הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 29/10/17

VTS:
Deadlift 140x5x3
Squat 130x5x3
Pause Bench 77.5x6x6
בטן 3x20

קל ומשעמם, הדבר היחיד שעוד איכשהו הזיז לי היה הסקוואט כי נחתי 3 דקות בין הסטים.
סבב חדש של סמולוב ג'וניור לבנץ' אה השבוע הזה הבנץ' קל.

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 19:
באמצע הדדליפט איזה אחד בא לי בטענה ששעה אני עם הפלטות (בדיוק 3 זוגות) שיש מלא 20 זרוקות מטר ממנו ושהוא צריך אותן להאק סקוואט ושהוא לא מוכן להתחיל לטייל בכל המכון לחפש פלטות ושהוא רוצה את הפלטות שלי. אמרתי לו שהוא חי בסרט כל הדדליפט לקח בדיוק 10 דקות ולקחתי את הפלטות איתי לסקוואט אמרתי לו שיתחיל לחפש על הרצפה.

השמועה שהתחלתי סבב חדש כנראה התפשטה מהר כי 3 אנשים שאלו אותי אם אני תופס את הבנץ' לשעה, האמת ה6x6 היה מהיר בסביבות הדקה מנוחה לא יותר כי זה היה קל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

האמת כן, אחת מהשכבה שלי התחילה תואר לא מזמן כל הפייסבוק פוסטים ממה שלמדו שם זה משעשע
אחותי לומדת שם ואני שומע מה הם לומדים ועוזר לה ובא לי לדפוק תראש בקיר עד זוב דם ופגיעה מוחית.

אחותי לומדת שם ואני שומע מה הם לומדים ועוזר לה ובא לי לדפוק תראש בקיר עד זוב דם ופגיעה מוחית.
כעקרון ברגע שראיתי סרטון של סקוואט עם מגבת באמצע המוט וכפפות שם זה היה קו אדום מבחינתי

עדכון לוג: 31/10/17

VTS עם סמולוב בנץ':
Pause Bench 85x7x5
הנפה לצדדים 3x15
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
אמות 3x20

הכול קל

אין ליצנים בשעה שבאתי חוץ מאיזה אהבל שהתווכח איתי שאין אפשרות לאכול 6000 קלוריות ביום לא היה איזה משהו

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/11/17

VTS עם סמולוב ג'וניור לבנץ'
Squat 145x5x3 pr היה כאן קרב מנטאלי גדול התחלתי נטול רייג' ובין כל סט נלחמתי בעצמי שאני מתאבד על כל חזרה אחרי שני סטים זוועתיים, בסט חמישי כמו התפוצצתי בצורה שגרמה לסט החמישי להרגיש הכי קל.
Deadlift 140x3x3 קל
Pause Bench 90x8x4 קל
בטן 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 20:
שיחה בזמן שאני בין הסטים לסקוואט:
כמה נשאר לך?
3
אתה לא יכול ככה לתפוס כאן עוד אנשים רוצים
ביי

שלחתי אותו לדרכו והוא לא חזר במהלך הסטים שנשארו לי למזלו
מאמן אישי שהוא מהנהלת המכון מסתבר הביא למישהי לעשות האק סקוואט עם אינזר, daduq אחי?
שמרתי בבנץ' על אחד שעשה עשיריה מוזרה כל סט בכל חזרה היה פחות טווח תנועה בראשונה עד למטה ואז כל פעם הוא הוריד את המוט פחות קרוב לחזה, העיקר התלהב שה90 שלי קל לו (שחזרה שביעית כבר צעק לי שאעזור לו בחזרות).

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/11/17

VTS & Smolov Jr. Bench:
Pause Bench 95x10x3
ישנתי חרא, הוצאתי 9 סטים לבד והרגיש לא משהו אבל הכול עלה אז אין תלונות.
הנפה לצדדים 3x15
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

פינת הליצנות - הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 21:

שיחה שעברתי בזמן שהשתלטתי על הבנץ' למיליון סטים (אני במודגש):
כמה נשאר לך?
9 אתה רוצה להיכנס?
אני לא מחכה פה 9 סטים תן לי להיכנס איתך
אין בעייה כנס אבל אם אתה משנה משקל אתה תוריד ותחזיר
זין שלי לא מספיק אתה תופס ל9 סטים אני גם צריך להחליף כדי להרים משקל? למה מה קרה? אם אני אגיד למאמן שאתה עושה 9 סטים יעיפו אותך מהמתקן פשוט!
תגיד תודה שבכלל הצעתי לך להצטרף יכלתי פשוט להתעלם ממך כמו מ90% מהמכון הזה, אבל וואלה? על הגישה המסריחה שלך מצידי אתה תחכה פה גם שעתיים לבנץ' או שתעשה בסמית' או שתיקח ספת דאמבלים ותשכיר אנשים שישימו לך את המוט כל סט, איתי את לא נכנס עכשיו תעוף מפה
חכה חכה מה המאמנים יעשו לך וואי!

כמו רוב המאיימים למיניהם הוא לא עשה עם זה כלום והלך לעשות מכונות ובסוף עשה בבנץ' השני כשהתפנה, אני מת על החיים בסרט האלה שבאים עם דרישות הכי כיף להעיף אותם.
האיש שבשבוע שעבר עשה לי הרצאה שמעל 40 שניות מנוחה זה כבר לא נפח היום החליט להעביר לי שיעור באיך לוחצים חזה הוא החליט שהפאוז מסוכן מאוד ושלמעשה אסור שהמוט ייגע בחזה בטענה שמשקל כבד פשוט ירסק לי את העצמות. הוא גם אמר שיהיו לי יבלות בגלל האחיזה שלי ושכדאי לי לשים כפפות, איכס

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/11/17

VTS עם Smolov jr. Bench:
Deadlift 180x5x3
קל ממש, נראה הרבה יותר טוב עם השינוי שעשיתי בסטאפ, אני אעלה את הסרטונים יותר מאחור.
Squat 120x3x3 קל
Pause Bench 82.5x6x6 קל
בטן 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 22:

קודם נתחיל משיעור שהעביר לי בסקוואט איזה ליצן שאפילו לא שובר מקביל העיקר מנסה 140 בהיי באר לרבעים ומטיף לי שאני לא מסקוויט טוב (כי המוט בLB) נו באמת...
שוב הייתי ספוטר של בילדר שהחליט לעשות פרס בדאמבלים בישיבה עם משקל שהוא אפילו לא יכול לשים בידיים, לא נעל מרפקים באף חזרה ונכשל כל פעם ברביעית או חמישית.
כשעשיתי בנץ' כל דקה חפרו לי כמה נשאר לי, בכל זאת יום ראשון והיום מישהו החליט להגיד לי שזה ממש לא תקין שאני עושה נפח של 6x6 שחוקי המכון מגבילים את השהייה ל3 סטים חחחח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/11/17

VTS עם Smolov Jr. Bench:
Pause Bench 90x7x5
קל עם מנוחות קצרות
הנפה לצדדים 3x15
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 42.5x3x10
אמות 3x20

לא מאמין שאני אומר את זה, שרדתי אימון שלם בלי משהו שמצדיק שארשום אותו כאן, אני מעלה את הרף כי אותו בנאדם שכל שבוע ימשיך לעשות רבע תנועה באינקליין זה כבר מתחיל למצות את עצמו

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/11/17

VTS עם סמולוב ג'וניור בנץ':
Squat 150x3x3 150x3f pr מסתבר שפיאר ב10 בבוקר זה לא כזה קל, בגלל משמרת צהריים שנתקעה באמצע הייתי חייב להסקוויט בשעה המסריחה הזאת. הכול היה כבד סט רביעי הרגשתי שאין לי שלשה אבל התעשקתי על לתת את החזרה הזאת יצאתי מריכוז בבור והעפתי את המוט.
Deadlift 140x3x3 הוצאת עצבים על הכשל היה כיף לעשות קצת רעש
Pause Bench 95x8x4 לא קשה אבל פחות קל מבשעה סבירה, הוצאתי הכול לבד גם לא נחתי הרבה בסביבות 3-4 דקות בין סטים, מחר ב100 ל10x3 אסנג'ר מוצאים אם יש מישהו שאפשר לסמוך שיוציא בסביבה.
בטן 3x20

אין פינת ליצנות היום הראש שלי לא היה בלהסתכל מה קורה מסביב כל מנוחה בסקוואט תפסתי לי פינה בצד להתבודד ובדדליפט ובבנץ' גם לא ממש עניין אותי מה מסביב הראש לא התעסק בזה היום

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/11/17

VTS עם סמולוב ג'וניור לבנץ':
Pause Bench 100x10x3
התחיל קשה כי כאב לי בין הבייספס לאמות אבל כל סט זה היה קצת יותר משוחרר וכמה שזה נשמע הזוי הסט העשירי היה הסט שהלך לי הכי קל מבין כל ה10 סטים.
הנפה לצדדים 3x15
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 23:

אחרי שני אימונים של פגרה קצרה חוזרים בכל הכוח! עוד לפני שהאימון שלי התחיל כבר ישר היה משהו - שני הבנצ'ים תפוסים שאלתי מישהו כמה נשאר לו הוא לא אמר מספר, היה 60 על המוט והוא אמר שהוא רק מתחיל, נתן סט של 8 לרבעי או חצאי חזרות, אמרתי טוב זה משוגע כל הראש בטח עושה ככה שעה הלכתי לטייל קצת במכון, במקרה עברתי שם אחרי 5 דקות הוא עשה 100 וגם ברבע טווח תנועה שהוא עשה הוא נכשל וברח בבושת פנים ותפסתי לי בנץ' אחד.

היה מאוד כיף לתפוס את הבנץ' לכמעט שעתיים זאת מצווה במכון שכזה ולא חפרו לי שם האמת, חבר שהוציא לי את סטים 5-9 די העביר לי את המנוחה בין הסטים ולא זוכר איך אבל הגענו לנושא שיחה על רמת המאמנים בארץ ובמכון שלנו ספציפית וכן נתתי כמה טיעונים למה הרמה לא משהו טיעונים שהם מאוד נכונים וקלטתי מהצד את אחת המאמנות דופקת מבט של "הוא לא מבין מהחיים בכלל הוא סתם ליפטר מפגר ששובר את הגב" וזה ממש הצחיק אותי.

מצאתי את עצמי שומר על מישהו בבנץ' שהזהרתי אותו מראש שאם הוא לא אומר לי לעזור לו אני לא נוגע במוט והוא פתאום החליט שמהחזרה הראשונה צריך להשלים איתו ביחד שמיניה ומצאתי את עצמי חותר לו עם ה60 קילו שהוא העמיס

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני החלטתי ביני לבין עצמי שמעכשיו מה שאני עושה לאנשים כאלו זה פשוט מחזיר להם את המוט לראק אחרי החזרה הראשונה שאני עוזר בה
שימותו
אנשים שלא עושים טווח תנועה מלא או לא מסוגלים ללחוץ בלי שמרימים להם את המשקל לא צריכים לעשות בנץ' וצריכים להפסיק לבזבז את הזמן שלהם ושל אחרים

טוב תשמע, נכנסתי ללוג שלך סתם מאיזה שעמום או אינטואיציה מסוימת וכשראיתי את סיפורי הליצנות בכל אימון החלטתי להישאר.
נשבע שקראתי ולא הפסקתי לצחוק.

היה לי איזה אהבל כזה בבנץ' אתמול שמה שהוא עשה גרם לי להיות בשוק: הבנאדם נתקע עם המשקל, אומר לי לעזור לו, אני נוגע ותופס את המוט, הטיפש הזה פשוט עוזב את המוט ונותן לי לבד להרים את המוט ל-ווי ביטחון. רציתי לשפד אותו אבל התאפקתי לא לצרוח עליו בכל המכון. אמרתי לעצמי "עזוב אין לו מושג" ושחררתי את האהבל הזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית