- פותח/ת השרשור
Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:
עדכון לוג: 06/10/17
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 06/10/17
VTS עם חגורה:
Pause Bench 102.5x10x3 PR הבנץ' הכי אכזרי שהיה לי בשנתיים האחרות, אני כבר שרוף כל השבוע הזה מהסבב במצב שאפילו 90 קשה לי להוציא לעצמי לבד ומצאתי את עצמי שה10 סטים התחלקו ככה:
סטים 1, 3, 7, 9 הוצאתי לעצמי לבד
סטים 2, 4, 8 כללו הוצאות גרועות, לא רק שבשני ובשמיני הוציאו לי גרוע הספוטרים גם היו צריכים לשלוח ידיים למוט ומעבר לזה שהדבר היחיד שעבר לי בראש זה "רק שלא יגעו האידיוטים" בסט השני מצאתי את עצמי מוציא אוויר באמצע הpause הראשון כדי לצעוק לספוטר האידיוט "לבד לבד" ובכל זאת לא נכשלתי.
סטים 5, 6, 10 הוצאות טובות לשם שינוי.
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Biceps 3x10
אמות 3x20
פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 11:
קודם כל אני אתחיל מפינת הבושה, שני הספוטרים שהייתי צריך להסביר להם בבדידים איך להוציא ושאמרתי בפירוש לעוף אחורה אחרי שהם הוציאו ששם הסתיים התפקיד שלהם והם החליטו לשלוח ידיים למוט ולמזלם לא עזרו אבל בכל זאת הפריעו לסט, אל תתרבו.
לבנאדם שהיה צריך להיכשל בבנץ' לייד בזמן שבאתי להיכנס לסט וגרם לי לאבד את הרייג' וללכת להציל אותו מכשל עם 60 קילו, פעם הבאה תקרא לספוטר בנאדם!
ליצנים אחרים ושאר ירקות:
יש מאמן אצלנו שהוא מוגדר "מאמן כוכב 3" או משהו בדירוג מאמנים בהולמס (עולה יותר לעשות אצלו אימון אישי) ויש לו חגורה שנראית כמו אינזר או דמויית אינזר והוא מביא למתאמנים אצלו באימונים אישיים להסקוויט איתה לחצאים ב40-60 קילו, SHAME.
בנאדם עם חגורת דבילדרים שאל אותי למה אני משתמש בחגורה כל כך ענקית (טיטאן לונגהורן) ואמר שאני חונק את עצמי ושאני צריך חגורה קטנה יותר כמו שלו.
בנאדם התחמם עם המקל מטאטא והמקל נשבר לו ל2 בפתאומיות חחחח.
הנה הבנץ,:
קרא את שאר עדכון הלוג...