עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשהתחלתי מ50 שחזרתי להתאמן הייתי מעלה בקפיצות של 10 עד 100 כי זה היה ממש קל, מ100 אני מעלה כל אימון 2.5 כדי לא להיתקע מהר, בינתיים לא קשה יותר מידי אז אני מעדיף להתקדם ל125-130 בקצב איטי ולא תוך 5 או 6 אימונים.מינימום 5 ק"ג
ובלינארית?תלוי בתוכנית. בטקסס מתוד לדוגמא מעלים 5 בשבוע בתקופת דילואד ו2.5 בשבוע בתקופת pr ים. בss מעלים 5-7.5 בשבוע.
בלינארית בהתחלה 5. כשלא יכול 5 תעבור ל2.5ובלינארית?
ובריסט כמו בטקסס גם שם מעלים 5 קילו בשבוע?בלינארית בהתחלה 5. כשלא יכול 5 תעבור ל2.5
אני ממליץ לתת התקדמות של 5 בריסט.ובריסט כמו בטקסס גם שם מעלים 5 קילו בשבוע?
אתה תתקע גם ככה, ההבדל בין 5 ל2.5 הוא זניח בתרגיל כמו דדליפט.כשהתחלתי מ50 שחזרתי להתאמן הייתי מעלה בקפיצות של 10 עד 100 כי זה היה ממש קל, מ100 אני מעלה כל אימון 2.5 כדי לא להיתקע מהר, בינתיים לא קשה יותר מידי אז אני מעדיף להתקדם ל125-130 בקצב איטי ולא תוך 5 או 6 אימונים.
מן הסתם שבשלב מסוים אני ייתקע, גם ככה נשאר לי חודש אחרון עם התוכנית הזאת, אחר כך אני אעבור ל5x5.אתה תתקע גם ככה, ההבדל בין 5 ל2.5 הוא זניח בתרגיל כמו דדליפט.
זה עומס מצטבר, אתה לא נכשל כי הוספת עוד 2.5 קילו. לדוגמה עשית 200 ושבוע אחר כך 202.5 ונכשלת ברביעית - היית נכשל גם אם זה היה 200.
למה בסקוואט יש הבדל משמעותי בין 2.5 ל5 ובדדליפט לא? משקלי העבודה יחסית קרובים אצל הרוב. אני לא רואה שום ביסוס לטענה הזאת. במיוחד אם מתבססים על זה שההתקדמות מהירה הטכניקה מתפקששת והסיכוי להפצע גדל.אתה תתקע גם ככה, ההבדל בין 5 ל2.5 הוא זניח בתרגיל כמו דדליפט.
זה עומס מצטבר, אתה לא נכשל כי הוספת עוד 2.5 קילו. לדוגמה עשית 200 ושבוע אחר כך 202.5 ונכשלת ברביעית - היית נכשל גם אם זה היה 200.
לא כתבתי שבסקוואט יש הבדל בין 2.5 ל5, ההפך, אני מתייחס לסקוואט ולדדליפט אותו דבר מבחינת התקדמות (5 ק"ג).למה בסקוואט יש הבדל משמעותי בין 2.5 ל5 ובדדליפט לא? משקלי העבודה יחסית קרובים אצל הרוב. אני לא רואה שום ביסוס לטענה הזאת. במיוחד אם מתבססים על זה שההתקדמות מהירה הטכניקה מתפקששת והסיכוי להפצע גדל.
כלומר נגיד דדליפט של 150 רק בשבוע הרביעי תשבור שיא?אני ממליץ לתת התקדמות של 5 בריסט.
משקל 73 וותק בתוכניות כוח ss מספר חודשיםהשאלה שלך היא יותר מדי כללית. זה מקביל לשאלה "כמה אתה אוכלים בין אימון לאימון?"
זה משתנה מאדם לאדם, במטרה, בותק, בתכנית, ביכולת התאוששות, בתדירות של ביצוע דדליפט, בעצימות / נפח וכו' וכו' וכו'.
מה התכנית / ותק / משקלים / מ.ג שלך, נתחיל מזה
אפילו שבוע חמישי. ככה אני עושה עכשיו את הטקסס. והדילואד בלינארית ובטקסס אמור להיות פחות או יותר זהה.כלומר נגיד דדליפט של 150 רק בשבוע הרביעי תשבור שיא?
אחרי SS עברת ללינארית ומשם טקסס?אפילו שבוע חמישי. ככה אני עושה עכשיו את הטקסס. והדילואד בלינארית ובטקסס אמור להיות פחות או יותר זהה.
עשיתי הרבה דברים בין לבין כולל תקופות פציעה וחזרה מפציעה, אבל בגדול כן וזה האידיאל.אחרי SS עברת ללינארית ומשם טקסס?