הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

השעות עבודה שם מאוד מוזרות נניח בבוקר יש 1 במשמרת בהתחלה משעה מסוימת פתאום 2 או 3 ובמקביל יש מאמנים שבכלל באימון אישי, בצהריים פתאום יש לך 4-5 מאמנים אחרים לכמה שעות, אח"כ זה יורד ושעה לפני סגירה בדרך כלל נשאר מאמן אחד לעיתים נדירות יוצא שיש 2.
יכול להיות מצב ש3-4 מאמנים מעבירים אימון אישי במקביל אז זה לא ממש קשור למי שבמשמרת כי יש מקרים שהם מריצים כמה ברצף, גם בין לבין יש הנפצות של מי שכן במשמרת כמו להעביר סדנת בטן בשעה מסוימת

כן אני לא מדבר על אימונים אישיים, זה לא קשור למשמרת....לרוב במקומות כאלה יש בהחלט 2 מדריכים שעובדים יחד אחרה"צ, ככה בכל אופן זה היה בספייס קרית אתא שעבדתי.

כן אני לא מדבר על אימונים אישיים, זה לא קשור למשמרת....לרוב במקומות כאלה יש בהחלט 2 מדריכים שעובדים יחד אחרה"צ, ככה בכל אופן זה היה בספייס קרית אתא שעבדתי.
בשעות שמפוצץ יש גם 5 לפעמים, זה מאוד מבולגן כי יש המון מאמנים

טוב אז אפשר כנראה להבין, זה גם מקום ענק ככה שזה דורש זאת...
ענק תלוי את מי שואלים מבחינתי רובו לא קיים חחחח רק המעט שאני צריך שם שזה במקרה הטוב עשירית מהמכון אבל רוב הפלטות, תמיד יחפרו לי שאני לוקח מלא פלטות של 20 לדדליפט (לא המאמנים) אבל שאיזה אידיוט שם 400 קילו בלג פרס? שום דבר

ענק תלוי את מי שואלים מבחינתי רובו לא קיים חחחח רק המעט שאני צריך שם שזה במקרה הטוב עשירית מהמכון אבל רוב הפלטות, תמיד יחפרו לי שאני לוקח מלא פלטות של 20 לדדליפט (לא המאמנים) אבל שאיזה אידיוט שם 400 קילו בלג פרס? שום דבר

חחחח ברור, מתאמנים כמוני וכמוך צריכים כולה מטר על מטר של שטח.
מתי אתה מתכנן להתחיל את הקורס?

לא כדי להיות שכיר לנצח, הגיע הזמן שלכל האנשים שנשבר להם ממכונים עמוסים באנשים עם iq של מחדד יהיה מקום נורמאלי בצפון.
יש הרבה יותר מקצועות אחרות שאתה יכול לילמוד שדרושות הרבה פחות כסף ושתוכל להרוויח הרבה יותר כסף.
אני באמת אומר לך מניסיון אישי אין הרבה ששורדים בתחום הזה ואלה שנשארים עוברים ממכון למכון בלי הפסקה.(או עושים רק אימונים אנושים וזה רק כדיי להוסיף 2000 שח כול חודש למשכורת הבסיס שלהם מהעבודה היותר רצינית שלהם.)
תעשה חושבים אם כדאיי לעבור את הקורס הזה כי ברמת העיקרון זה לא שווה את זה.

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 22/10/17

VTS עם חגורה:
Deadlift 200x8x3 PR
לא היה קל, התחלתי טוב ובסט השביעי די איבדתי את זה והכרחתי את עצמי לא לוותר, השביעי היה נראה רע בשמיני הייתי ברייג' שכבר הייתי מוכן להתאבד על כל חזרה, משום מה נתקעתי למטה אחרי החזרה השניה ובזבזתי המון זמן זה החליש אותי ואת החזרה האחרונה נעלתי עם hitching, אם לא הייתי עוצר מלא זמן למטה זה לא היה קורה.
Squat 125x5x3 קל
Pause Bench 95x5x3 קל
בטן 3x20

התחרות הוקדמה ל21.12, זה משנה כמה דברים ככל הנראה כבר משבוע הבא אני מתחיל לעבוד על עצימות, בכל מקרה לא הייתי שורד שבוע נפח נוסף אני עוד לא ממש יודע איך אני אמור לשרוד ביום חמישי 205 קילו דדליפט ל5x3 אחרי 5 שלשות של 140 סקוואט.

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 17:
מתחיל דווקא מפינת הבושה מתקרית ממש מעצבנת שנכחתי בה בסיום הדדליפט שלי.
די צמוד לאיפה שדידלפטי יש ראק והייתה שם לקוחה באימון אישי שהסקוויטה (לחצאים כמובן). בין הסטים שלה התחלתי להחזיר פלטות למקום כי אני לא בהמה שלא מפרק מוט של 200 קילו אחרי שסיימתי. אישה שנראית בת 50+ שהתחילה לצעוק בזמן שאני עם פלטה של 20 בכל יד שאני מפריע לה שכל שניה אני הולך שם ושהיא לא שילמה על אימון אישי בשביל שילכו בסביבה שלה כל רגע ושאני צריך להגיד תודה שלא מעיפים אותי מהמכון כי אני מעז להתהלך שם עם פלטות, קיצר חיה בסרט רע.
באתי עם עוד זוג של 20 והיא החליטה להתחיל סט בדיוק שאני מחזיר פלטות למקום איפה שהראק התחילה לצעוק בפסיכופטיות שאני אעוף משם ושאני מפריע לה טוב שלא התחילה לבכות עוד שניה חחחח... המאמנת שעשתה לה אימון במקום לחכות דקה שאני אחזיר פלטות למקום עוד העיזה להגיד לי ללכת ולחזור אחר כך לסדר מה שנשאר כאילו שאין לי אימון להמשיך ושאני לא ממהר, לא חזרתי אם היא בחרה בהחלטה מפגרת שתאכל מה שהיא בישלה. אה והחולת נפש שהסקוויטה עלק עוד באה לי באיום שכל פעם שאני אכנס לסט היא תבוא מולי ותפריע לי, יש לי כבוד לנשים גם אם הן מתנהגות כמו פח אשפה אז לא עניתי לה אבל אם היא תעיז להפריע לי בדדליפט בטעות ייטרק לה על הרגל מוט עם 205.

מעבר לסתומה הזאת הדברים הרגילים - הייתי צריך לאלתר 125 קילו לסקוואט בפלטות הכי בלאי במכון בגלל אידיוט שעשה 440 לג פרס לrm1 שבכלל הספוטרים מרימים לו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/10/17

אימון בוולקן:
Squat 140x5x3
סביר, פחות נוח לי עם מונוליפט ביחס לסקוואט בראק פתוח בראק אני מוציא הרבה יותר מהר.
Deadlift 205x3x3 205x2 pr לא היה קל ואני לא מבואס שלא סגרתי 5 שלשות כבר איך שה200 ל8x3 הרגיש ידעתי שאחרי סקוואט לתת 5 קילו יותר זה יהיה סיפור שונה. בסט השלישי כבר די איבדתי את זה ובסט הרביעי נתתי דאבל שרמז שבזה זה נגמר.
בטן 3x20

אני מאוד מרוצה מההישרדות שלי בסבב הזה שבמקור היה צריך להסתיים בשבוע של 170x8x3 ו175x5x3 בדדליפט, סחטתי 30 קילו מעל זה ל8 שלשות שמבחינתי זה הישג מטורף.
מחר אימון בנץ' בהולמס וסרטון חגיגי לכבוד פינת הליצנות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/10/17

VTS:
Pause Bench 95x5x3
מנוחות קצרות, אין משהו מיוחד
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
Triceps 3x15
אמות 3x20

פינת ליצנות עונה 2 פרק 18:

אז הבטחתי ספיישל, החלטתי לצלם את עצמי עושה כמה סטים קלים שממחישים לאיזה רמת טמטום אנשים מגיעים במכון הזה, זה היה די משעשע לעשות משקל נוצה בטכניקה ביזיונית שאנשים חושבים שאני אהבל ואז פתאום לעשות סט כבד בטכניקה מושלמת ולראות שאלה שמבינים שהסט הראשון היה לא טוב אוכלים תסביכים מה קרה פתאום.
מתנצל מראש שהסרטונים בגודל קטן, הבנץ' היה על הצד וכשסיבבתי אותו כנראה שזה חירבן את הגודל בכל הסרטונים, עדיף מאשר לשבור את הצוואר כדי לראות את הבנץ' שבהתחלה.

מה עוד היה היום חוץ מזה? הרבה
כשתפסתי את הבנץ' ואיזה אחד רצה לעשות הוא העביר לי שיעור באיך להתאמן, מה שהטיפש אמר אני מדגיש:
כמה נשאר לך? יש לך הרבה? אני רואה אותך עושה כל הזמן כוח ונח מלא זמן.
יש לי עוד איזה 7-8 סטים אבל הנפח הזה מהיר היום, מנוחות קצרות.
אמרת נפח? אבל בנפח נחים רק 40 שניות אתה עובד כוח אתה נח מלא זמן, אם אתה נח 3 דקות זה לא טוב אתה סתם הורס לעצמך את הגוף ולא עושה שום דבר
אתה המאמן שלי? מה אתה מתערב לי באימונים?
אתה לא יכול לעשות בנץ' עם 3 דקות מנוחה אתה פוגע בעצמך ובאחרים שרוצים לעשות נפח ולנוח 40 שניות ובגללך הם סתם מבזבזים את הזמן שלהם ולא בונים את השריר, אני אגיד למאמנים להנהלה למי שצריך שאתה עושה בעיות!
טוב עחי

בנאדם שראה אותי לוקח פלטות של 20 התחנן שאני אתן לו אותם כדי לעשות 140 סקוואט, נתתי לו לסט אחד ואז שראיתי את הטכניקה התחרטתי, טווח תנועה יותר גרוע מהטווחי תנועה של התרגילים שעשיתי בסרטונים של הפינת ליצנות שיש כאן למעלה.

איזה אהבל אחד החליט שאני חייב לפנות את הבנץ' כדי שהוא יעשה סופר סט בייספס של כפיפה עם מוט ופטישים, ברור שלא נתתי לו אמרתי לו שהסופר סט שלו מענין לי את הביצה הימנית ושילך לסמית' משין מצידי. טוב שלא ביקש את הבנץ' כדי ללכת לישון וזהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית