עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פחית אחת ביום. בנוסף לזה אין לי שום סוכרים בתזונה. שותה רק מים וחלב.הבעיה העיקרית באמת היא הסוכר.
כמובן תלוי כמה אתה שותה.
אם כמויות הפחמימות לא מפריע לך אין מניעה אמיתית
🤯
חוץ מסוכר ושימוש מתמיד של קפאין אשר יכול לפתח לתנגודת לקפאין,אני לא רואה יותר מידי מקום לחששות.אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
האם גם אתה שייך לאסכולה שסוכר מונע מאיבוד משקל גוף?פרט לסוכר כמובן
תפסיק לשתות קולה בלי קשר לסוכר.עד עכשיו שותה 3 כוסות קולה ביום ואוכל 500-600 מתחת לתחזוקה. ונחש מה? כמעט לא יורד כלום במשקל
😲פחית אחת ביום. בנוסף לזה אין לי שום סוכרים בתזונה. שותה רק מים וחלב.
מה לא בסדר במשפט שלו?
מה לא בסדר במשפט שלו?
שאין לו שום סוכרים בתזונה.
זה משפט שפסול מיסודו.מה לא בסדר במשפט שלו?
אני חושב שהכוונה הייתה פה שאין לו "נטו סוכרים" בתזונה, כלומר, מאכלים שמיסודם הם בעיקר מורכבים מסוכרים, כמו פירות/ממתקים וכו.זה משפט שפסול מיסודו.
גם אנשים שנמצאים בדל פחמימה ועל 15-50 גרם פחמימה, יש להם סוכרים (פחמימות) בתפריט.
מה שאתה חושב לא שולל את מה שאני אמרתי.אני חושב שהכוונה הייתה פה שאין לו "נטו סוכרים" בתזונה, כלומר, מאכלים שמיסודם הם בעיקר מורכבים מסוכרים, כמו פירות/ממתקים וכו.
למה לא לשתות קולה? אני שותה גם מיץ תפוזים ,ספרייט וקינלי.תפסיק לשתות קולה בלי קשר לסוכר.
ואתה לא במאזן קלורי שלילי של 500-600.
צודק, אבל אם לדוגמא תפריט בנוי ככה שהפחמימה שלך ביום לדוגמא היא פיתה + מנת אורז + תפוח אדמה מבושל + משקה XL אז כנראה רוב הסוכרים/פחמימות פשוטות בתפריט מגיעות מהXL לא?מה שאתה חושב לא שולל את מה שאני אמרתי.
לא יודע,אולי תעבור פעם אחת על הרכיבים.למה לא לשתות קולה?
יש שם פחמן דו חמצנילמה לא לשתות קולה?
אולי יש שם גם את המצחיק שלך,תעבור שוב.יש שם פחמן דו חמצני
לא יודע,אולי תעבור פעם אחת על הרכיבים.
אפשר הסבר למה אתם מתכוונים?יש שם פחמן דו חמצני
כל הסוכרים בסוף מתפרקים לגלוקוז אז מה זה משנה מי מורכב ומי פשוט?צודק, אבל אם לדוגמא תפריט בנוי ככה שהפחמימה שלך ביום לדוגמא היא פיתה + מנת אורז + תפוח אדמה מבושל + משקה XL אז כנראה רוב הסוכרים/פחמימות פשוטות בתפריט מגיעות מהXL לא?