הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתיית משקאות אנרגיה על בסיס יומי

• פותח/ת השרשור Blank
  • פורסם בתאריך

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
שלום. אני מעוניין לדעת עד כמה מזיק לשתות משקאות אנרגיה בסגנון BLUE/XL על בסיס יומי. מחיפוש שערכתי בפורום מצאתי רק נושא אחד שדיבר על זה והטענה הייתה רק כלפי הסוכר שבמשקה.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

הבעיה העיקרית באמת היא הסוכר.
כמובן תלוי כמה אתה שותה.
אם כמויות הפחמימות לא מפריע לך אין מניעה אמיתית

• פותח/ת השרשור
הבעיה העיקרית באמת היא הסוכר.
כמובן תלוי כמה אתה שותה.
אם כמויות הפחמימות לא מפריע לך אין מניעה אמיתית
פחית אחת ביום. בנוסף לזה אין לי שום סוכרים בתזונה. שותה רק מים וחלב.

אישית זה דוחה אותי. ולא קראתי את החומרים שיש שם ואת המינונים השפעתם אבל נראה לי שפחית ליום זה בסדר
פרט לסוכר כמובן

פרט לסוכר כמובן
האם גם אתה שייך לאסכולה שסוכר מונע מאיבוד משקל גוף?
עד עכשיו שותה 3 כוסות קולה ביום ואוכל 500-600 מתחת לתחזוקה. ונחש מה? כמעט לא יורד כלום במשקל
בחודש האחרון הורדתי רק קילו אחד ואני מתחיל לחשוב שקלוריה היא לא קלוריה:wallbash:

מה לא בסדר במשפט שלו?
זה משפט שפסול מיסודו.
גם אנשים שנמצאים בדל פחמימה ועל 15-50 גרם פחמימה, יש להם סוכרים (פחמימות) בתפריט.

תסביר לי איך משפט כזה כן יכול להיות בסדר?

זה משפט שפסול מיסודו.
גם אנשים שנמצאים בדל פחמימה ועל 15-50 גרם פחמימה, יש להם סוכרים (פחמימות) בתפריט.
אני חושב שהכוונה הייתה פה שאין לו "נטו סוכרים" בתזונה, כלומר, מאכלים שמיסודם הם בעיקר מורכבים מסוכרים, כמו פירות/ממתקים וכו.

אני חושב שהכוונה הייתה פה שאין לו "נטו סוכרים" בתזונה, כלומר, מאכלים שמיסודם הם בעיקר מורכבים מסוכרים, כמו פירות/ממתקים וכו.
מה שאתה חושב לא שולל את מה שאני אמרתי.

תפסיק לשתות קולה בלי קשר לסוכר.
ואתה לא במאזן קלורי שלילי של 500-600.
למה לא לשתות קולה? אני שותה גם מיץ תפוזים ,ספרייט וקינלי.
עברתי ללחם מלא, התחלתי לאוכל ירקות ,אבל מהגמילה של שתייה מתוקה נכשלתי. ודיאט מגעיל .
אם 3 כוסות קולה שוות ל400 קלוריות ואני אמור לאכול 1500 בשביל 500 מתחת לתחזוקה(הRMR שלי זה 2000) לא מבין מדוע זה בעייתי,
אלא אם כן אני רגיש לאינסולין.

מה שאתה חושב לא שולל את מה שאני אמרתי.
צודק, אבל אם לדוגמא תפריט בנוי ככה שהפחמימה שלך ביום לדוגמא היא פיתה + מנת אורז + תפוח אדמה מבושל + משקה XL אז כנראה רוב הסוכרים/פחמימות פשוטות בתפריט מגיעות מהXL לא?

צודק, אבל אם לדוגמא תפריט בנוי ככה שהפחמימה שלך ביום לדוגמא היא פיתה + מנת אורז + תפוח אדמה מבושל + משקה XL אז כנראה רוב הסוכרים/פחמימות פשוטות בתפריט מגיעות מהXL לא?
כל הסוכרים בסוף מתפרקים לגלוקוז אז מה זה משנה מי מורכב ומי פשוט?
פיתה אגב, כמו לחם לבן שווה ערך לדעתי לסוכר שמגיע מכל ממתק אחר.
ושוב, סוכרים=פחמימות. אתה עושה ביניהם הפרדה משום מה..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית