הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

טוב תשמע, נכנסתי ללוג שלך סתם מאיזה שעמום או אינטואיציה מסוימת וכשראיתי את סיפורי הליצנות בכל אימון החלטתי להישאר.
נשבע שקראתי ולא הפסקתי לצחוק.

היה לי איזה אהבל כזה בבנץ' אתמול שמה שהוא עשה גרם לי להיות בשוק: הבנאדם נתקע עם המשקל, אומר לי לעזור לו, אני נוגע ותופס את המוט, הטיפש הזה פשוט עוזב את המוט ונותן לי לבד להרים את המוט ל-ווי ביטחון. רציתי לשפד אותו אבל התאפקתי לא לצרוח עליו בכל המכון. אמרתי לעצמי "עזוב אין לו מושג" ושחררתי את האהבל הזה.
בהולמס יש מכל הסוגים כאלה שאתה שומר עליהם ברבעי חזרות ואפילו בזה יש כמה שנכשלים לפעמים יש כאלה שעושים עד הסוף אבל צריך להרים להם את כל החזרה או חלק איתם ביחד ויש כאלה שפשוט נכשלים בלי לקרוא לספוטר אבל לא ממש שמעו על roll of shame.

ובנימה אופטימית זו נישא תפילה לספות הבנץ קשות היום שעוברות התעללות על בסיס יומי מכל השטויות האלה
ספת הבנץ' המגעילה תזכי לפחות רגעים של בחילה
פחות ליצנים ברוב שעות היום עם גופיה צמודה כמו קונדום
שתזכי לטווח תנועה מלא בכל חזרה ולא איזה ספוטר שעוזר בחתירה
פחות רגעי מבוכה ויותר ליפטרים שתופסים אותך לשעה

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 12/11/17

VTS עם סמולוב ג'וניור בנץ:
Deadlift 190x5x3
קל
Squat 120x3x3 התאוששות
Pause Bench 87.5x6x6 pr הוצאתי לעצמי לבד בהכול, מנוחות קצרות יחסית ולא היה קשה או משהו.
בטן 3x20

5 שבועות בחוץ הולך להיות מעניין, 3 דברים לא קלים יש לי השבוע:
Squat 155x5x3 בחמישי בערב לתקן את הפאדיחות מהאימון בוקר של ה150.
בנץ' 100 ל8x4 בחמישי בערב ובנץ' 105 ל10x3 בשישי בוולקן.

בשלישי יעלה פרק כפול של פינת ליצנות

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 15/11/17

VTS עם סמולוב ג'וניור לבנץ':
אימון מיום ראשון
Deadlift 190x5x3
הרגיש יותר קל מהפעם הקודמת עם ה190 גם נראה הרבה יותר טוב.
Squat 120x3x3
Pause Bench 87.5x6x6 pr
שיא לשישיות, בסבב סמולוב הקודם עשיתי סט אחד של 6 ו5x5, עם הפלטות קלקר בהולמס זה הרגיש קל והוצאתי לעצמי לבד בהכול, בפעם הקודמת זה היה בוולקן עם פלטות נורמאליות אז מכאן ההבדל.
בטן 3x20

אימון מיום שלישי:
Pause Bench 95x7x5 pr
שיא לחמישיות, הוציאו לי בכל ה7 סטים וזה גרם להם להיות הרבה יותר קלים, לדעתי יכלתי להסתדר גם לבד אבל שבוע אחרון אני מעדיף ללכת על בטוח במיוחד שיש לי עוד 2 אימוני בנץ' לא קלים בחמישי ושישי שראש מתמקד בעיקר בהם.
הנפה לצדדים 3x15
פולי עליון 3x12
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרקים 24&25:
פרק 24 (יום ראשון):

הערבים במכון פוזאיסטים כשהם בחבורות אבל גם ככה הם משפילים את עצמם, כשנחתי בסטים של הדדליפט איזה בן דוד בא עם 2 חברים שלו בהתלהבות שבלי חגורה בלי מגנזיום וכל המנוחה שאני עושה הוא מרים את זה כמו כלום, הוא ניסה להרים ובקושי ניתק מהרצפה ועזב אחרי שניה שהוא הבין שהשריר היחיד שעובד לו בגוף זה שרירי הלסת כדי להרשים את החברים חחחח.

בסקוואט איזה אהבל אחד בא בדרישה שאני אפנה את הראק כי הוא החליט שלטעמו זה ממש לא תקין שאני עושה סטים של שלשות ושאנשים אחרים צריכים לחכות שאני אסיים סטים של 3 חזרות ושזה לא נקרא להתאמן, השחיפון בקושי עושה 80 לחצאים לא פיניתי לו מן הסתם ובסוף השארתי לו את הראק בלי מוט אחרי שסיימתי, לקחתי את המוט איתי לבנץ' והוא התחיל לזיין את המוח שאסור להעביר מוטות ושהוא יגיד למנהל משמרת, אני מת על הממציאי חוקים במכון כל אחד פה חושב הוא איזה בעל הבית חחחח.

הבנץ' עבר יחסית בשקט וזה מפתיע, יום ראשון זה יום החזה הלאומי וכל האיזור בדרך כלל נראה כמו איזה זירה של UFC אבל אולי בגלל שאני עושה מהר את ה6X6 אז זה היה יחסית שקט למרות השעה שהמכון כבר די עמוס.

פרק 25 (יום שלישי):
ישר תפסתי לי בנץ' ל7 חמישיות שהייתי צריך לעשות, הבאתי לאיזה אחד שלוחץ 60 להכנס איתי כי הוא ביקש יפה ואם הוא מוריד ומחזיר אז הוא לא ממש מפריע לי גם ככה חיפשתי לי איזה תירוץ לנוח קצת יותר מ3 דקות ולא להתפתות לעשות את הנפח הזה מהר מידי. באחד הסטים שהוא הוריד באו לקחת לי פלטות קטנות ואכלתי סיבוב על מי שלקח כי יש מלא זוגות מפוזרים במכון אבל לא, לא יחפשו במקום לחפש ילכו למישהו שכבר מצא פלטות ויקחו לו כי זה יותר קל מן הסתם. ה2 ילדים נבהלו שיצאתי עליהם עם הפלטות והחזירו אבל יאללה הגיע הזמן שיהיה קצת חינוך במכון הזה.

ב5 דקות באיזור של הדאמבלים הספקתי לראות לפחות 30 זוגות דאמבלים שאנשים משאירים על הרצפה ומאמנים שצריכים להחזיר כל פעם כי אנשים זבל כפויי טובה חושבים שאם הם משלמים 250 בחודש אז הם אלוהים והכול מגיע להם וזה ממש מעצבן לראות את זה כל פעם חוזר על עצמו.
העיקר אחרי זה להעלות פוזינג לאינסטגרם כמה שאתם סוסים אבל להחזיר פלטות של 15 אחרי פימפומי ידיים קשה לכם אנשים אפסים

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי אני מדריך פח אבל אני באופן אישי כבר לא ממהר לאסוף אחרי אנשים, מחכה בדרך כלל לקראת סוף משמרת ולפני זה שימותו כולם גם ככה זה מגיע לרובם.
אני לא חושב שהם גם ממש מתים על הרעיון הזה אבל בדרך כלל זה יינבע ממנהל משמרת שיושב להם על הוריד שיהיה מסודר

אני לא חושב שהם גם ממש מתים על הרעיון הזה אבל בדרך כלל זה יינבע ממנהל משמרת שיושב להם על הוריד שיהיה מסודר
אצלנו המנהל כל היום על המצלמות אבל אני לא מהווה עליו "איום" אז לא מעיר לי על כלום 🏳️🏳️

גם אצלי במכון ככה.

אנשים עושים סקוואט או בנץ' ולא מפרקים את המוט.

זה יכול לעצבן אותי ברמות ואני עוד לא הגעתי למצב כמוך שאני יוצא על מישהו בגלל זה.

יותר חורה לי על המדריכים שבחלקם יש גם מאמנות שצריכות להסתדר עם פלטות של 10KG+ ולסדר הכל.

גם אצלי במכון ככה.

אנשים עושים סקוואט או בנץ' ולא מפרקים את המוט.

זה יכול לעצבן אותי ברמות ואני עוד לא הגעתי למצב כמוך שאני יוצא על מישהו בגלל זה.

יותר חורה לי על המדריכים שבחלקם יש גם מאמנות שצריכות להסתדר עם פלטות של 10KG+ ולסדר הכל.
אני בדרך כלל מתעצבן על כאלה שבאים בדרישות הזויות כמו "תן לי פלטות ה180 דדליפט שלך זה אסור כאן אבל ה400 קילו לג פרס שלי כן כי זה יותר חשוב" או "עוף מהראק אתה גם ככה עובד רק 3 חזרות אתה בכלל לא מתאמן" כל אחד חושב שהוא על תקן המאמן שלי והאירוניה שלפעמים אלה שחיפים עם chicken legs שאחרי 80 סקוואט הם גמורים

אני בדרך כלל מתעצבן על כאלה שבאים בדרישות הזויות כמו "תן לי פלטות ה180 דדליפט שלך זה אסור כאן אבל ה400 קילו לג פרס שלי כן כי זה יותר חשוב" או "עוף מהראק אתה גם ככה עובד רק 3 חזרות אתה בכלל לא מתאמן" כל אחד חושב שהוא על תקן המאמן שלי והאירוניה שלפעמים אלה שחיפים עם chicken legs שאחרי 80 סקוואט הם גמורים

דברים כמו הציטוט המודגש הראשון שלך לא קרו לי אף פעם. כנראה רק אצלך נמצאים ההזויים ביותר ששותים "מיץ אומץ".

מעניין אותי לדעת אם פעם ענית בקול רם לבנאדם שאמר לך משהו בסגנון של "אתה עושה 3 חזרות, אתה בכלל לא מתאמן"

דברים כמו הציטוט המודגש הראשון שלך לא קרו לי אף פעם. כנראה רק אצלך נמצאים ההזויים ביותר ששותים "מיץ אומץ".

מעניין אותי לדעת אם פעם ענית בקול רם לבנאדם שאמר לך משהו בסגנון של "אתה עושה 3 חזרות, אתה בכלל לא מתאמן"
אני לא נשאר חייב אני יוצא עליהם בדרך כלל או מחמם אותם עוד יותר יש כאלה שבאים בפוזה כאילו הם יריבו מכות על פלטות אבל הרוב הגורף הולכים לבכות למאמנים או מנהלי משמרת ולא אומרים לי כלום כי הם יודעים מי רציני ומי אהבל במכון הזה

אני לא נשאר חייב אני יוצא עליהם בדרך כלל או מחמם אותם עוד יותר יש כאלה שבאים בפוזה כאילו הם יריבו מכות על פלטות אבל הרוב הגורף הולכים לבכות למאמנים או מנהלי משמרת ולא אומרים לי כלום כי הם יודעים מי רציני ומי אהבל במכון הזה
עושה קלין עם 60 קג וזורק עליהם

ככה "קיבלתי" את הראק כשהגעתי למכון שלי

IMG_20171115_160616.jpg

צפה בקובץ המצורף 41635

לקח לי זמן להבין שזה תלוי על החוסמים.
על הside note
מכוני כושר הם מקום חממה לערסים ושחיפים
רק היום מאמן שמשכיר חלק מהמכון שבו אני עובד איים עליי ואמר שהוא ייתן לי כמה אגרופים בפנים.
אני באמת לא הטיפוס האלים אבל באמת שהתאפקתי לא ''לצאת החוצה'' ו''להוכיח לו עד אני גבר''

הם בכל מקום היוטבתה גו האלה
אתה לא תשתמש במשפטים שלי! מדובר ביצירת אומנות!

צפה בקובץ המצורף 41635
אני רואה לפחות פעמיים בשבוע זקן שצריך לפרק 300 בלג פרס כדי לעשות או מאמנת שמקבלת חום מערימה של פלטות 20 שהבני דודים השאירו שאללה יפרק
לקח לי זמן להבין שזה תלוי על החוסמים.
על הside note
מכוני כושר הם מקום חממה לערסים ושחיפים
רק היום מאמן שמשכיר חלק מהמכון שבו אני עובד איים עליי ואמר שהוא ייתן לי כמה אגרופים בפנים.
אני באמת לא הטיפוס האלים אבל באמת שהתאפקתי לא ''לצאת החוצה'' ו''להוכיח לו עד אני גבר''
משכיר חלק מהמכון? על זה עוד לא שמעתי אבל אני מת שיבוא לי האחד שיגיד לי להתפנות מראק או בנץ' או לפרק מוט דדליפט בטענה שזה יותר חשוב לאימון אישי כי הבנאדם שילם יותר כסף חחחח

אני רואה לפחות פעמיים בשבוע זקן שצריך לפרק 300 בלג פרס כדי לעשות או מאמנת שמקבלת חום מערימה של פלטות 20 שהבני דודים השאירו שאללה יפרק

יצא לך לראות סיטואציה כזאת ולכעוס כל כך עד שיצא על הבנאדם שפירק ת'פלטות ?

משכיר חלק מהמכון? על זה עוד לא שמעתי אבל אני מת שיבוא לי האחד שיגיד לי להתפנות מראק או בנץ' או לפרק מוט דדליפט בטענה שזה יותר חשוב לאימון אישי כי הבנאדם שילם יותר כסף חחחח
בשביל הפרוטקול הוא רב איתנו כי הוא פשוט לקח את שלט של המזגן וסירב להחזיר אותו (זה אפילו לא היה עניין של שינוי טמטפורה או משהו פשוט רצינו את השלט בחזרה)

בכללי הוא משלם שכירות ומעביר בו אימונים האישיים , בכללי אני חוש בשהוא שמצייג את כול מה שבעייתי במערכת האימונים בארץ
הבן אדם נראה כמו מקל ובלי צחוק מוט אולימפי יותר עבה ממנו והמתאמנים שלות בזמן האימון הוא עוזר למתאמנים על כול חזרה ומבלה יותר זמן על סלפים איתם מאשר אימון עצמו , אה וכמובן בואו לא נשכח את עובדה שאני שומע אותו מברבר שטויות בזמן אימון כמו: ''חלבון זה רע!, אח שלו כול מי שעושה דדליפט מעל 60 קילו מוזרק למה אתה צריך את זה?!''

בשביל הפרוטקול הוא רב איתנו כי הוא פשוט לקח את שלט של המזגן וסירב להחזיר אותו (זה אפילו לא היה עניין של שינוי טמטפורה או משהו פשוט רצינו את השלט בחזרה)

בכללי הוא משלם שכירות ומעביר בו אימונים האישיים , בכללי אני חוש בשהוא שמצייג את כול מה שבעייתי במערכת האימונים בארץ
הבן אדם נראה כמו מקל ובלי צחוק מוט אולימפי יותר עבה ממנו והמתאמנים שלות בזמן האימון הוא עוזר למתאמנים על כול חזרה ומבלה יותר זמן על סלפים איתם מאשר אימון עצמו , אה וכמובן בואו לא נשכח את עובדה שאני שומע אותו מברבר שטויות בזמן אימון כמו: ''חלבון זה רע!, אח שלו כול מי שעושה דדליפט מעל 60 קילו מוזרק למה אתה צריך את זה?!''
על מצב המאמנים הכל כך עגום כאן בארץ יש הרבה מה להגיד ולא נראה שיבוא השינוי בעתיד הקרוב, לא כל עוד הדרישות למעבר הקורס הן 9000 שקל ולחץ דם תקין ומבחנים קלים כמו שיש (60 בנץ' לגבר? נו באמת) ובדיוק בגלל זה יש מאמנים כמו זה שהזכרת או 90% מצוות המכון שלי שהידע שלהם בבירור לוקה בחסר או שרלטנים שתולים 17 תעודות של וינגייט על הקיר פותחים סטודיו עיצוב וחיטוב הגוף בלי מוט אולימפי אחד אפילו ודוחפים הרבלייף למתאמנים שלהם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית