הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט איזו תכנית לקחת + שאלה על מתח

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
אז החלטתי שאני מעדיף לא ללכת על SS כי לא הולך לי כל כך עם רב התרגילי בסיס ולמרות שהם מאוד טובים והכרחיים אני מוותר עליהם.

תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

עכשיו אני צריך לבחור מה הכי יחזק אותי ויביא תוצאות במסה..

אני 77 , 1.73 , 20 מתאמן שלושה חודשים וחצי

משקלים- בנץ' פרס 73 קילו
Hammer Curls - תאמת 10 קל לי אבל 12 די קשה הייתי אומר 11 למרות שאין משקולת כזאת אצלי.
מתח- אני די חלש בזה אני משתמש בגרויטון ועושה 3 סטים של 5 חזרות על גרוויטון של 25.
בטן עושה 2 סטים של 25 Knee Raises על המתקן.
רגליים לג פרס 35 קילו כל צד ( אני חושב לא בדקתי איזה שלושה שבועות כבר )
כתפיים אני עושה דאמבלים 2 סטים של 10 חזרות ו10 קילו כל צד

איזו תכנית אתה ממליצים?

ושאלה בקשר למתח וHammer Curls

אני משתמש בגרויטון כי אני לא מספיק חזק לעשות 3 סטים של 5 חזרות בלי כלום אז השאלה שלי מה יותר יחזק אותי להגיע לזה
לעשות נגיד 25 קילו גרויטון 3 סטים של 5 שזה די המקסימום שלי או נגיד שעדיף 10 חזרות 3 סטים או יותר של 35 קילו גרוויטון..?

ואותו דבר בקשר לHammer curls כמו שרשמתי למעלה 12 די קשה לי אבל 10 קל אז פשוט לעלות חזרות או סטים כל אימון עד שאני יהיה מספיק חזק בשביל 12?

ללמוד למה איך נוצר רושם אחר ?
כי אתה מתווכח על דברים שאתה לא אמור להתווכח עליהם. לדוגמא, אתה טוען שתרגילי בסיס זה מסוכן כי אני ומורן נפצענו מהם. אבל יודע מה? יש מלא משתמשים פה בפורום שלא נפצעו. חוץ מזה להפצע זה חלק מהתחום, ויש פה גם משתמשים בפורום שעובדים בטכניקה הרבה יותר גרועה משלי ולא נפצעים. אין פה מה להתווכח. זה תלוי בגנטיקה עד כמה תפצע אבל אתה יכול ב99% למזער את זה אם תעשה תרגילי בסיס בטכניקה נכונה

• פותח/ת השרשור
כי אתה מתווכח על דברים שאתה לא אמור להתווכח עליהם. לדוגמא, אתה טוען שתרגילי בסיס זה מסוכן כי אני ומורן נפצענו מהם. אבל יודע מה? יש מלא משתמשים פה בפורום שלא נפצעו. חוץ מזה להפצע זה חלק מהתחום, ויש פה גם משתמשים בפורום שעובדים בטכניקה הרבה יותר גרועה משלי ולא נפצעים. אין פה מה להתווכח. זה תלוי בגנטיקה עד כמה תפצע אבל אתה יכול ב99% למזער את זה אם תעשה תרגילי בסיס בטכניקה נכונה
נכון וזה בידיוק למה אני רוצה תכנית בלי תרגילי בסיס ככה שבסוף כל אימון אני יעבוד נטו על טכניקה מוט ריק / משקל מזערי על כל אחד מהם עד שאני ישלוט בטכניקה בצורה שלא יהיה לי גב תפוס רצח מהפרס או כאבים בברכיים מסקוואט ודד ליפט עדיין לא פגע בי..
כי לא חבל סתם להשמין בינתיים במסה ?

• פותח/ת השרשור
רגליים>בייספס.נקודה.סוף פסוק.
זה בדוק בגלל שהתרגילים עצמם יותר מעניינים אותך לא הshow off של השריר ברגל .
כי bicep הרבה יותר יפה מרגליים ( אלה אם כן אתה היפסטר 👑)😇😇

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
. זה תלוי בגנטיקה עד כמה תפצע
אני לא מסכים, כלומר יש מישהו שגנטית נוטה להיפצע יותר מאחרים אבל אני סבור שהרוב זה בגלל תכנון לקוי, חוסר התאוששות, טכניקה (לא בהכרח מה שפותח האשכול מדבר עליו אלא pr כשהטכניקה מתחרבשת ועדיין מנסים לסיים את הסט)
נכון וזה בידיוק למה אני רוצה תכנית בלי תרגילי בסיס ככה שבסוף כל אימון אני יעבוד נטו על טכניקה מוט ריק / משקל מזערי על כל אחד מהם עד שאני ישלוט בטכניקה בצורה שלא יהיה לי גב תפוס רצח מהפרס או כאבים בברכיים מסקוואט ודד ליפט עדיין לא פגע בי..
כי לא חבל סתם להשמין בינתיים במסה ?
תקשיב אתה כבר שלושה עמודים מבקש תוכנית הכי טובה בלי תרגילי בסיס ולא מקבל, כי בלי תרגילי בסיס היא לא תהיה טובה. לא סתם קוראים להם בסיס

• פותח/ת השרשור
אני לא מסכים, כלומר יש מישהו שגנטית נוטה להיפצע יותר מאחרים אבל אני סבור שהרוב זה בגלל תכנון לקוי, חוסר התאוששות, טכניקה (לא בהכרח מה שפותח האשכול מדבר עליו אלא pr כשהטכניקה מתחרבשת ועדיין מנסים לסיים את הסט)

תקשיב אתה כבר שלושה עמודים מבקש תוכנית הכי טובה בלי תרגילי בסיס ולא מקבל, כי בלי תרגילי בסיס היא לא תהיה טובה. לא סתם קוראים להם בסיס

מה אתה אומר על זה? לא החלטתי אם 4 פעמים בשבוע או 3 עם רוטציה
B :
רגליים :
לחיצת רגליים 4-8
כפיפות ברכיים 3-12
תאומים 3-15 / 2-15 , מה שבאלך

גב :
מתח 3-5
חתירה עם משקולת / מוט 3-8 / 3-6
פול אובר 3-10

יד קדמית :
כפיפות מרפקים / בכסא פריצר 3-15 / 2-15
פטישים 2-12

A :
לחיצת חזה עם מוט 4-8
לחיצת חזה שיפוע עליון משקולת יד 3-10
פרפר 3-10 / low cable chest fly

כתפיים :
אובר-הדס פרס 3-8
הרחקה לצדדים ( אם באלך , תעשה יד יד , ככה תתרכז יותר בכתף ) 3-10 ( משקל קל , תמיד כדאי להיזהר )
ואם באלך , תוסיף פייס פול 2 סטים של 10

יד אחורית :
מקבילים 3-5 ( אם אתה לא יכול : פשיטת מרפקים עם כבל 3-10 )
קיק בק 3-12 ( תבדוק ביוטיוב )

אחרי כל אימון:
אחרי כל אימון אני מתרגל סקוואט עם מוט ריק ודדליפט עם 5קילו כל צד ומדרגה ( לגובה )

נערך לאחרונה:
אם היה לי במכון 11 זה היה מושלם
אתה יכול להוסיף משקל לידיים:
upload_2015-12-1_13-55-49.png

פותח האשכול,

אני זמן מאוד קצר בתחום וממש לא מבין גדול, אבל מלרפרף באשכול שלך גם אני שמתי לב, ישר, שהידע שלך בתחום שואף לאפס.

אין בזה בושה. כולם היו מתחילים פעם. אבל תקשיב לאלה שמנוסים ומבינים ואל תנסה להמציא את הגלגל. אל תתווכח. תשקיע בתרגילי בסיס, אולי תחכה ותתרגל רק עם מוט ריק עד שתלמד אותם, לא יודע.

אם אתה מתאמן מתחיל ואתה בכלל מדבר על בייספס, כשזו הנקודה הכי פחות חשובה לך כרגע, ואתה אשכרה אומר את המשפט: "בייספס זה יותר חשוב מרגליים למרות שכל הפורום פה מת על רגליים" או משהו בסגנון שאמרת, זה מעיד על חוסר הבנה עמוק.

אל תיקח את זה בתור משהו רע ואל תתגונן. פשוט תנסה ללמוד ולהשכיל מהיותר מנוסים ולא לנסות להיות יותר חכם מכולם.

• פותח/ת השרשור
פותח האשכול,

אני זמן מאוד קצר בתחום וממש לא מבין גדול, אבל מלרפרף באשכול שלך גם אני שמתי לב, ישר, שהידע שלך בתחום שואף לאפס.

אין בזה בושה. כולם היו מתחילים פעם. אבל תקשיב לאלה שמנוסים ומבינים ואל תנסה להמציא את הגלגל. אל תתווכח. תשקיע בתרגילי בסיס, אולי תחכה ותתרגל רק עם מוט ריק עד שתלמד אותם, לא יודע.

אם אתה מתאמן מתחיל ואתה בכלל מדבר על בייספס, כשזו הנקודה הכי פחות חשובה לך כרגע, ואתה אשכרה אומר את המשפט: "בייספס זה יותר חשוב מרגליים למרות שכל הפורום פה מת על רגליים" או משהו בסגנון שאמרת, זה מעיד על חוסר הבנה עמוק.

אל תיקח את זה בתור משהו רע ואל תתגונן. פשוט תנסה ללמוד ולהשכיל מהיותר מנוסים ולא לנסות להיות יותר חכם מכולם.
לא זה אומר שרב הפורום באמת מעדיף רגליים מבייספס לא בגלל השרירי רגליים בגלל התרגילים שהם סקוואט ודד ליפט שהם תרגילים תחרותיים , ואני צודק זאת בידיוק הסיבה .
וזאת לא הנקודה הכי פחות חשובה לי דווקא מתחיל להיות לי אחלה מסת שריר למרות שהייתי רוצה יותר,
תרגילי בסיס הם תרגילים מסוכנים מאוד כל אחד מהם , פרס יכול לפרק לך תגב ואת הכתפיים בכיף
סקוואט תברכיים ותגב בכיף
דד ליפט כל מיני מקומות בגוף
בנץ' פרס יודע לפרק תכתפיים יופי

וכן גם לאנשים שעושים טכניקה טובה !

לא זה אומר שרב הפורום באמת מעדיף רגליים מבייספס לא בגלל השרירי רגליים בגלל התרגילים שהם סקוואט ודד ליפט שהם תרגילים תחרותיים , ואני צודק זאת בידיוק הסיבה .
וזאת לא הנקודה הכי פחות חשובה לי דווקא מתחיל להיות לי אחלה מסת שריר למרות שהייתי רוצה יותר,
תרגילי בסיס הם תרגילים מסוכנים מאוד כל אחד מהם , פרס יכול לפרק לך תגב ואת הכתפיים בכיף
סקוואט תברכיים ותגב בכיף
דד ליפט כל מיני מקומות בגוף
בנץ' פרס יודע לפרק תכתפיים יופי

וכן גם לאנשים שעושים טכניקה טובה !
אל תטוס לחו"ל, יש מצב שהמטוס יתרסק.
אל תחצה כביש, יש מצב שידרסו אותך.
אל תנהג, יש מצב שמישהו ייכנס בך.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית