הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

על מצב המאמנים הכל כך עגום כאן בארץ יש הרבה מה להגיד ולא נראה שיבוא השינוי בעתיד הקרוב, לא כל עוד הדרישות למעבר הקורס הן 9000 שקל ולחץ דם תקין ומבחנים קלים כמו שיש (60 בנץ' לגבר? נו באמת) ובדיוק בגלל זה יש מאמנים כמו זה שהזכרת או 90% מצוות המכון שלי שהידע שלהם בבירור לוקה בחסר או שרלטנים שתולים 17 תעודות של וינגייט על הקיר פותחים סטודיו עיצוב וחיטוב הגוף בלי מוט אולימפי אחד אפילו ודוחפים הרבלייף למתאמנים שלהם

במכון הראשון שעבדתי בו הייתה מאמנת שדיברתי על בנץ היא שדיברתי אתה על פרפר,מה איך למה?!.

(ובכללי נמאס לי מכול פיטנס בויז שרק עכשיו גילו מה זה מוט אולימפי שואלים אותי עם אני מתחרה רק בגלל שיש לי מעל שלוש פלטות דדליפט)

במכון הראשון שעבדתי בו הייתה מאמנת שדיברתי על בנץ היא שדיברתי אתה על פרפר,מה איך למה?!.

(ובכללי נמאס לי מכול פיטנס בויז שרק עכשיו גילו מה זה מוט אולימפי שואלים אותי עם אני מתחרה רק בגלל שיש לי מעל שלוש פלטות דדליפט)

לא הבנתי את ה-paragraph הראשון

אצלי אנשים דווקא החליטו שאני בילדר בגלל שאני תופס את הבנץ' למלא זמן בסמולוב ג'וניור

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 16/11/17

VTS עם סמולוב ג'וניור לבנץ:
Squat 155x3, 155x3f, 155x1
היה אמור להיות 5x3 כעקרון זה פיאר כבר מהשלשה הראשונה אבל לא נחשב מבחינתי, זה מביך.
Deadlift 140x3x3 הוצאת עצבים
Pause Bench 100x8x4 pr לא רע בכלל, בוצע במוט הכי גרוע במכון כי זה מה שהיה פנוי ה105 מחר בוולקן יהיה מעניין.
בטן 3x20

אין ליצנות היום לא עניין אותי מה קורה מסביב

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/11/17

VTS עם סמולוב ג'וניור לבנץ:
אימון בוולקן

Pause Bench 105x3 pr היה אמור להיות 10 שלשות אבל כבר בחימומים האחרונים הופיעו לי קצת כאבים בין הבייספס לאמות ואחרי הסט הראשון הגעתי למסקנה שעדיף לחתוך מאשר להתעקש וסתם להכאיב לעצמי יותר. זה שיא לשלשה בודדה.
הנפה לצדדים 3x15
פולי עליון 3x12
Kroc 3x10
אמות 3x20

חייב שוב כורכומין חחחח הוא נגמר בזמן רע אקנה לי קופסה חדשה מחר ונקווה לטוב בrm1 עם הפלטות קלקר בהולמס בשלישי, אני צריך לתקן את הבושות מהrm1 הקודם שהסתיים בכשל

קרא את שאר עדכון הלוג...

אין ליצנים יוצאי דופן בזמן האחרון ?

עדכון לוג: 19/11/17

4 שבועות בחוץ:
Deadlift 200x5x3
התחלתי לא מרוכז בערך מהסט השלישי חזרתי לעצמי והלך יותר טוב מבהתחלה.
Squat 120x3x3 קל
Pause Bench 90x3x3 קל
פרפר בדאמבלים 3x15
אני צריך להיזהר בדדליפט של שבוע הבא אני חייב יותר רייג' ולהיות מרוכז כבר בסט הראשון, במשקל שיא או שהייתי סוגר בגריינד מגעיל או נכשל.

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 26:
נגמר החופש, בחזרה לשגרה!
בין הסטים בדדליפט שוב איזה בן דוד ניסה להתלהב על החברים שלו אבל לא ניתק את ה200 אפילו (כצפוי).

אחד המאמנים גילה בתדהמה שאני האיש שתמיד נשאר אחריו מגנזיום, בוקר טוב עברו 8 חודשים מאז הטרנד התחיל? חוץ מזה מותר מגנזיום במכון אז מה כל כך מפתיע כאן?

הבנץ' היה תפוס אז הצטרפתי לאחד שעשה סטים עם 60 וכשהעלתי ל80 משום מה הוא ניסה 80 ונכשל אחרי 3 חזרות לחצאים במקום להוריד ל60 ולהמשיך לעשות עוד עשיריה לטווח תנועה נורמאלי כמו שהוא עשה בהתחלה, אנשים מוזרים...

אחת המאמנות שעשתה למישהו אימון אישי הרימה איתו ביחד באינקליין נראה שהוא שוקל לפחות איזה 60-70 והיה 30 על המוט ואני שואל למה? למה לעזור במצב שכזה הוא יכול לבד ואם לא אז שיוריד משקל, איפה ההיגיון ומי נתן לך תעודה לעזאזל?!

קרא את שאר עדכון הלוג...

חיכיתי רק לפינת הליצנות, וואלה התגעגעתי.

אתה בד"כ מדבר עם אוהבי התשומי של הדדליפט ? או שאתה פשוט עומד בצד ומגחך עליהם ?

יש מצב שהוא מאמן חדש ? אישית פחות מעדיף קוביה אלא נוזלי כי זה פחות מלכלך משמעותית מקוביה.

אצלי במכון רוב רובם של האנשים עושים בנץ' לחצאים, תמיד יושב על הספה ומגחך בלי שיראו כי אני פשוט לא יכול שלא....

"עחי צריך לבלבל ולהתיש את השריר מכמה כיוונים, כאילו לעשות לו מארב, מבין עחי ?"
ככה זה כשמעמיסים 20 תרגילים לאותו שריר, אין כוח לעשות את התרגיל המרכזי של אותו שריר. ומשום מה יש לי הרגשה שהיא השאירה את התרגיל הזה לסוף לאותו מתאמן.
מי נתן תעודה ? מכללת מקצועות הליצנות ע"ש וינגייט עחי.

חיכיתי רק לפינת הליצנות, וואלה התגעגעתי.

אתה בד"כ מדבר עם אוהבי התשומי של הדדליפט ? או שאתה פשוט עומד בצד ומגחך עליהם ?

יש מצב שהוא מאמן חדש ? אישית פחות מעדיף קוביה אלא נוזלי כי זה פחות מלכלך משמעותית מקוביה.

אצלי במכון רוב רובם של האנשים עושים בנץ' לחצאים, תמיד יושב על הספה ומגחך בלי שיראו כי אני פשוט לא יכול שלא....

"עחי צריך לבלבל ולהתיש את השריר מכמה כיוונים, כאילו לעשות לו מארב, מבין עחי ?"
ככה זה כשמעמיסים 20 תרגילים לאותו שריר, אין כוח לעשות את התרגיל המרכזי של אותו שריר. ומשום מה יש לי הרגשה שהיא השאירה את התרגיל הזה לסוף לאותו מתאמן.
מי נתן תעודה ? מכללת מקצועות הליצנות ע"ש וינגייט עחי.
אני עושה דדליפט במקום יחסית שקט עם באמפרים וראק אחד וכמה שטויות של אימונים אישיים אבל לפעמים באים לשם אנשים לעשות מתח או סתם לתת קצת מכות לשק אגרוף אז הם קולטים את המוט שאני יושב בצד באיזה פינה.

אין שום איסור על מגנזיום אז קוביה זה לא קריטי אני גם מהמגזימים עם קופסה בתוך 3 שקיות ואותו מאמן לא חדש פשוט הוא בעיקר יושב ולא עושה כלום רוב הזמן ונדיר שהוא מסתובב במכון וגם שכן בדרך כלל באיזור של המשקולות להחזיר פלטות/דאמבלים (אני עושה דדליפט בצד השני של המכון).

דווקא היו אתמול 2 שעשו 150 בנץ' לחזרות ליופי של טכניקה והם לא נראו על משקל גוף מוגזם במיוחד באיזור ה80-90 זה משהו הזוי, בלי חגורה בלי רצועות שורש כף יד ואין לי מושג מי הם הם ממש לא נראים ליפטרים.

אותה מאמנת נתנה לבחור ההוא אינקליין אחרי 60 בנץ' מגעיל ועוד שלחה אותו לעשות גם שיפוע שלילי וגם דאמבל בנץ' וגם פרפר במכונה, כנראה שהוא מתכונן למר ישראל מזווית הראייה של הגברת

אני עושה דדליפט במקום יחסית שקט עם באמפרים וראק אחד וכמה שטויות של אימונים אישיים אבל לפעמים באים לשם אנשים לעשות מתח או סתם לתת קצת מכות לשק אגרוף אז הם קולטים את המוט שאני יושב בצד באיזה פינה.

לפי מה שאתה מתאר יש לכם מכון גדול... והאנשים לא רואים אותך בפינה ?

אין שום איסור על מגנזיום אז קוביה זה לא קריטי אני גם מהמגזימים עם קופסה בתוך 3 שקיות ואותו מאמן לא חדש פשוט הוא בעיקר יושב ולא עושה כלום רוב הזמן ונדיר שהוא מסתובב במכון וגם שכן בדרך כלל באיזור של המשקולות להחזיר פלטות/דאמבלים (אני עושה דדליפט בצד השני של המכון).

חחחח זה נשמע כאילו אתה מתאר שהוא גילה "עולם" חדש ושונה שהוא לא הכיר עד כה במכון שלך.

דווקא היו אתמול 2 שעשו 150 בנץ' לחזרות ליופי של טכניקה והם לא נראו על משקל גוף מוגזם במיוחד באיזור ה80-90 זה משהו הזוי, בלי חגורה בלי רצועות שורש כף יד ואין לי מושג מי הם הם ממש לא נראים ליפטרים.

אחים של אלבארו באו לעשות אימון אצלך במכון 😆

אותה מאמנת נתנה לבחור ההוא אינקליין אחרי 60 בנץ' מגעיל ועוד שלחה אותו לעשות גם שיפוע שלילי וגם דאמבל בנץ' וגם פרפר במכונה, כנראה שהוא מתכונן למר ישראל מזווית הראייה של הגברת

מאמנים חסרי מושג, חסרי הבנה וללא נשמה.

לפי מה שאתה מתאר יש לכם מכון גדול... והאנשים לא רואים אותך בפינה ?

חחחח זה נשמע כאילו אתה מתאר שהוא גילה "עולם" חדש ושונה שהוא לא הכיר עד כה במכון שלך.

אחים של אלבארו באו לעשות אימון אצלך במכון 😆

מאמנים חסרי מושג, חסרי הבנה וללא נשמה.
לא תמיד רואים אותי כי זה איזור מוזר כזה עם מלא שטויות שמסתירים כמו שק אגרוף או צמיגים ענקיים כאלה שאפשר להפוך ועוד ציוד "פונקציונאלי" מונפץ גם אני בדרך כלל מטייל במכון בין הסטים וחוזר אחרי כמה דקות וקורה שלפעמים מנסים להרים שאני חוזר. צריך קצת בידור בין הסטים מה שרואים בסיבוב של 2 דקות במכון אוי גוועלד

ה2 עם הבנץ' זה הזוי הם לא משקיעים יותר מידי בסטאפ ולא משתמשים בשום ציוד זה נוגד את ההיגיון של המכון הזה, מה לפריקים גנטיים יש לחפש שם?

באמת מאמנים חסרי מושג, בשבוע שעבר ראיתי בנאדם בגיל 20-30 שאני מוכן להישבע שכבר חצי שנה הוא עושה 40 קילו סקוואט והוא לא שובר ולדעתי הדבר היחיד שמעניין אותו באימון אישי זה התחת של המאמנת.
כמאמנת היא צריכה לשים לב שחצי שנה הוא לא מתקדם בתרגיל בסיס

לא תמיד רואים אותי כי זה איזור מוזר כזה עם מלא שטויות שמסתירים כמו שק אגרוף או צמיגים ענקיים כאלה שאפשר להפוך ועוד ציוד "פונקציונאלי" מונפץ גם אני בדרך כלל מטייל במכון בין הסטים וחוזר אחרי כמה דקות וקורה שלפעמים מנסים להרים שאני חוזר. צריך קצת בידור בין הסטים מה שרואים בסיבוב של 2 דקות במכון אוי גוועלד

ה"סיבוב" היחיד שאני עושה במכון שלי זה לקולר לשתות וחוזר חזרה.

ה2 עם הבנץ' זה הזוי הם לא משקיעים יותר מידי בסטאפ ולא משתמשים בשום ציוד זה נוגד את ההיגיון של המכון הזה, מה לפריקים גנטיים יש לחפש שם?

מקום להתאמן בו ? חחחח

באמת מאמנים חסרי מושג, בשבוע שעבר ראיתי בנאדם בגיל 20-30 שאני מוכן להישבע שכבר חצי שנה הוא עושה 40 קילו סקוואט והוא לא שובר ולדעתי הדבר היחיד שמעניין אותו באימון אישי זה התחת של המאמנת.
כמאמנת היא צריכה לשים לב שחצי שנה הוא לא מתקדם בתרגיל בסיס

שיהיה לו לבריאות אם זה הוא מוכן להוציא את הכסף שלו...

את המאמנת זה לא יעניין, גם ככה היא תחליף לו תרגילים כל כמה חודשים. אין שום חשיבה על משקלי עבודה.

מקום להתאמן בו זה באמת בעייתי בצפון זה או act או לנסות לשרוד במקום קצת פחות מתאים לליפטינג... כבר שנה בלי הפאוור האוס אוף

יש לך את מכון הכושר "רילקס" בקרית ים....הוא די עונה לדרישות של ליפטרים.

עדכון לוג: 21/11/17

4 שבועות בחוץ:
Pause Bench 95x3x3 עם פקודות:
קל עם 2 דקות מנוחה בין סטים אבל קצת כאבו לי המרפקים מהסט הראשון, אני צריך לחמם אותם יותר לפני בנץ' זה קיצוני כזה בעיקר בימים שהבנץ' הוא התרגיל הראשון באימון, נגיד לפני יומיים זה לא קרה לי.
פרפר בדאמבלים 3x15
יד אחורית 3x15
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 27:

יש במכון 2 זוגות של פלטות של 15 קילו (ועוד כמה זוגות של 35 ליברות שזה כמעט 16) וזוג אחד היה אצלי בבנץ', בא בנאדם שאמר שאני חייב לסיים עם הפלטות כי הוא צריך אותן באינקליין ושאני לא יכול לתפוס את הפלטות של ה15 לשעה (שה3 שלשות לקחו לי פחות מ10 דקות). חבר שהיה איתי במכון אמר לו שיש פלטות של 35 ליברות שהוא יכול לשים וסיננתי בעוקצניות שהוא דבילדר שהוא חייב שהמשקל יהיה מדויק ולא גרם אחד יותר אבל הבן דוד עם IQ של פקק אז הוא לא הבין גם את זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית