כשעשיתי דדליפט שוב באו אלי בטענות שאני לא יכול לקחת כל כך הרבה פלטות, אמרתי לבנאדם שהיה צריך פלטות ללג פרס שבקרוב שהנפח יהיה עם 200+ הוא מוזמן להביא איתו פלטות מהבית שחס וחלילה לא יהפוך לו לשומן.
ראיתי איזה אחד עושה האק סקוואט לדאבלים כבדים עם שרוולים רק חבל שזה היה לחצאים עם 160 שזה כלום במכונה של האק סקוואט וזה בנאדם שלוחץ 140 (לחצאים) מישהו פה מדלג על legs day.
כשהתחממתי לבנץ' איזה נוכל הביא נוד מסריח בסביבה וברח, מצאנו את עצמנו 6 אנשים שעוד שניה מתים מהריח.
איזה אחד פירק מהכלוב 160 קילו אחרי שסיים להביך את עצמו בטווח תנועה ששואף לרבע מלווה בחגורת נייק וצווחות וצעקות רק חבל שהוא הוריד רק צד אחד והמוט החליט לעשות צניחה חופשית לא רחוק מהכלוב. מזל שלא פגע באף אחד.
הזהרתי את @yeezy שאם הוא נכשל היום בבנץ' אני ארשום גם את הכשל, יש לך מזל שמעת?
יש לי במכון מישהו מוזרק שעושה כמעט 500 קג לג פרס עם פלטות... שלא יתלוננו על 200 קג דדליפט.
אם היה להם תירוץ לגיטימי לטווח תנועה חלקי זה היה סבבה אבל אלה אנשים בריאים ושלמים שרואים שהם לא ברמה של לעשות חצי סקוואט כדי להיות מספיק חטובים למר ישראליש לי במכון מישהו מוזרק שעושה כמעט 500 קג לג פרס עם פלטות... שלא יתלוננו על 200 קג דדליפט.
ויש מדריך(הוא מנוי, לא קיבלו אותו לעבודה) אידיוט שחיי בסרט שהוא חזק ועושה מאית סקוואט ומאית לג פרס עם 180 קג ובערך 350 קג בהתאמה.
תחזור כמה תגובות אחורה זיו כבר העלה את זה אבל חתכתי את המסר לצופיםאתה מפריע לי להפוך שומן לשריר עם סופר סטים יחוצפן...
תעלה את הסרטון שלך עושה בנץ מצחיק, ודבר אחרון: Enjoy yourself!