הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט איזו תכנית לקחת + שאלה על מתח

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז החלטתי שאני מעדיף לא ללכת על SS כי לא הולך לי כל כך עם רב התרגילי בסיס ולמרות שהם מאוד טובים והכרחיים אני מוותר עליהם.

תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

עכשיו אני צריך לבחור מה הכי יחזק אותי ויביא תוצאות במסה..

אני 77 , 1.73 , 20 מתאמן שלושה חודשים וחצי

משקלים- בנץ' פרס 73 קילו
Hammer Curls - תאמת 10 קל לי אבל 12 די קשה הייתי אומר 11 למרות שאין משקולת כזאת אצלי.
מתח- אני די חלש בזה אני משתמש בגרויטון ועושה 3 סטים של 5 חזרות על גרוויטון של 25.
בטן עושה 2 סטים של 25 Knee Raises על המתקן.
רגליים לג פרס 35 קילו כל צד ( אני חושב לא בדקתי איזה שלושה שבועות כבר )
כתפיים אני עושה דאמבלים 2 סטים של 10 חזרות ו10 קילו כל צד

איזו תכנית אתה ממליצים?

ושאלה בקשר למתח וHammer Curls

אני משתמש בגרויטון כי אני לא מספיק חזק לעשות 3 סטים של 5 חזרות בלי כלום אז השאלה שלי מה יותר יחזק אותי להגיע לזה
לעשות נגיד 25 קילו גרויטון 3 סטים של 5 שזה די המקסימום שלי או נגיד שעדיף 10 חזרות 3 סטים או יותר של 35 קילו גרוויטון..?

ואותו דבר בקשר לHammer curls כמו שרשמתי למעלה 12 די קשה לי אבל 10 קל אז פשוט לעלות חזרות או סטים כל אימון עד שאני יהיה מספיק חזק בשביל 12?

אתה מתאמן מתחיל?
אם כן, אני עשיתי FBW בנוסח של SS.. בתכלס, עדיף SS רגיל. אבל אם לא בא לך -
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
מתח 3X5
פרס 3X5
אל תוותר על תרגילי בסיס. אף אחד ממה שאתה רואה כאן. יותר מזה, אל תיהיה ילדה כמוני - תוסיף דדליפט.
אמרת שאתה צריך לבחור מה הכי יחזק אותך ויביא תוצאות במסה, והתשובה לזה זה תוכנית כוח שמבוססת על תרגילי בסיס.
אחרי שתרגיש שהגעת לתוצאות יפות במשקלים שהעלית על המוט תעבור לאימונים אחרים. לפי דעתי, להתחלה, רק FBW\SS ולא לוותר על תרגילי בסיס.

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן מתחיל?
אם כן, אני עשיתי FBW בנוסח של SS.. בתכלס, עדיף SS רגיל. אבל אם לא בא לך -
סקוואט 3X5
בנץ 3X5
מתח 3X5
פרס 3X5
אל תוותר על תרגילי בסיס. אף אחד ממה שאתה רואה כאן. יותר מזה, אל תיהיה ילדה כמוני - תוסיף דדליפט.
אמרת שאתה צריך לבחור מה הכי יחזק אותך ויביא תוצאות במסה, והתשובה לזה זה תוכנית כוח שמבוססת על תרגילי בסיס.
אחרי שתרגיש שהגעת לתוצאות יפות במשקלים שהעלית על המוט תעבור לאימונים אחרים. לפי דעתי, להתחלה, רק FBW\SS ולא לוותר על תרגילי בסיס.
אחי אני ביקשתי בלי תרגילי בסיס אני יודע על קיומה של הSS ,
רק בנץ' פרס אני עושה.

ביקשת בלי תרגילי בסיס וביקשת תוכנית לתוצאה מקסימלית בתקופת המסה למתאמן מתחיל. מהידע המועט שיש לי, זה קצת סותר.

• פותח/ת השרשור
ביקשת בלי תרגילי בסיס וביקשת תוכנית לתוצאה מקסימלית בתקופת המסה למתאמן מתחיל. מהידע המועט שיש לי, זה קצת סותר.
זה לא סותר בכלל, ביקשתי תוצאה מקסימלית בלעדיהם, אני לא רוצה לעשות אותם ויש לא מעט בודי בילדרים שמגיעים לתוצאות יפות בלעדיהם.

• פותח/ת השרשור
אנשים שאני רואה שהם נראים טוב ובנויים טוב ואני שואל אותם אם הם עושים סקוואט דד ליפט והם אומרים שלא
זה לא שווה תסיכון אחי באמת שלא.
זה המון פציעות על הזמן אני כבר שלושה חודשים רק על בנץ' פרס וכבר עכשיו פציעה שניה שלי בכתף שמאל ואני לא יכול ללכת לאימון כי זה צריך כמה ימים לעבור..
מספיק לי תרגיל פוצע אחד

נערך לאחרונה:
לגבי המתח,עדיף שתעשה 3 סטים 5 חזרות עם כמה שפחות משקל בגרוויטריון.
ועדיף שתעשה גם מתח שלילי זה ישפר אותך מהר

אנשים שאני רואה שהם נראים טוב ובנויים טוב ואני שואל אותם אם הם עושים סקוואט דד ליפט והם אומרים שלא
זה לא שווה תסיכון אחי באמת שלא.
זה המון פציעות על הזמן אני כבר שלושה חודשים רק על בנץ' פרס וכבר עכשיו פציעה שניה שלי בכתף שמאל ואני לא יכול ללכת לאימון כי זה צריך כמה ימים לעבור..
מספיק לי תרגיל פוצע אחד

אתה פצוע בגלל שאתה לא יודע לבצע את התרגיל, אל תטיל את האשמה על התרגילים.

יש כאן מספיק אנשים שעושים את אותם תרגילים שאתה עושה מגיעים למשקלים יפים ולתוצאות לשביעות רצונם.

גם אני הייתי במצב הזה שבו התקשיתי בלמידת התרגילים(למדתי אותם במשך 7 חודשים) ככה שאף אחד לא יכול להאכיל אותי חארטות - ראיתי סרטוני הדרכה, צילמתי את עצמי, עשיתי קורסים.

ההבדל הוא שאני לא וויתרתי, רוב האנשים כן. אלו שלא ויתרו נמצאים כאן באחוז קטן משאר האוכלוסייה.

נערך לאחרונה:
אז תשאל אותם איזה תכנית הם עושים ותעשה אותה אם אתה חושב שזו הדרך.
מספיק לי תרגיל פוצע אחד
זה לא התרגיל פוצע, זה אתה לא יודע לעשות אותו כמו שצריך, וגם את שאר התרגילים.

• פותח/ת השרשור
אתה פצוע בגלל שאתה לא יודע לבצע את התרגיל, אל תטיל את האשמה על התרגילים.

יש כאן מספיק אנשים שעושים את אותם תרגילים(למדתי אותם במשך 7 חודשים) שאתה עושה מגיעים למשקלים יפים ולתוצאות לשביעות רצונם.

גם אני הייתי במצב הזה שבו התקשיתי בלמידת התרגילים ככה שאף אחד לא יכול להאכיל אותי חארטות - ראיתי סרטוני הדרכה, צילמתי את עצמי, עשיתי קורסים.

ההבדל הוא שאני לא וויתרתי, רוב האנשים כן. אלו שלא ויתרו נמצאים כאן באחוז קטן משאר האוכלוסייה.
כן בגלל זה רב המנהלים בפורום נפצעים הרבה וגם אנשים שתמיד עוזרים פה ועושים תטכניקות טוב עדיין נפצעים.

• פותח/ת השרשור
נראה לי הוא מתכוון למקס, זה סה"כ בנאדם אחד אבל עם הרבה נוכחות 🤣
ממש לא אני יכול לעשות לך רשימה ארוכה או פשוט תסתכל בפורום פציעות מי ומה כותב שמה..
נראה לי הוא מתכוון למקס, זה סה"כ בנאדם אחד אבל עם הרבה נוכחות 🤣
דלקת בגב התחתון

קח סתם נכנסתי לשניה בן אדם פה מ2012 שלוש שנים עובד על טכניקה וזה והלך לבחור הגב

ממש לא אני יכול לעשות לך רשימה ארוכה או פשוט תסתכל בפורום פציעות מי ומה כותב שמה..

דלקת בגב התחתון

אני לא מתכוון לדון פה על כל בן אדם;
א.זה לא עינייני.
ב.אין לך מושג מה עבר על כל בן אדם ומה הסיבה לפציעה שלו.

דלקת בגב התחתון

הלך לו הגב? הוא שם סרטון של 222 קילו סקוואט לפני כמה ימים, כנראה שהגב חזר אחרי שהוא הלך.
חוץ מזה יש לך מושג מה הוא עושה חוץ מהאימונים וממה הייתה הדלקת בגב? לי לא.

• פותח/ת השרשור
הלך לו הגב? הוא שם סרטון של 222 קילו סקוואט לפני כמה ימים, כנראה שהגב חזר אחרי שהוא הלך.
חוץ מזה יש לך מושג מה הוא עושה חוץ מהאימונים וממה הייתה הדלקת בגב? לי לא.
הקטע זה שלפי מה שהבנתי אם בן אדם עושה דד ליפט בלבד ולא סקוואט במשך פרק זמן מסוים הוא יכול להיפצע מזה בגלל שיהיה חוסר
איזון בין השרירים או משהו כזה כאילו פגרה ברציתי בשרירים מסוימים ואז אפשרי להיפצע מזה למרות שאני לא יודע כמה זה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית