עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל האינסולין?כל הסוכרים בסוף מתפרקים לגלוקוז אז מה זה משנה מי מורכז ומי פשוט?
אתה מדבר על ערך גליקמי?בגלל האינסולין?
אם היית עובר על הרכיבים היית רואה שקולה לא מכילה את המצחיק שלי.אולי יש שם גם את המצחיק שלך,תעבור שוב.
אף פעם לא הבנתי טוב בפחמימות. תודה על הבהרת הנושא 😃כל הסוכרים בסוף מתפרקים לגלוקוז אז מה זה משנה מי מורכב ומי פשוט?
פיתה אגב, כמו לחם לבן שווה ערך לדעתי לסוכר שמגיע מכל ממתק אחר.
ושוב, סוכרים=פחמימות. אתה עושה ביניהם הפרדה משום מה..?
אתה יודע למה, אבל בעקבות המחקר האחרון שיצא אי אפשר לדעת איך כל אחד מגיב לסוכרים פשוטים..אתה מדבר על ערך גליקמי?
לדעתך אכילת אורז אל מול אכילת שוקולד פרה יגרום לגוף להפריש יותר\פחות אינסולין למשך יותר\פחות זמן?
לא הבנתי למה דחפת את המילה אינסולין,
תסביר.
ואני חושב YOLOאם זאת, אני חושב שככלל עדיף להימנע מסוכרים פשוטים כי הם לרוב היו האלו אשר יעלו את הרמות אינסולין.
אתה לא חושב הרבה... (בוא למכון כבר במקום להספים. )ואני חושב YOLO
אצר האדם שכל הפחמימות שלו מגיעות מגלידה ,אוראו ועוגותאתה יודע למה, אבל בעקבות המחקר האחרון שיצא אי אפשר לדעת איך כל אחד מגיב לסוכרים פשוטים..
אם זאת, אני חושב שככלל עדיף להימנע מסוכרים פשוטים כי הם לרוב היו האלו אשר יעלו את הרמות אינסולין.
זה טעים. 😆טעם? אני בספק אם זה טעים למישהו.
להיפך, גוטה.אלא אם כן אני רגיש לאינסולין.
למה להפך?להיפך, גוטה.
אולי אני לא מבין למי אתה קורא "אדם רגיש לאינסולין", אבל דווקא לאנשים בעלי תנגודת אינסולין מומלץ להפחית בצריכת סוכר. תנגודת היא ההיפך מרגישות.אדם רגיש לאינסולין לא יאכל סוכר
זה נוגד את ההגיון כי אדם שרגיש לסוכר הוא רגיש לאינסולין (הורמון שגורם לגוף לאגור שומן במסה/ לא לוותר עליו בחיטוב) זה אומר שהוא צריך לשמור על רמה כמה שיותר נמוכה שלו בגוף כלומר להפחית סוכר.אולי אני לא מבין למי אתה קורא "אדם רגיש לאינסולין", אבל דווקא לאנשים בעלי תנגודת אינסולין מומלץ להפחית בצריכת סוכר. תנגודת היא ההיפך מרגישות.
זה נוגד את ההגיון כי אדם שרגיש לסוכר הוא רגיש לאינסולין (הורמון שגורם לגוף לאגור שומן במסה/ לא לוותר עליו בחיטוב) זה אומר שהוא צריך לשמור על רמה כמה שיותר נמוכה שלו בגוף כלומר להפחית סוכר.
לעומת זאת אדם עמיד לאינסולין בעל תנגודת כמו שאמרת, זה אדם שהוא גם ככה בעל רמות נמוכות של סוכר בדם , כי יש לו התנגדות גבוהה והוא לא מסוגל להפריש הרבה אינסולין, לכן במצב כזה דווקא ארצה לתת לו כמה שיותר סוכר.
תקן אותי אם אני טועה.
אתה טוען שחולי סכרת לא צורכים פחמימות? 😳אדם רגיש לאינסולין לא יאכל סוכר
אתה לא טועה...אגב, אם אני לא טועה, תנגודת אינסולין זו הדרך לסוכרת סוג 2 בעתיד
הבנתי, אז מעניין אותי לדעת איך זה מתקשר לחיטוב .אדם שפיתח תנגודת אינסולין, זה אומר שהקולטנים של האינסולין בתאים שלו כבר "נשחקו" ועכשיו היכולת שלהם לקלוט אינסולין נמוכה יותר ולכן רמת הסוכר בדם נשארת גבוהה לאורך זמן. לכן מומלץ לאדם שפיתח תנגודת אינסולין להפחית בצריכת הסוכר.
קצת הגזמתי עם ההכללה של לא לאכול לגמריי.אתה טוען שחולי סכרת לא צורכים פחמימות? 😳
יש לי חולה סכרת בעבודה שכן אוכל צ'יפס או שניצל או עוגה רגילה לפעמים, הוא פשוט מזריק לפני אינסולין בהתאם לסוג הפחמימה והכמות שהוא מתכוון לאכול.רק פחמימות מורכבות