הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 06/10/17

VTS עם חגורה:
Pause Bench 102.5x10x3 PR
הבנץ' הכי אכזרי שהיה לי בשנתיים האחרות, אני כבר שרוף כל השבוע הזה מהסבב במצב שאפילו 90 קשה לי להוציא לעצמי לבד ומצאתי את עצמי שה10 סטים התחלקו ככה:
סטים 1, 3, 7, 9 הוצאתי לעצמי לבד
סטים 2, 4, 8 כללו הוצאות גרועות, לא רק שבשני ובשמיני הוציאו לי גרוע הספוטרים גם היו צריכים לשלוח ידיים למוט ומעבר לזה שהדבר היחיד שעבר לי בראש זה "רק שלא יגעו האידיוטים" בסט השני מצאתי את עצמי מוציא אוויר באמצע הpause הראשון כדי לצעוק לספוטר האידיוט "לבד לבד" ובכל זאת לא נכשלתי.
סטים 5, 6, 10 הוצאות טובות לשם שינוי.
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Biceps 3x10
אמות 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 11:

קודם כל אני אתחיל מפינת הבושה, שני הספוטרים שהייתי צריך להסביר להם בבדידים איך להוציא ושאמרתי בפירוש לעוף אחורה אחרי שהם הוציאו ששם הסתיים התפקיד שלהם והם החליטו לשלוח ידיים למוט ולמזלם לא עזרו אבל בכל זאת הפריעו לסט, אל תתרבו.
לבנאדם שהיה צריך להיכשל בבנץ' לייד בזמן שבאתי להיכנס לסט וגרם לי לאבד את הרייג' וללכת להציל אותו מכשל עם 60 קילו, פעם הבאה תקרא לספוטר בנאדם!
ליצנים אחרים ושאר ירקות:
יש מאמן אצלנו שהוא מוגדר "מאמן כוכב 3" או משהו בדירוג מאמנים בהולמס (עולה יותר לעשות אצלו אימון אישי) ויש לו חגורה שנראית כמו אינזר או דמויית אינזר והוא מביא למתאמנים אצלו באימונים אישיים להסקוויט איתה לחצאים ב40-60 קילו, SHAME.
בנאדם עם חגורת דבילדרים שאל אותי למה אני משתמש בחגורה כל כך ענקית (טיטאן לונגהורן) ואמר שאני חונק את עצמי ושאני צריך חגורה קטנה יותר כמו שלו.
בנאדם התחמם עם המקל מטאטא והמקל נשבר לו ל2 בפתאומיות חחחח.

הנה הבנץ,:

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 08/10/17

VTS עם חגורה:
אימון בוקר- צהריים כזה, יחסית עייף ועל ארוחה סבירה ולא יותר מזה.
Deadlift 180x8x3 PR אני במרחק 10 קילו מרטיו פי 2 משקל גוף לדדליפט נפח (8 שלשות). לאור העייפות של היום הדדליפט לא היה קל אבל מצד שני לא הגיע לרמות קושי של להלחם כל חזרה, רק הניתוקים הראשונים היו קצת מעצבנים ה2 חזרות שבהמשך היו בסף הכול לא נוראיות חוץ מבסט אחד או 2 שמצאתי את עצמי נכנס מחדש לסטאפ מחדש בחזרה השלישית מסיבה לא ברורה, אחרי זה שישבתי על הסרטונים לא הבנתי מה לעזאזל עשיתי שם. גם היה נראה שבחלק מהניתוקים הראשונים המרפקים לא נעולים לגמרי אז זה העסיק אותי כל הדדליפט.

Squat 115x5x3 קל, שום דבר מיוחד
Pause Bench 80x3x3 התאוששות קלה, יום שלישי בדיקת RM1
בטן 3x20

באמת שבאתי עייף ממש, אבל האמת ציפיתי שהדדליפט יהיה אפילו יותר קשה מאיך שהרגיש, יצאתי בזול. לא הייתי מתנגד להתאמן יותר מאוחר אבל הייתי צריך ללכת לעשות חיסון נגד כלבת לפני שאני טס להודו אז נתקעתי עם אימון לפני שהלכתי למרפאת מטיילים.

פינת הליצנות - הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 12:
הגעתי למכון בסביבות 12 בבוקר, שעה מתה יחסית ולא באתי בציפייה להרבה אידיוטים בסביבה, אבל הפעם לא ניחשתי טוב, היו הרבה, אפילו יותר מידי. היו הרבה כוכבים!

הMVP שלנו להיום!
אז היום החלטתי להתחיל נוהל חדש, הליצן הראשי יהיה הראשון באופן קבוע בפינה הזאת, היום זה אחד שבהה בדדליפט שלי והחליט ללמוד אותי איך נושמים נכון, שvalsalva זה מסוכן ושבמקום לכווץ את הבטן אני צריך לצעוק בפה פתוח אם המשקל כבד בזמן שאני עולה כדי לא להיחנק, ברכותיי, זכית בפרס הליצן המצטיין ואתה זוכה במחסור של פלטות 20 בימי ראשון וחמישי בזמן שאני מדדלפט 40 דקות או יותר.

אני חייב להבין את ההיגיון של אנשים שמתחילים בנץ' בטווח תנועה מלא ואז כשהמשקל עולה הם גונבים קצת, ואז שעולה עוד אז זה הופך לחצי טווח תנועה ואז שעולה עוד זה הופך לרבע, העיקר שאחר כך אתם מפמפמים בייספס אתם עושים טווח תנועה מלא...
הביריון התורן של אנשי החצאים היה, כהרגלו עשה 160 בנץ' לטווח תנועה של SHRUGS ממש אלוף עולם.
מצאתי את עצמי היום בתור ספוטר לאוברהד פרס או לפחות ניסיון לעשות אוברהד פרס ועד עכשיו לא ברור לי על מה הייתי אמור לשמור בדיוק, לדעתי הבנאדם חשב שאני צריך להרים במקומו את המשקל לבלבל לו את הכתף, מיותר לציין שזה היה 40 קילו.
איזה אחד עשה בערך 80 קילו הייבאר וחבר שלו צעק לו "לא שובר", חזרה אחר כך הוא ניסה לתת ATG וניגח את המוטות בטחון זה היה מאוד מבדר לראות מישהו לומד לקח למה אנשים במכון הזה צריכים להפסיק להסקוויט לטווח תנועה נוראי.
אה וממציא הבילדינג מחדש גם היה היום, עשה רבעי לג פרס עם איזה 360 כמובן שבלי לשכוח לשים חגורה ורצועות ברכיים לטובת הפאמפ המפחיד שהוא טוען שיש לו מזה בהאמסטריגנ.

קרא את שאר עדכון הלוג...
הזוועות מאתמול:

בהמשך השבוע יש לי 185 ל5X3 אני הולך לבוא עם הרבה יותר רייג' באותו יום

עדכון לוג: 11/10/17

עדכון כפול על אתמול והיום:
אתמול:
VTS עם חגורה:
Pause Bench 105x1, 115x1, 1201f
לא הצלחתי לסיים את הנעילה של ה120, החולשה שלי בבנץ' היא נעילה ולא היציאה מהבור.
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Curls 3x10
אמות 3x20

לא נורא שלא עלה, העיקר שנתתי הכול.

VTS עם חגורה:
Squat 130x5x3
קל
Deadlift 185x5x3 PR
בטן 3x20

הניתוקים הראשונים הם החולשה שלי אני צריך להמתח יותר אחורה ולהתפרץ יותר לפני שזה יעשה לי צרות במשקלים גבוהים יותר, חזרות 2-3 היו קלות בכל הסטים. מקווה לשפר את הניתוק הראשון ב8 שלשות הבאות שלי.

ספיישל חגיגי של פינת ליצנות לסיכום החגים יעלה ביום שישי, לציון המאורע המשמח שאין יותר הנפצות שהמכון נסגר בשעות לא קשורות!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/10/17

VTS עם חגורה:
Pause Bench 90x3x3
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Biceps 3x10
אמות 3x20

פינת ליצנות ספיישל אחרי החגים:

שרדנו מארוחת חג לארוחת חג, מהנפצה של מכון פעיל במנתכונת חג למכון סגור בכיפור, וותיקים שממשיכים לעשות שטויות פעם אחרי פעם וגם כוכבים חדשים, שרדנו את החגים חברים! אבל איך אפשר לשכוח את את הכוכבים של ה3 אימונים האחרונים מה לא ניתן להם במה? ברור שניתן!

ביום שבדקתי RM1 בבנץ' היה אחד שלא הצליח להוציא נורמאלי אבל זה היה חימום אז לא קריטי, לפחות לא שלח ידיים למוט כמו הכוכבים מיום שישי שעבר.
כשעשיתי CURLS בעמידה עם מוט איזה סבא המליץ לי לעבור לישיבה עם דאמבלים שלא אפרוץ דיסק חס וחלילה, דפק חתיכת הרצאה של "אתם לא יודעים מה אתם עושים לעצמכם היום".

גיוס נובמבר מתקרב, איזה רעל אני רואה במכון להתגייס לצנחנים! הטכניקת סקוואט של אחוז נכבד פשוט אוי גוועלד, רק מלראות את הצניחה מהצד זה גורם לכאבי ברכיים באמת! הייתה מישהי שעשו לה אימון אישי, בין הסטים המאמן שלה התפאר בזה שהוא עושה ATG עם ברכיים לא במיקום הכי טוב שיש אבל העיקר לזאת ששילמה ממיטב כספה לאימון אישי הוא נתן רבע טווח תנועה כמובן, כי זה הכי נוח לא?

כשעשיתי את הדדליפט ביום רביעי אז ישבתי בפינה שלא ראו אותי, אחד המאמנים במכון בא וראה 3 בנות באיזור שם והיה נראה על הפנים שלו שהוא בהלם כי מוט עם 185 קילו היה לא רחוק משם, הייתי בטוח שהוא כבר מאמין שאחת מהן מושכת את זה כמו בסרטונים ההזויים שמעלים לpowerlifting offical בפייסבוק שעור ועצמות פתאום מושכת 220 מהרצפה.

מצפה לנו שבוע מלא באנשים שעושים שטויות, בכל זאת צריך לשרוף את כל האוכל מהארוחות חג לא? לפחות זאת הדעה הרווחת של המתאמן הממוצע במכון כמו שלי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/10/17

VTS עם חגורה:
Deadlift 190x3x8 PR הסט הראשון היה זוועה, משהו שלא חדש לי האמת. מהסט השני הדברים התחילו להראות יותר טוב והיה הרבה יותר קל ממה שציפיתי, זה לא צחוק זה כבר פי 2 משקל גוף לנפח (190 על 95) ואני מאוד מופתע מעצמי ששרדתי בצורה הרבה פחות קשה ממה שחשבתי, שבוע הבא יהיה מענין לנסות 200 לנפח הזה.
Squat 120x5x3 קל
Pause Bench 80x5x3 קל ומשעמם
בטן 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 13:

אמרתי לכם שאחרי החגים יהיו הרבה תופעות מוזרות, כשאני אומר אני יודע!
את הדדליפט ביצעתי באיזור ה"קרוספיט" של ההולמס אבל האמת שזה יותר מזכיר את fight club כי אנשים נותנים עבודה שם על השק אגרוף בכל שעות היום אז בזמן הדדליפט היה לי יחסית שקט חוץ מהרצאה על זה שאני עושה לא טוב ממישהו שעושה טאץ' אנד גו ומרוב שהוא שמן הוא לא יכול להוציא חזה בלי לשקוע פנימה בניתוק.

שכחתי להגיד למה לא לקחתי את כל הפלטות 20 כשעשיתי דדליפט, הייתי צריך לחכות שמישהו יסיים עם עוד זוג 20 שהוא עשה סקוואט לרבעים עם ספוטר עם 80 קילו וכל סט שהוא נכנס הסתכלתי מהצד בתקווה שהוא סיים כבר וזה לא קרה, בגללו הייתי צריך לשים 2 זוגות 20 ו3 זוגות של 15...
כשהלכתי להסקוויט הייתי צריך לחכות בגלל 2 שעשו 100 לטווח תנועה מזעזע (טוב שלא שמו את המוטות בטחון בגובה שהם מוציאים את המוט וזהו) שכמובן היו צריכים להתחיל לשאול שאלות כמו "המרפקים בסדר" אני לא שובר את הברכיים וכל זה...

שוב אנשים ניסו ליירט מוט בנץ' במכון, פירקו 50 מצד אחד והמוט החליט לרחף כמה מטרים, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאנשים מגיעים למצב הזה, כנראה שהמוח לא עובד אצלם בזמן האימון כי נשרפים להם תאי מוח בזמן שהם עושים תרגילים לרבעי חזרות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/10/17

VTS עם חגורה:
Pause Bench 85x3x3
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Biceps 3x10
אמות 3x20

שום דבר מיוחד, אימון קל ומהיר

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 14:
רק דבר אחד היה לי מהאימון אתמול, כשעשיתי בנץ' איזה אידיוט בא בדרישה שאני אפנה את הבנץ' תכף ומייד בטענה שאני שובר לעצמי את הגב שהוא כל הזמן רואה אותי עושה דדליפט עם מלא פלטות ושזה חסר פואנטה ושאני לא מתנפח אז שאני סתם מבזבז את הזמן שלי ושל האנשים במכון שמחכים בזמן שאני תופס ספה.
תפסתי מוט אולימפי ביד אחת וצעקתי עליו שיעוף חחחח מה שמצחיק שאותו בנאדם לא מסוגל להחזיק אולימפי ביד אחת אפילו, בספק אם מלהחזיק מוט W הוא לא מתחיל להתפתל מהכובד

קרא את שאר עדכון הלוג...

זו כבר חוצפה וזה עצוב
לא מתרגש מהאידיוטים האלה כל אחד בהולמס חושב שאם הוא משלם 260 בחודש הוא אלוהים, ראיתי פעם איזה אחד שהתחיל לצעוק על המוכרת בקפיטריה כי הוא לא אהב את החלבון עם הפירות שהוא קנה כי זה לא במדויק כמו איך שהוא אוהב שמכינים לו חחחח אנשים הזויים

עדכון לוג: 20/10/17

VTS עם חגורה:
Squat 135x5x3
עומק ממש טוב
Deadlift 195x5x3 PR הסטים הראשונים הרגישו לי זוועה, סט רביעי וסט חמישי הראש חזר למקום ופתאום הרגיש לי קל הרבה יותר.
בטן 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 15:
בצער רב ויגון קודר נחרדתי לראות שהלוקר הכי שווה במכון כי היה בו חלוקה לקומות הפך לחסר תועלת כי אי אפשר לנעול אותו יותר, אני והלוקר הזה עברנו דרך ארוכה ביחד. אתגעגע אליו מאוד.

נאלצתי לחכות רבע שעה ש2 פוסטמות יסיימו לעשות בוק לסנאפצ'אט עם חצאי סקוואטים עם מוט ריק.
שמתי לב לעוד פרט מטריד למדי: כל הרצפת גומי הוחלפה ומכל החתיכות שהחליפו שרובן בהחלט לא רעות אז החתיכה שמתחת לראק זאת החתיכת רצפה הכי בלאי שיש עם בורות קטנים, אני מנסה להבין מי האידיוט ששם את זה דווקא שם מכל המקומות במכון...

כשעשיתי דדליפט אז איזה אחד שאל אותי מה יש לי בקופסת אוכל שעל יד המגבת שלי (קופסה עם מגנזיום) אמרתי לו שאני מורח גושים של אבקת חלבון על הידיים כדי שהגוף יתרגל לאחיזה ולא יתקשה במשקל הכבד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/10/17

VTS עם חגורה:
Pause Bench 90x3x3
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 3x10
Curls 3x10
אמות 3x20

שיעמום אבל לפחות היו אנשים שעשו שטויות בסביבה.

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 16:
מאמן מההולמס עשה דדליפט עם חגורת בילדרים וכפפות, ניסה 200 בטאץ' אנד גו שהחזרה הראשונה התחילה עם תחת למטה כמו בקלין, כמובן שעם ניתוק זוועתי שהhips והברכיים לא עלו ביחד, ניסה לעשות טאץ' אנד גו ונכשל. לא יודע איך הוא בכלל ניתק עם החגורת מגה ספורט הזאת, שאפו!

איזה בנאדם קרא לי לשמור עליו בדאמבל בנץ', יותר נכון להרים במקומו אבל סינג'רתי מישהו אחר לעשות את זה אני לא מוכן לקחת חלק בדבר המביך הזה.

היה חם פיצוצים ואיזה אחד שאני רואה די הרבה בא עם קפוצ'ון לסקוואט, לא ברור לי אם זה כדי שלא יכאיב לו בהיי באר כי הפוסי פד היה תפוס או כדי להסתיר את הבושה שהטווח תנועה שואף ל0, אפילו לחצי הוא לא הגיע העיקר 2 פלטות סקוואט להרשים את הבנות.

דבר שהוא פחות ליצנות אבל מעורר עצבים כל פעם מחדש שמאמנת צריכה לשחק בחתול ועכבר עם פלטות של 20 ודאמבלים של 25+ אני חוטף עצבים כל פעם שאני רואה את זה, אנשים חסרי תרבות שחושבים שחייבים להם הכול ולא מפרקים אחריהם או משאירים דאמבלים זרוקים על הרצפה, זה גם יחס מזלזל כלפי הצוות של המכון וגם זלזול בציוד

קרא את שאר עדכון הלוג...

בנוגע לזה, אני רישית לא מבין למה מדריכות שלא יכולות להרים פלטה של 20/25 קג עובדות בחדרי כושר, כאילו סבבה אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר אבל רבאק לפחות פיזית תהיו מסוגלות אתן פשוט בושה וחרפה, מדריכות בתת משקל שרק עושות נזק ומייעצות לנערות איך להגיע למצבן.

השארתי שם קו"ח, הבנתי מדודי שמי שאחראי על המדריכים כרגע לא נמצא....נראה אם זה הסתדר, במיוחד שאני לא עובד שבתות

השארתי שם קו"ח, הבנתי מדודי שמי שאחראי על המדריכים כרגע לא נמצא....נראה אם זה הסתדר, במיוחד שאני לא עובד שבתות
סוף סוף קצת שפיות במכון הזה, אחרי שאני אעשה קורס אני גם מתכנן לנסות להכנס שם לצוות כי מקום שיש גישה לאימונים אישיים מטעם המכון זה לא רע.
בנוגע לזה, אני רישית לא מבין למה מדריכות שלא יכולות להרים פלטה של 20/25 קג עובדות בחדרי כושר, כאילו סבבה אני לא מצפה שתעזרו לי לסדר אבל רבאק לפחות פיזית תהיו מסוגלות אתן פשוט בושה וחרפה, מדריכות בתת משקל שרק עושות נזק ומייעצות לנערות איך להגיע למצבן.
דווקא פיזית הן מסוגלות לסדר, רמת המאמנים לפחות רוב הצוות (מדובר בצוות של 16-17 איש) היא מתחת לכל ביקורת, כל מאמן שמעביר אימון אישי אני צופה מהצד כשאני מבלה שעות באימוני נפח, אני שם לב לכל פרט קטן מאיזה תרגילים נותנים, כמה, אם מישהו שמתאמן 3 חודשים אצל אותו מאמן בכלל התקדם על המוט או מבחינת משקל גוף, א"ש וכ"ו, הטכניקה שהתרגילי בסיס (אם בכלל) מבוצעים, מה קורה בין הסטים ואם הייתי צריך לתת ציון הוא היה במקרה הטוב 4 לרוב הצוות.

סוף סוף קצת שפיות במכון הזה, אחרי שאני אעשה קורס אני גם מתכנן לנסות להכנס שם לצוות כי מקום שיש גישה לאימונים אישיים מטעם המכון זה לא רע.

דווקא פיזית הן מסוגלות לסדר, רמת המאמנים לפחות רוב הצוות (מדובר בצוות של 16-17 איש) היא מתחת לכל ביקורת, כל מאמן שמעביר אימון אישי אני צופה מהצד כשאני מבלה שעות באימוני נפח, אני שם לב לכל פרט קטן מאיזה תרגילים נותנים, כמה, אם מישהו שמתאמן 3 חודשים אצל אותו מאמן בכלל התקדם על המוט או מבחינת משקל גוף, א"ש וכ"ו, הטכניקה שהתרגילי בסיס (אם בכלל) מבוצעים, מה קורה בין הסטים ואם הייתי צריך לתת ציון הוא היה במקרה הטוב 4 לרוב הצוות.
אני בכלל לא רוצה להתיחס לנושאים האלו אני בטוח שאצלי הם יותר גרועים... אצלי מתוך 4 מדריכות רק 2 מסוגלות פיזית להוריד פלטות של 20

אני בכלל לא רוצה להתיחס לנושאים האלו אני בטוח שאצלי הם יותר גרועים... אצלי מתוך 4 מדריכות רק 2 מסוגלות פיזית להוריד פלטות של 20
מאמנים/מאמנות עם כפפות יש לנו לפחות 5, דוגמה אישית? לא חושב, רק נותן דוגמה להתעסקות בדברים מיותרים אז שאני רואה איך הקליינטים שלהם מסקוויטים אני לא מופתע.
אבל היי בשביל ההנהלה אם הם מוכרים אימונים אישיים ותוספים שלא בהכרח צריך כי לדחוף גיינר לילד בן 16 שבמאזן קלורי חיובי צריך איזה 2800 קלוריות זה אחלה!

וואו, צוות של 16-17 מאמנים? אפילו למקום כזה ענק זה די הרבה, בד"כ מועדון כושר בסדר גודל שכזה מחזיק משהו כמו 10 מדריכים גג.
נראה אם אני אקבל תשובה משם, הבעיה אם הם יסכימו להעסיק מדריך שלא עובד שבתות....

וואו, צוות של 16-17 מאמנים? אפילו למקום כזה ענק זה די הרבה, בד"כ מועדון כושר בסדר גודל שכזה מחזיק משהו כמו 10 מדריכים גג.
נראה אם אני אקבל תשובה משם, הבעיה אם הם יסכימו להעסיק מדריך שלא עובד שבתות....
השעות עבודה שם מאוד מוזרות נניח בבוקר יש 1 במשמרת בהתחלה משעה מסוימת פתאום 2 או 3 ובמקביל יש מאמנים שבכלל באימון אישי, בצהריים פתאום יש לך 4-5 מאמנים אחרים לכמה שעות, אח"כ זה יורד ושעה לפני סגירה בדרך כלל נשאר מאמן אחד לעיתים נדירות יוצא שיש 2.
יכול להיות מצב ש3-4 מאמנים מעבירים אימון אישי במקביל אז זה לא ממש קשור למי שבמשמרת כי יש מקרים שהם מריצים כמה ברצף, גם בין לבין יש הנפצות של מי שכן במשמרת כמו להעביר סדנת בטן בשעה מסוימת

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית