הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצב התקדמות של מתאמן מתחיל זקוק להמלצות להמשך הדרך [כותרת ערוכה]

יניב ב

משתמש מתחיל
252
2
נק' מוניטין:
9
252
2
אני מיתאמן כ3 חודשים ,בזמן הזה הורדתי כ10 קג שומן והעלתי כ5 קג שריר [תוכנית לכל הגוף 3פעמים בשבוע] היום אני כ16% שומן ומתחיל תוכנית חדשה מישקלי הוא 78 והגובה 176 גיל 32 האים ההיתקדמות הזאת תמשיך כך או רק בהתחלה זה קל? יש המלצות להמשך הדרך?

ההתקדמות שלך לא תמשך כך כמובן. לרדת באחוזי שומן ולעלות בשריר זו פריווילגיה של מתחילים ושל sugarzaza.

מה המטרות שלך?

אל תקח כרגע שום תוסף. גם ככה קצה ההתקדמות בחצי שנה הראשונה הוא מטורף. דרך אגב , קשה לי להאמין שירדת 10 ק"ג שומן והעלית 5 ק"ג שריר בשלושה חודשים. אם איזה מכשיר אתה מודד את זה? קח בחשבון שאם זה המשקל המצ'וקמק שיש ברוב חדרי הכושר אז לא כדי לך לסמוך על זה.

אל תקח כרגע שום תוסף. גם ככה קצה ההתקדמות בחצי שנה הראשונה הוא מטורף. דרך אגב , קשה לי להאמין שירדת 10 ק"ג שומן והעלית 5 ק"ג שריר בשלושה חודשים. אם איזה מכשיר אתה מודד את זה? קח בחשבון שאם זה המשקל המצ'וקמק שיש ברוב חדרי הכושר אז לא כדי לך לסמוך על זה.

למה ?

• פותח/ת השרשור
ירדתי מ83 קג ו27% שומן ל78 ו16% שומן ,מה שרשמתי בחיושוב גס

למה?..... כי המשקל הנ"ל מודד את אחוז השומן בגוף עפ"י התנגדות חשמלית בגוף. ההמלצה לגביו היא להשקל שעתיים אחרי יקיצה כאשר לא אכלת כלום. כל מדידה אחרת על המשקל הנ"ל לא תיהיה מדוייקת!!! חוץ מזה , במידה ועלית באחוזי הנוזלים , אתה לא מרגיש טוב, אכלת משהו לפני, המדידה לא תיהיה טובה. אני יכול להגיד לך שמנסיון, לפני מר ישראל ככל שהלכתי וירדתי במשקל , עפ"י המשקל הנ"ל אחוזי השומן שלי הלכו ועלו. לתחרות הגעתי על 6% במשקל 67 ק"ג (עפ"י מדידת השופטים לפני התחרות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית