עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לי מושג יום שניכל הכבוד אחי 😃
למה לא ניסית לתת 5 בדדליפט?
די להיות ריפטואיסט.סקוואט-שים לב לאן אתה מסתכל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחדי להיות ריפטואיסט.
נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא אל תנסה לעבוד על המערכת 😁*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
מי אמר.
אז שיתקנו את המערכת 🙄נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא אל תנסה לעבוד על המערכת 😁
נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא אל תנסה לעבוד על המערכת 😁
😱די להיות ריפטואיסט.
מה אתה עד כדי כך משועמם שיש לך כוח להחליף שפה כל כמה אותיות בשביל לכתוב מלא ח'ים ברציפות?*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
מי אמר.
תודה רבה יבגני 😃כל הכבוד!!!!! 👏👏👏👏🙌🙌
😱
ממך לא ציפיתי שתגיד את זה
מה אתה עד כדי כך משועמם שיש לך כוח להחליף שפה כל כמה אותיות בשביל לכתוב מלא ח'ים ברציפות?
אתה עושה את זה פעם אחת ואז מסמן ועושה copy paste. איזה סוג של מהנדס אתה?מה אתה עד כדי כך משועמם שיש לך כוח להחליף שפה כל כמה אותיות בשביל לכתוב מלא ח'ים ברציפות?
שים לב כמה פעולות מיותרות זה דורשאתה עושה את זה פעם אחת ואז מסמן ועושה copy paste. איזה סוג של מהנדס אתה?
מהנדס מכונות, לא מבין במחשבים. מקסימום אני יכול לנסות לבנות איזה זרוע מכנית שתלחץ ALT+SHIFT כל כמה הקלדות מקלדתאיזה סוג של מהנדס אתה?
ידוע שאתה גאון 😃שים לב כמה פעולות מיותרות זה דורש
מהנדס מכונות, לא מבין במחשבים. מקסימום אני יכול לנסות לבנות איזה זרוע מכנית שתלחץ ALT+SHIFT כל כמה הקלדות מקלדת
אני הייתי בונה משהו אחר עם זרוע מכנית.. 😃זרוע מכנית
צריך לבקש ממישהו לפתח אלגוריתם שישר יעשה את זה. 😛ים לב כמה פעולות מיותרות זה דורש
אתה רומז שאני מוזרק חח?פפטידים ופרוהורמונים
איך עוד אתה מסביר את הפיזיק המרשים בסרטון?אתה רומז שאני מוזרק חח?
גאון בלכתוב דברים באינטרנט 😃ידוע שאתה גאון 😃