הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לשמור על עלייה נקיה ככל האפשר, כמה קלוריות עליי לצרוך ? [כותרת ערוכה]

• פותח/ת השרשור AB1
  • פורסם בתאריך

AB1

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
-9
155
0
יכול להיות אני לא יכול להירשם למכון (תקציב) מה שאומר שאני לא יכול להיתאמן על רגלים רק על הפלג העליון בלי סקווט. :( יש לי מוט בבית ומשקלים כך שלשאר הגוף יש תקווה .

מה שאומר שתפריט רגיל עם הוספה קלורית רגילה לא תהיה טובה בשבילי בגלל שכול מה שהיה צריך ללכת לרגלים ילך לשומן .

אז כמה קלוריות אתם ממליצים להוסיף לתחזוקה במצב כזה ?

תתחיל מ - 200-300 קלוריות מעל התחזוקה אם לא תהיה עלייה, תתחיל להוסיף בכל פעם קלוריות, עד שתמצא את מס' קלוריות שעלייך לצרוך ע"מ לעלות.

• פותח/ת השרשור
תודה,
אבל איך אני ידע אם יש עליה במסה רגילה שמוסיפים שררי רגלים המליצו לי למדוד פעם בשבועים וליראות על המשקל עוד 200 גרם (שאם יותר זה כניראה שומן )

אז במצב הזה איך אני יבדוק את ההתקדמות ?

תעשה air squat ולאנג'ים לרגליים, גם אפשר עם משקולות... בדרך כלל מודדים את היקף המותן כרמז לעליה בשומן, אצל רוב הגברים רוב השומן נאגר בבטן ובצידי המותניים. 200 גרם זה ממש לא שינוי משמעותי, אחרי פיפי אתה שוקל 200 גרם פחות, אז איך זה יכול להעיד על משהו? תישקל בזמן קבוע בתנאים קבועים פעם בשבוע כדי לראות את העלייה במשקל, מומלץ שתעלה חצי קילו בשבועיים.

• פותח/ת השרשור
1 תעשה air squat ולאנג'ים לרגליים, גם אפשר עם משקולות...
2 בדרך כלל מודדים את היקף המותן כרמז לעליה בשומן, אצל רוב הגברים רוב השומן נאגר בבטן ובצידי המותניים.
3 מומלץ שתעלה חצי קילו בשבועיים.

1 זה יכול לעזור במשהו שאין שום עצימות לאימון ?
2 לא יודע אחרי אוכל שממלה את הבטן אני ניראה פי שנים יותר רחב
3 אתה מדבר על המצב שלי שאין רגלים או במצב רגיל ?

סליחה על החפירה

1. זה עדיף מכלום, לאנג'ים זה גם תרגיל שלא דורש הרבה משקל בשביל להיות עצים.
אתה גם יכול לשלב ספרינטים בשביל העצימות.

2. בגלל זה מודדים ביום קבוע בזמן קבוע.

3. זה במצב רגיל, רק שבדרך כלל רוב האנשים מעדיפים לעלות קילו בשבועיים.

• פותח/ת השרשור
בכמה זה עדיף מכלום? חבל שבסוף יצה שבזבזתי את כל הזמן והכוח סתם ?

ולגבי מדידת היקף בכמה אני צריך לעלות בהיקף ?
ואיך אתה ממליץ על התקדמות במשקל במצב שלי ?

כמה עדיף לאכול כדי להישאר בחיים, מעט או כלום?

זה אף פעם לא יהיה סתם, כל אימון שתעשה יעזור לך להשתפר, ואני בטוח שיקח לך זמן להגיע ל20 חזרות עם המשקל המקסימלי שיש לך בבית בלאנג'ים, אל תזלזל בתרגיל הזה, לא מזיזים בו משקלים עצומים אבל זה לא אומר שהוא לא עובד על השריר.

בהיקף המותן כמה שפחות.

תנסה לעלות חצי קילו בשבועיים ותראה איך זה ישפיע על ההיקפים. אחרי חודש, אם הידיים גדלו (אפילו בחצי סנטימטר) והמותן בכלל לא, סביר להניח שהקצב הוא טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית