עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר לראות מקור שמוכיח את זה? בחיים לא שמעתי שקפאין מרוקן מינראלים מהגוף.לא מומלץ בגלל שקפאין מרוקן מינרלים מהגוף. במיוחד מגנזיום שחייב בשביל ליצור אנרגיה.
זה יכול לתת לך Push לטווח הקצר אבל לטווח הארוך רק ידרדר.
אז איך זה עובד בדיוק?יש לי חולה סכרת בעבודה שכן אוכל צ'יפס או שניצל או עוגה רגילה לפעמים, הוא פשוט מזריק לפני אינסולין בהתאם לסוג הפחמימה והכמות שהוא מתכוון לאכול.
לא מבין בזה מספיק, מצטער.אז איך זה עובד בדיוק?
הגוף מקבל את הגלוקוז בהתאם לכמות/סוג הפחמימה ואצל אדם נורמלי הסוכר הזה נהפך מהר לאינסולין? ואצל אדם בעל סוכרת (עמידות לאינסולין) לגוף לוקח המון זמן להפוך את זה לאינסולין ,וככל שיש יותר סוכר זמן בדם זה עושה נזק לגוף?
ברור שיש..הבנתי שיש 2 סוגים של סכרת גם.
לא כתבתי ש"נראה לי שיש" אלא ש"הבנתי שיש".. אז מה הפואנטה בתגובה שלך?ברור שיש..
אני עייף אחרי הדדליפט. אין הרבה פואנטה. אתה יכול למחוק. 😆לא כתבתי ש"נראה לי שיש" אלא ש"הבנתי שיש".. אז מה הפואנטה בתגובה שלך?
הסוכר בדם לא נהפך לאינסולין. אינסולין זה הורמון שהגוף מפריש כדי להוריד את הסוכר בדם (אם אני לא טועה ככה הסוכר בדם נאגר בתור גליקוגן בשרירים ובכבד). אצל אדם בעל רגישות אינסולין נורמלית הגוף מפריש כמות נחוצה של אינסולין כאשר יש רמת סוכר גבוהה בדם (אחרי ארוחה, כוס קולה וכו'), הסוכר יורד לנורמה והכל סבבה. אצל אדם בעל תנגודת אינסולין הגוף מתקשה להפריש כמויות של אינסולין שנחוצות להוריד רמות סוכר גבוהות ולכן הסוכר בדם יישאר גבוה (זה מה שהבנתי ממה שהתעניינתי בנושא, אני מקווה שאני לא טועה כאן בדברים, אשמח אם @יהושע64 יאשר/יתקן). אדם עם סכרת סוג 1, אין לו בכלל הפרשה של אינסולין בגוף, כלומר הוא צריך להזריק לעצמו אינסולין כדי להוריד את רמת הסוכר, מה שWHITE WALKER אמר על אותו בחור מהעבודה שלו. אגב אם מזריקים יותר מדי אז יש סכנה להיפוגליקמיה (רמה נמוכה מדי של סוכר בדם), שזה סכנת מוות, לא נעים.אז איך זה עובד בדיוק?
הגוף מקבל את הגלוקוז בהתאם לכמות/סוג הפחמימה ואצל אדם נורמלי הסוכר הזה נהפך מהר לאינסולין? ואצל אדם בעל סוכרת (עמידות לאינסולין) לגוף לוקח המון זמן להפוך את זה לאינסולין ,וככל שיש יותר סוכר זמן בדם זה עושה נזק לגוף?
זה לא ישירות מרוקן לך את המינרלים מהתאים, אבל כמה שיותר קפאין אתה שותה, ככה אתה סופג פחות מגנזיום, מינרלים, וויטמינים במעיים שבא מהואכל ועוד. Caffeine and bone loss in healthy postmenopausal women. - PubMed - NCBI - מחקר של 205 אנשים.אפשר לראות מקור שמוכיח את זה? בחיים לא שמעתי שקפאין מרוקן מינראלים מהגוף.
זה בערך נכון, מלבדאשמח אם @יהושע64 יאשר/יתקן
"תנגודת אינסולין" מתאר מצב בו הפרשת האינסולין תקינה, אבל הבעיה היא שהוא לא פועל על התאים בצורה הנכונה, כלומר למרות נוכחות אינסולין התאים אינם מאפשרים כניסת גלוקוז לתוכם. הסיבות לכשל הזה כנראה שונות בין אנשים שונים, ולא לגמרי מובנות (אחת התופעות המעניינות בהקשר הזה היא שהרבה פעמים התנגודת חולפת אצל אנשים שעוברים ניתוח "קיצור קיבה" מיד לאחר הניתוח, עוד לפני שאפשר לייחס את השינוי הזה להפחתה במשקלם). בכל אופן מה שכתבת לא לגמרי חסר יסוד כי אצל חולים רבים המצב של תנגודת אינסולין והסוכרת סוג 2 שבעקבותיו מתפתחים עם הזמן גם לירידה בכמות האינסולין שמיוצרת בלבלב. הסיבה היא שדווקא בגלל תנגודת האינסולין ורמות הסוכר הגבוהות הלבלב נאלץ לעבוד קשה ולייצר יותר ויותר אינסולין, ולאחר שנים של מאמצים כאלה הוא מתעייף ומאבד מיעילותו. יש גם סוכרת שנקראת LADA (ובשם החיבה שלה: סוכרת סוג 1.5) שהיא בעצם המצב שתיארתי כאן: גם תנגודת אינסולין וגם רמה נמוכה של הפרשת אינסולין. חולים כאלה בד"כ חייבים להזריק אינסולין בדומה לחולים בסוכרת סוג 1. זאת אחת הסיבות להמלצה עבור בעלי התנגודת - ואולי עבור האוכלוסיה הכללית - להתחשב באינדקס הגליקמי של המזונות, ולחלק את הפחמימות על פני שעות היממה כך שלא יווצרו פיקים גבוהים (אם כי תמצא גם כאלה שגורסים שמה שחשוב הוא רק הכמות הכללית - מה שקרוי "השטח שמתחת לעקומה" - ולא השאלה אם יש פיקים גבוהים או שהגרף יותר שטוח).אצל אדם בעל תנגודת אינסולין הגוף מתקשה להפריש כמויות של אינסולין
קשה לי להבין למה "כדאי לקרוא" את זה.כדאי לקרוא