הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאביים באמה/מרפק אחרי סקואט כבד

Omrykuu

משתמש מתחיל
71
7
נק' מוניטין:
4
71
7
בזמן האחרון אני פשוט לא מצליח לסיים את האימון שלי הוא פשוט נעצר אחרי סקואט קצת לפני השיא . אני מרגיש זרמים וכאבים חדים באזור של המרפק בלאו באר אני שם את כפות הידיים מעל המוט כמו שריפטו מסביר לא מנסה לדחוף איתם בכלל רק לוחץ לגב
אני משאר שזה נובע אולי מחוסר גמישות בחימום לקוי אולי כניסה מהירה מדי לסטים כבדים אם אפשר עצות מניסיונכם איך לחמם את האזור כמו שצריך לפני סקואט אני מרגיש שזאת מתיחה שכל פעם חוזרת מדכא רצח ומה אפשר לעשות במצב הזה כרגע אחרי אימון זרמים חדים בידיים . תודה מראש

זה נובע בעיקר ממיקום כפות הידיים כמו שריפטו ממליץ. ברגע שאתה אוחז עם אגודל בחוץ אתה צריך ללחוץ מרפקים חזק למעלה על מנת להחזיק את המשקל, מה שמוביל ללא מעט עומס עליהם. שים לב שבטח במשקל עבודה בחזרות קשות המרפקים רועדים כמו שרירי מרכזי שעובד כמעט.

במידה ויש לך רצועות כף יד, תנסה לאחוז עם אגודל בפנים, או לנסות להרחיב אחיזה.

• פותח/ת השרשור
כל פעם זה הורס לי את הבנץ אחרכך לא יכול ללחוץ אני משתדל לשמור אותם גבוהים אני מרגיש את הכאב בשניה שאני מחזיר את המוט שהוא עליי הוא מרגיש יציב ונח

בזמן האחרון אני פשוט לא מצליח לסיים את האימון שלי הוא פשוט נעצר אחרי סקואט קצת לפני השיא . אני מרגיש זרמים וכאבים חדים באזור של המרפק בלאו באר אני שם את כפות הידיים מעל המוט כמו שריפטו מסביר לא מנסה לדחוף איתם בכלל רק לוחץ לגב
אני משאר שזה נובע אולי מחוסר גמישות בחימום לקוי אולי כניסה מהירה מדי לסטים כבדים אם אפשר עצות מניסיונכם איך לחמם את האזור כמו שצריך לפני סקואט אני מרגיש שזאת מתיחה שכל פעם חוזרת מדכא רצח ומה אפשר לעשות במצב הזה כרגע אחרי אימון זרמים חדים בידיים . תודה מראש
תזהר, המרחק בין זה לבין הפציעה הידועה לשמצה "מרפק גולף" הוא קצר מאוד. קרה לי כשעשיתי "בולגרית" לסקווט.
כמו שאמרו לך, יש לך בעיה בצורת האחיזה של המוט + המון מתח בבייספס ובכופפי האמה, אתה חייב לשנות אחיזה ואולי גם רוחב...

סבלתי מפציעה זהה כשהתחלתי לתרגל LB, לא יכולתי להתאמן כמו שצריך בערך חודשיים. נובע כנראה בגלל שהמוט רוצה להתגלגל אחורה והיד מפעילה כוח נגדו, תנסה לשחק עם רוחב האחיזה וצורת האחיזה כמו שהציעו לך כבר.
אגב גם בחודש האחרון הכאב חזר להפריע ואני לא מצליח לעשות שום דבר כדי להעלים אותו. הסקוואטים הולכים בסדר, אבל הכאב הזה גורם לתחושת לחץ במרפק ואח"כ אני לא מצליח ללחוץ משקל כבד.

• פותח/ת השרשור
How often / volume do you squat?
5x5 נפח התאוששות ועצימות
באחיזה רחבה הרגשתי פחות לחץ אבל מאוחר מדי האימון כבר נהרס הידיים התחילו לרעוד לא יכולתי לכופף אותם .
בדרך כלל אין לי בעיה של גמישות בכלל בדברים האלה ראיתי שעושים חימום עם מוט של מטטה מה אתם אומרים ? באחיזה רחבה מרגיש פחות יציב וחזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית